Šta je novo?

[MTS] - Kraduckanje, opet?

Ovako se to radi:

*L I N K

*za one koji vec nisu videli, ovo je od pre godinu dana

.

Telekomov sistem za biling je pri kraju implementacije, trenutno radi paralelno sa starim. Trebalo bi da bude pušten u samostalan rad uskoro. Hoćemo li mi korisnici to osetiti pravednijim obračunom, ostaje videti.

Odlicna vest Lazo.

Koliko je verodostojna tj koliko ti je izvor "relevantan"? ;)

Poslednja izmena:
Telekomov sistem za biling je pri kraju implementacije, trenutno radi paralelno sa starim. Trebalo bi da bude pušten u samostalan rad uskoro. Hoćemo li mi korisnici to osetiti pravednijim obračunom, ostaje videti.

Znaci li to da ce provera stanja na postpejdu, konacno, normalno raditi (npr. kao kod Telenora)?

Izvor je apsolutno pouzdan. Na tom sistemu se radi dosta dugo i ozbiljno. Šta će to značiti za nas krajnje korisnike, ostaje da se vidi. Nema razloga da zaostaje za konkurentskim rešenjima, ali to ostaje da se vidi.

Sad gledam listing za februar, i 26. i 27. februara se pojavljuje preko 10 poziva na neke 011 brojeve, koje nikad u životu nisam obavio, niti je neko drugi mogao obaviti (jer znam da je telefon bio kod mene).

Da li se ovo još nekome dogodilo?

(screenshotovi u spoileru)

ss015z.jpg

ss014.jpg

Poslednja izmena:
Poslednji je dan u mesecu.

MTSova "obrada" saobracaja je verovatno danas pocela.

Sto znaci da se trenutno saobracaj tarifira van paketa :-devil-:

Poslednja izmena:
Sto znaci da se trenutno saobracaj tarifira van paketa :-devil-:

I taj saobracaj nam naplate u racunu za april,i posle se pitamo odakle sa prvom proverom stanja oko 10-og vec neke pare na racunu preko :wall::wall:

E, da kažem da je jednom izgleda i Telekom OWNED!

Šta se desilo. Dakle na sestrinom postpaid računu, pošto je skoro plaćen januarski račun, smanjilo se prvo zaduženje (*797#) sa 6000 na 3000 (odokativno, ne znam u dinar), tj za iznos plaćenog računa. E, a poslije dan-dva stoji zaduženje 0 din (slovima: NULA!)

Znači poklon od 3k din. :smoke:

samo se ti nadaj da ce to biti poklon :)

Nego šta će biti? :) Ako nema zaduženja, nema šta da se plati. Ispravite me ako griješim.

"zaduzenje" je ono sto korisnik duguje, za neisplacene racune. Kad se racuni izmire, ono pada na 0.
Kako je bilo 6, a onda 3?!
Jel njoj racun bio 6, a ona je platila 3k?

Ja sam platio 3 :d

Znači bilo 6 za dva mjeseca, plaćeno 3, pa je zaduženje palo sa 6 na 3, pa odjenom na 0. Misteriozno. :banana:

Ne brini, pojavice se 4 :-devil-:

Update: MT:S FAIL. Poklon od 3000din. :smoke: Pošto je u pitanju bio februarski račun, i pošto je sad april i stigli su računi, a broj nije isključen (isključuju kad se nagomilaju dva neplaćena) a i kao "zaduženje" na *797# piše samo iznos martovskog računa... Znači FAIL :smoke:

Telenor je resenje, Telekom potkrada...... Vip nema signala.......

Kako su ti ovako izmesani datumi? :)

Kod mene je ovog meseca sve OK, listing stvarno pocinje od 1.3. u 00:00 do 31.3 u 23:59

i opet ja dosao na red :(
Raskinuo sam ugovor proslog meseca i ostalo mi je 17 dana jos da platim,stigao listing,kad tamo uracunali mi FIXNI br +38123525*** kao internacionalni SMS (naravno besplatne minute nisam bio potrosio) ali eto i zadnji racun da mi maznu 10din+pdv.
Naravno samo kod nas ne mozete zadrzati svoj broj (koristio sam ga 10god) kada odete sa postpaid-a. To je sasvim normalnu u Evopi. Broj zadrzavate a menjate operatera.
Znam da nam ostali operateri nisu nesto bolji,ali ovi su prevrsili svaku meru!

Da ne krenem i ja da se zalim,na ****ni mts jer je situacija preslikana...nego mene zanima ja sam kod njih na postpaidu vec 3 god.E sad mene zanima,u obavezi sam do januara 2010-te da placam na paketu sam mix 500 i uzeo sam tel. od njih...e sad nekako je bilo podnosljivo prve 2 god. sto se tice "kraduckanja" al postali su sve gladniji i halapljiviji! Jel neko mozda pokusao da raskine ugovor sa njim dok je bio u obavezi tj.da ugovor jos uvek nije istekao,i kakav je ishod bio at the end!

Mozes da raskines ugovor sa tim da moras da platis preostale pretplate do kraja ugovorne obaveze. Da je neko raskinuo ugovor bez placanje, nisam cuo.

I meni standardno svakog meseca po 50-100 dinara dodaju na racun iako nisam izasao van okvira besplatnih minuta/poruka.

Mozes da raskines ugovor sa tim da moras da platis preostale pretplate do kraja ugovorne obaveze. Da je neko raskinuo ugovor bez placanje, nisam cuo.

^^^^^^^^^^
Apsolutno tacno

Reklamirajte do imate zivaca i obavezno uziimajte listing,kad god sam reklamirao ispravili su gresku,ali me vise izludjivalo. Imam i post 063 i NIKADA to nisam primetio!
Sto ne znaci da su 063 extra (bar UVEK mogu da proverim zaduzenje u toku meseca - osim od 1.-3. dok rade presek i UVEK mogu d dobijem korisnicki centar - uz malu nadoknadu, ali ga dobijem iz prvog puta :)

Moram malo da osvežim temu pošto je ovo prevršilo svaku meru. Kraduckali su mi i do sada po malo, al' sam tolerisao, a ovo za novembar je katastrofa.

Oči su mi ispale dok nisam sve izračunao... stigao mi je račun na 4507,38 dinara, a potrošio sam 2318,41... znači hteli su da me klepe za 2188,97 dinara :hair:
Alo bre, pa nije Mile veverica :mad:

Idem sutra da im se na...em ženskog roditelja, baš me interesuje šta će da mi kažu!

nisu oni sasvim cisti. evo meni je dosao racun za 3g net zaduzenje: 650, avans: 0, taxe, porezi... ukupna umanjenja: 650. za uplatu 0 :)

nije nov ugovor, nisam pretplatio (nisam blesav) i sad moram da cekam da mi za par meseci dodje neki njihov korigovani racun... jer da ja ispravljam njihove brljotine stvarno necu... ali eto, nije da smao kraduckaju na stetu korisnika :)

Čestitamo, vi ste naš 10000 uplatilac ovog meseca i častimo vas sa 650 dinara.
Iskreno vaš mts :d

pa ko zna koliko su me drapnuli do sad pa je red i da me malo caste...

Ja sam prestao da se nerviram oko racuna mada ovaj zadnji izgleda manje vise ok... samo sam potrosio smsove i uplacivao sam parking pa mi je racun na mix1000 nekih 2700 od cega je jedno 1000 din otislo na parking prosto ne mogu da verujem da me nisu vise rebnuli...

Moj drug je raskinuo ugovor sa mtsom bez da plati bilo sta....jednog meseca mu oni naplate internacionalne pozive 2-3 komada ne secam se tacno...i on se pozali...oni tu nesto truc-muc...i on posto ima jos jedan broj izvadi karticu i stavi na orman i ona je tako stajala narednih par meseci da bih svakog meseca imao po jos 2-3 internacionalna poziva koja su ujedno i jedini pozivi na listingu...i zapretio je tuzbom za kradju i obmanu izlistao malo zakon i to je to...prekinuo ugovor na njihovu stetu i dinara nije platio....100% sigurno

Ja sam raskinuo ugovor sa mts-om i presao na telenor i na mts-u su mi ostala dva racuna koja nisam platio,oce mi stici neka tuzba?

Jel imao neko slicnu situaciju?

Ja sam raskinuo ugovor sa telekomom bio pre 3 godine i nisam bio platio neke racune ali su me stigli, 3 godine kasnije :D

Nazad
Vrh Dno