Šta je novo?

MTS na satelitu (m:SAT)

• Začetnik teme Začetnik teme dppaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam verovao da cu ikada pohvaliti MTS,ali eto u Subotu sam zvao mislio LNB crko.Vec danas oko 14h dodje monter koji je i radio instalaciju prosle godine,pogleda kad ono nije LNB vec antena nije podesena kako treba.Stimao je nekih 5-7 minuta polako,i sada radi sve Jacina signala 100% a Kvalitet signala 90-95%.Problem resen usput u neobaveznom razgovoru pitam ga za koliki vremenski period,od podnosenja prijave o neispravnosti MTS treba bilo sta da popravi...kaze u roku od 48sati.Prica mi i da je tu bratu iz familije radio instalaciju isto...e tu mu rekoh da pored mene zive moji stric i strina (ne rodjeni vec familija),i da jos uvek koriste Total-ovu opremu on na to kaze to mora da se zameni.Po njegovim recima MTS krece ovih dana masovno sa instalacije (citaj zamena Total,sa mSAT opremom),kaze ima mesec dana da se rasturim od posla...nakon toga tj tih mesec dana MTS gasi signal za Total jer vec su dosta zamenili+ta zamena verovatno April i kraj ako me je lagao onda lazem i ja,samo prenosim sta mi je on ispricao 🤔

Poslednja izmena:
ne moras da cekas toliko. Od 1.aprila idu poskupljenja
Ja za box3 sa m:sat umesto 3.999 na 4.399
Moze jednostrani raskid ugovora, provereno.
Jesu li to poskupljenje naveli,negde na zvanicno sajtu 🤔

Molim vas da neko javi čim bude prva prilika za jednostran raskid ugovora bez penala.

Da li vam rade programi CINEMA?
@ZEX123 kod mene radi sve programi koje ja imam,doduse ja sam na mSAT PLUS.A Sinema i Sinema 2 pripadaju HBO+ dodatku to jest mSAT MAX paketu.Meni je to zakljucano...ostali rade svi normalno u okviru paketa.

Trebalo bi da radi odmah, zameni serviser uredjaje, nasteluje antenu, podesi stb, signal i to je to. Barem je tako kod mene bilo.
Otprilike 30-ak min i to sa zamenom kablova i postavljanjem jos jednog stb-a za drugi tv. Zavrsio pairologiju pa je tek onda otiso serviser.

Stb bi po ukljucivanju u struju i nadogranja softvera trebalo da proradi u nekih najvise 30min sve preko toga zovite kontakt centar 0800100100. Ili oprema nije aktivirana kroz tis ili je pak bila aktivirana, a nije montirana pa se deaktivirao stb.
Zatraziti aktivaciju stb-a
Ja nemam vec 2 dana kako dase aktivira
Koliko obično traje aktivacija STB-a? Jutros su bili momci da mi donesu risiver, tj zamene Total. Ali izbacuje mi grešku 0206: STB čeka na aktivaciju.

Jedno pitanje,

rođaku su pre neki dan zamenili Total TV sa ovom MTS televizijom, sad me zanima jel on i dalje na 16 stepeni istočno ili je na satelitu 28 istočno gde je stari MTS paket? Pitam iz razloga što nema više N1 i Novu FTA pa da vidim šta da mu radim i kako da ponovo dobije te kanale. Pomagajte!

Jedno pitanje,

rođaku su pre neki dan zamenili Total TV sa ovom MTS televizijom, sad me zanima jel on i dalje na 16 stepeni istočno ili je na satelitu 28 istočno gde je stari MTS paket? Pitam iz razloga što nema više N1 i Novu FTA pa da vidim šta da mu radim i kako da ponovo dobije te kanale. Pomagajte!
Te kanale ne može da dobije više nikako. Pisali smo o tome naširoko kako na ovoj temi tako i na Total tv temi. Zato dobar deo ljudi još uvek izbegava tu migraciju.

Okrenuta antena, drugi risiver i tu se ništa više ne može. Ostaje ona opcija oko više LNB pa da se okreće antena ali to mislim da ni jedan posto ljudi ne koristi. Samim prelaskom na MSAT ljudi su valjda bili svesni da se gube ova dva kanala, ili ipak nisu bili svesni. Kako je tako je. Čim se antena sa postojećim LNB okrene prema satelitu sa kojeg se emituje MSAT završeno je sa ova dva programa koji se emituju free ima godinu dana ali sa drugog satelita i transpondera sa kojeg se ne može uhvatiti signal.

@daftPUNK idi na temu TTV i čitaj bar 30-ak strana unazad, ali u principu to je to. Mogu i na netu da se nađu ti kanali da se gledaju, u kakvoj takvoj rezoluciji.

Ljudi vi ste pobrkali lončiće

1. N1 i Nova S možete dobiti za džabe preko IPTV listi na smart TV
Sve se namesti za manje od 1min. ako znate šta radite
I ne samo te kanale već gomilu domaćih kanala i iz regiona

2. Na SAT anteni možete dodavanjem LNB-a i nikakvim zaokretanjem antene da dobijete Astra1 na 19.2 stepeni kao centralni LNB, Astra 3B na 23.5 stepeni kao desni LNB, i Eutelsat 16 stepeni kao levi LNB.
Sa sva tri možete gledati slobodne kanale.
Postoje i TRIPL LNB integrisana 3 LNB-a sa jednim izlazom za kabl za jedan TV.

U ovom slučaju antena se postavlja vrlo lako u poziciju Astra 1 19.2 stepeni istočno
Ako baš niste toliko vični kupite takav LNB i zamolite montere da vam tako postave.

Ukoliko baš naiđete na nekog idiota koji ne želi da stavi vaš LNB i namesti pozicije kako sam vam napisao daću vam dalje uputstvo šta da radite ali na DM.

Nazad
Vrh Dno