Da li je moguce da su poceli da uracunavaju pretplatu u trenutno stanje koje dobijem na 797 jer ako nije tako, ukrali su mi 1700 dinara od pocetka meseca?
Kakve to veze ima sa "kraduckanjem"?
Zasto ne trazite listing da vam stize uz racun? To je besplatno. Odete sa LK do TC i to je to. Od kada dobijam listing stvarno vise nisam primetio probleme. Zasto da cekate da se pojavi na netu?
Najnovije:
Stigli su racuni na kucnu adresu, za februar.
Na jednom od racuna postoji problem od 45 SMSa - tarifirano je po punoj ceni a paket nije "probijen".
Izgleda da je kod MTSa sve moguce, svesni su vec neko vreme problema i ne resavaju ga![]()
Bas su funjare i to najgore, pa svakoga potkradaju za neku sicu, pa 90% ljudi mrzi da se cima po redovima za 15 dinara. Meni su naplatili VAS sms poruku od 31.12.2008 u ovom racunu za februar 2009... + sto na listingu pise da je "obracunski period od 1.02. - 28.02. a naplacuju mi pozive i poruke od 30.01 i 31.01...
I sta sad, da se zalim vodovodu? Tamo sigurno nema 3 miliona tinejdzera koji cekaju telefon za fakin dinar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari