Telekomov sistem za biling je pri kraju implementacije, trenutno radi paralelno sa starim. Trebalo bi da bude pušten u samostalan rad uskoro. Hoćemo li mi korisnici to osetiti pravednijim obračunom, ostaje videti.
Sto znaci da se trenutno saobracaj tarifira van paketa :-devil-:
E, da kažem da je jednom izgleda i Telekom OWNED!
Šta se desilo. Dakle na sestrinom postpaid računu, pošto je skoro plaćen januarski račun, smanjilo se prvo zaduženje (*797#) sa 6000 na 3000 (odokativno, ne znam u dinar), tj za iznos plaćenog računa. E, a poslije dan-dva stoji zaduženje 0 din (slovima: NULA!)
Znači poklon od 3k din. :smoke:
samo se ti nadaj da ce to biti poklon![]()
Nego šta će biti?Ako nema zaduženja, nema šta da se plati. Ispravite me ako griješim.
"zaduzenje" je ono sto korisnik duguje, za neisplacene racune. Kad se racuni izmire, ono pada na 0.
Kako je bilo 6, a onda 3?!
Jel njoj racun bio 6, a ona je platila 3k?
Ja sam platio 3 :d
Znači bilo 6 za dva mjeseca, plaćeno 3, pa je zaduženje palo sa 6 na 3, pa odjenom na 0. Misteriozno. :banana:
Ne brini, pojavice se 4 :-devil-:
Telenor je resenje, Telekom potkrada...... Vip nema signala.......
Kako su ti ovako izmesani datumi?![]()
Mozes da raskines ugovor sa tim da moras da platis preostale pretplate do kraja ugovorne obaveze. Da je neko raskinuo ugovor bez placanje, nisam cuo.
Kad je to bilo,mozda im je sad politika drugacija.Ja sam raskinuo ugovor sa telekomom bio pre 3 godine i nisam bio platio neke racune ali su me stigli, 3 godine kasnije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari