Čekaj bre, teletabis, i fiksni plaćaš svakog meseca, makar ne podigao slušalicu ....
I kada ga isključe, i za njega ti stižu pretplate .......
Ako čovek ne "podigne slušalicu" to je njegov izbor i normalno je da plaća pretplatu, ali ako mu uskrate tu mogućnost onda nemaju pravo da traže pare.
I nije četvrti ugovor, ima jedan ugovor, a četvrta mu je ugovorna obaveza ... da nje nema, mogao bi da ode da promeni paket na 100 din mesečno dok nema posao, i to je to .....
Ti mora da si pravnik

.....
Nije tu ništa džukački, sve je po pravilima ... a na kraju, zašto je još uvek na bel paketu? Što ne predje na MIX za istu cenu, onda nije ograničen po mrežama .....
Prvo jesi li siguran da je sve po pravilima? Drugo.... šta tebe briga koji paket čovek koristi? Njegov izbor je njegov izbor.
Vrhunac priče je što je razgovarao sa dotičnim "korisničkim centrom" i dobio informaciju da mu je kartica blokirana, pa sad iako je sve račune platio on mora da ode do njih da bi tražio da mu izdaju novu karticu sa istim brojem
Predpostavljam da je po tebi i to u redu? Džukci su rešili da naplaćuju i ponovno uključenje u mrežu jer "mora da se izda nova kartica"

. Dobro nisu rekli da su blokirali i IMEI broj telefona pa sad mora da kupi novi kod njih po "povoljnim cenama"
EDIT: Kako si se baš bio uhvatio za tarife, a znam da mi je prijatelj pametan čovek malo sam pogledao i to.
Brzi pregled novog Mix 750 i Bel 150 tarifa (jer su iste cene i jedan i drugi):
Tarifa_________________Bel 150_________Mix 750
Minuti u mrež___________240____________0
Minuti van mreže________30_____________250
Broj SMS______________150_____________250
Cena SMS_____________1,7_____________2,5
Minut u mreži__________4,23
Minut van mreže_______5,85_____________5,9
Minut F&F____________2,11_____________2,95
Uspostava veze_______1,90_____________3,90
Obračunski period_____60+1s____________60+60s
Čak i da imaš mnogo prijatelja na različitim mrežama... ne vidim kako je Mix povoljniji. A ako imaš većinu brojeva koje zoveš na MTS mreži Mix nema šta da traži tu.