Matrix69
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.07.2019
- Poena
- 95
Nisam verovao da cu ikada pohvaliti MTS,ali eto u Subotu sam zvao mislio LNB crko.Vec danas oko 14h dodje monter koji je i radio instalaciju prosle godine,pogleda kad ono nije LNB vec antena nije podesena kako treba.Stimao je nekih 5-7 minuta polako,i sada radi sve Jacina signala 100% a Kvalitet signala 90-95%.Problem resen usput u neobaveznom razgovoru pitam ga za koliki vremenski period,od podnosenja prijave o neispravnosti MTS treba bilo sta da popravi...kaze u roku od 48sati.Prica mi i da je tu bratu iz familije radio instalaciju isto...e tu mu rekoh da pored mene zive moji stric i strina (ne rodjeni vec familija),i da jos uvek koriste Total-ovu opremu on na to kaze to mora da se zameni.Po njegovim recima MTS krece ovih dana masovno sa instalacije (citaj zamena Total,sa mSAT opremom),kaze ima mesec dana da se rasturim od posla...nakon toga tj tih mesec dana MTS gasi signal za Total jer vec su dosta zamenili+ta zamena verovatno April i kraj ako me je lagao onda lazem i ja,samo prenosim sta mi je on ispricao 🤔
Poslednja izmena: