Šta je novo?

[MTS] - Kraduckanje, opet?

ma kakvo uracunavanje pretplate, ionako im to na 797 ne radi kako treba.

Da li je moguce da su poceli da uracunavaju pretplatu u trenutno stanje koje dobijem na 797 jer ako nije tako, ukrali su mi 1700 dinara od pocetka meseca?

Na sta konkretno mislis?

Mislis na trenutno "stanje" koje se pojavilo u razlicitom iznosu vecini postpaid korisnika?

Ја имам на стању 5 динара. Ништа страшно (још увек), али се питам само одаклен :S:?

Nije mnogo svetlija situacija sto se "kraduckanja" tice ni na 63... Evo vec duuuze vreme sam prvo kod mobtela posle telenora ... Malo malo pa krajcnu racun ... Odes kod njih sa listingom pozalis se ... Skinu cifru ... Pa pre 2-3 meseca mi je stigao racun 5k dinara ... Na kraju se ispostavilo da treba da platim 2400 ... Sta reci dalje ... A klasicna srpska fora APP (ako prodje prodje) ... Za VIP stvarno ne znam al me ne bi cudilo da radi na isti princip...

moj cale ima bell 200 a ja sam presao sa njega na mix 1000 na MTS-u i cale ne potrosi ni 50 sms-a a o minutima da ne pricamo...i uvek ima nakarikano nekih 5-6 din na racun...on covek ne koristi ni net ni nista od tih cuda...tako da me bash zanima odakle...nije problem u parama nego ko koga ovde pravi blesavog

Izgleda da jos uvek nije profunkcionisao pregled listinga za decembar.

Uz, naravno, dezinformacioni *797# :)

Mreza im se u poslednje vreme raspada ko ce da misli o listingu. Ako si na 3g-u mozes da razgovaras,ali na gsm-u mi se juce jedno 5 puta prekinula veza,krci,prekida, kad hoces nekog da pozoves connection error skoro svaki put.

Da potvrdim. ISto. U sred razgovora počne da krči, da se gubi sagovornik. Takođe i mnoogo puta network busy, connection error... I što je najjače kad zovem broj koji je u romingu, jednom kaže "poziv ne može biti ostvaren", pa drugi put "žao nam je, birali ste nepostojeći broj", pa onda "pretplatnik je trenutno nedostupan", sve to u roku od par minuta, i onda na kraju jedva dobijem.

ja imam iste probleme sa mts.. planiram da raskinem ugovor

Najnovije:

Stigli su racuni na kucnu adresu, za februar.

Na jednom od racuna postoji problem od 45 SMSa - tarifirano je po punoj ceni a paket nije "probijen".
Izgleda da je kod MTSa sve moguce, svesni su vec neko vreme problema i ne resavaju ga :)

Idemo opet lopovluk, mix1000 = 325 poruka i 325 minuta. Stigao mi racun danas za februar mesec, kaze poslato 311 sms poruka, a zaduzenje 10din (naravno nema mms, vas mms, vas sms i slicno). Koji su dziberi da ne poverujes, 10 dinara ovde, 10 tamo i eto fine zarade !!! Sada cekam jos da proradi listing za februar pa da vidimo gde je greska. Inace na e-mail koji sam im poslao vezano za dan (datum) kada vrse presek stanja na racunu, nisu se udostojili ni da odgovore....

Poslednja izmena:
Kad li ce listing za februar, mene su odrali za roaming samo tako(6000). Moram da vidim sta se to desilo.

Zasto ne trazite listing da vam stize uz racun? To je besplatno. Odete sa LK do TC i to je to. Od kada dobijam listing stvarno vise nisam primetio probleme. Zasto da cekate da se pojavi na netu?

Zasto ne trazite listing da vam stize uz racun? To je besplatno. Odete sa LK do TC i to je to. Od kada dobijam listing stvarno vise nisam primetio probleme. Zasto da cekate da se pojavi na netu?

Zar to moze?

Samo odem u poslovnicu i kazem "zelim da mi uz racun stize i listing", i to je to? Stize uz svaki naredni?
Iskreno, kod mene se nisu javljale greske, ali ako to moze, trazio bih.

^^^ Do sad je jedno 10000 puta receno da moze i da je listing besplatan. Odes sa licnom kartom u poslovnicu i ako sutra recimo prijavis da hoces listing uz racun prvi listing ces konkretno dobiti u maju za april.

Znao sam da je listing besplatan, ali sam mislio da, kad se trazi, daje sa samo za taj mesec, a ne i da stize uz svaki racun.

Najnovije:

Stigli su racuni na kucnu adresu, za februar.

Na jednom od racuna postoji problem od 45 SMSa - tarifirano je po punoj ceni a paket nije "probijen".
Izgleda da je kod MTSa sve moguce, svesni su vec neko vreme problema i ne resavaju ga :)

Konacno sam pogledao listing:

30og januara od 19h pa do 31og januara u ponoc sve poruke su tarifirane po punoj ceni od 2.9din.

Naravno da paket nije probijen i reklamacija je vec uradjena.

Treci put za 4 meseca.

p.s. Kupljen je 069 Telenor prepaid broj i ceka u fioci svoju sansu, koja je na vidiku ;)

Poslednja izmena:
Paket Premium 1000. Naplaćeno mi je u ovom računu 28 MMS poruka koje sam poslao 1. januara. Očigledno ove poruke nisu naplaćene u prošlom računu pa su ih sad dodali. Meni su tako naplatili 28 MMS poruka po 2,9 dinara + PDV = 95,82 dinara. Naravno da ću otići da reklamiram!

34np5sm.jpg

P.S. Upozoravam sve da provere svoje račune, jer sigurno nije samo kod mene greška, i kod vas su naplaćene SMS i MMS poruke od 01.01.2009. :mad:

Bas su funjare i to najgore, pa svakoga potkradaju za neku sicu, pa 90% ljudi mrzi da se cima po redovima za 15 dinara. Meni su naplatili VAS sms poruku od 31.12.2008 u ovom racunu za februar 2009... + sto na listingu pise da je "obracunski period od 1.02. - 28.02. a naplacuju mi pozive i poruke od 30.01 i 31.01...

I sta sad, da se zalim vodovodu? Tamo sigurno nema 3 miliona tinejdzera koji cekaju telefon za fakin dinar...

Bas su funjare i to najgore, pa svakoga potkradaju za neku sicu, pa 90% ljudi mrzi da se cima po redovima za 15 dinara. Meni su naplatili VAS sms poruku od 31.12.2008 u ovom racunu za februar 2009... + sto na listingu pise da je "obracunski period od 1.02. - 28.02. a naplacuju mi pozive i poruke od 30.01 i 31.01...

I sta sad, da se zalim vodovodu? Tamo sigurno nema 3 miliona tinejdzera koji cekaju telefon za fakin dinar...

E svaka ti je Njegoševa, stvarno. :Klanjanje

Ovako se to radi:

*L I N K

*za one koji vec nisu videli, ovo je od pre godinu dana

.

Poslednja izmena:
prc

E, da kažem da je jednom izgleda i Telekom OWNED!

Šta se desilo. Dakle na sestrinom postpaid računu, pošto je skoro plaćen januarski račun, smanjilo se prvo zaduženje (*797#) sa 6000 na 3000 (odokativno, ne znam u dinar), tj za iznos plaćenog računa. E, a poslije dan-dva stoji zaduženje 0 din (slovima: NULA!)

Znači poklon od 3k din. :smoke:

"zaduzenje" je ono sto korisnik duguje, za neisplacene racune. Kad se racuni izmire, ono pada na 0.
Kako je bilo 6, a onda 3?!
Jel njoj racun bio 6, a ona je platila 3k?

Nazad
Vrh Dno