Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

^ Tarifa može da se menja jednom mesečno, prvog u mesecu.
1. u mesecu su mi anulirali osnovni kredit, sto nigde ne pise, materijalno ostetili (platio sam i nisam dobio nista) i doveli u zabludu.

Да ли су ти додали кредит из нове тарифе? Да ли су ти наплатили обе тарифе на крају месеца? Мада ... ја основни кредит потрошим врло брзо и тако избегнем ове варијанте отимачине. ;)

i ja [emoji22] [emoji23]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Cale: nisu dodali, vec oduzeli kredit, opljackali su me, mimo bilo kakvog obavestenja igde. Ja platio kroz pretplatu, oni uzeli kredit, kao da nista nisam platio. Znaci: platio sam pretplatu i 1. u mesecu imao sam manje osnovnog kredita nego dan ranije! Anuliran.

Napisao reklamaciju - odbili,pozvali se na "internu proceduru Telekoma". Trazio izvod iz te interne procedure koja nigde nije objavljena, nisu dostavili.
Prijavio ih Ratelu, posle mesec dana stize dopis da im treba vise vremena jer vrse "dubinske analize".

Mogli su samo tako da mi vrate kredit koji sam platio, ali nisu, jer su džukci i pozivaju se na nesto sto nigde ne pise. Sad svakog meseca obnovim Ratel tiket, a podnecu i tuzbu ako ne upali. Mozda i necu, ali cu im se popeti na glavu sa copy/paste dopisima na koje moraju da odgovaraju pismeno na kucnu adresu. A onda cu pozvati nekoga koga znam u MTS i mozda resiti slucaj preko veze. No, ne zelim to, jer su bad guys i ima da plate redovnim putem - materijalno su me ostetili + doveli u zabludu. Ko misli drugačije, neka kaže. ;)

koja je lova u pitanju???

^ Po prirodi stvari ne može biti velika jer imaju nigde navedena ograničenja. Ali zbog toga su mi poremetili druge stvari i nisu uvazili reklamaciju koja je očito na mojoj strani, tako da nekako Imperija ima želju da uzvrati udarac. :D

Juče ovde pisao o slučaju i Ratelu, danas me zvali iz MTS-a vezano za tu temu! (Reklamacija napisana 1. feb i danas zvali!)
Potpuno druga priča, ne samo da će da mi nadoknade štetu, već i da me časte pride i onim "pravim" kreditom, dok mi poklanjaju i 2000din bonus kredita (kojeg, na kraju meseca, imam preko 4k din)! Prvi put sam pisao Ratelu, izgleda da se sada pokazalo kao uspešno da ih pritisne. Od trenutka kada sam pisao Ratelu do poziva iz MTS-a prošlo je 55 dana. Tek da znate.

Ništa nisu rekli za to što ne piše na sajtu (što je moj glavni argument). Pitao, kaže, to radi "druga služba", univerzalno dobar izgovor. :D

Kad već pričate o kreditu, hoću majku danas da prebacim sa pripejda na KT. Pošto ima 700-800 dinara kredita na pripejdu da li joj to ostaje posle na KT kao dopunjeni kredit? Pošto nam je najlakše da to obavimo u najbližem Maksiju strepim da ona tamo priučena deca ne ponište taj kredit, ili tako nešto...

^ Prenos pripejd --> KT vodi se kao Dopunjeni kredit (ne ističe).

Kad već pričate o kreditu, hoću majku danas da prebacim sa pripejda na KT. Pošto ima 700-800 dinara kredita na pripejdu da li joj to ostaje posle na KT kao dopunjeni kredit? Pošto nam je najlakše da to obavimo u najbližem Maksiju strepim da ona tamo priučena deca ne ponište taj kredit, ili tako nešto...
dodaje se, ne brigaj, istu sam imao situaciju

U maksiju rade prelazak sa prepaida na KT !?

Koliko mi je drago sad sto sam pre dva dana obnovio ugovor za kt500. Da sam sacekao jun, pitanje je da li bih obnavljao.

Pa ja sam u martu presao im potpisao na godinu, valjda sam miran toliko

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

Čim isteknu ugovori, prelazim na prepaid, dopunjeni kredit bi trebalo da ostane. Gde ga ima više, uzeću postpaid kao avans.

Ovo ćemo pamtiti -- za neka bolja, bolja, stara vremna...
KT - dobra stara vremena.png

Mada, ni novo ponuda nije loša: jeste da se ne dobija nikakav kredit, ali nema ni nikakve mesečne pretplate! :-devil-:
KT novi zbrljan.png

Poslednja izmena:
Па није да нема претплате, не постоји цифра за накнаду али постоји она са попустом на одређени период. Можда више неће да буде без УО него платиш са попустом и добијеш ... ништа.

Ovi su posandrcali.... ako im nije barem 10ti put u zadnjih godinu dana da naprave ovakav kurslus sa cenovnicima... ocigledno nesto spremaju :)

pa cekaj ima mesecna naknada 0 i isti paket naknada 400 ono wtf?

nikad ne bi uzeo pod novim uslovima KT 500 sada.. sreca ugovor do marta

Sacekajte barem jul, ili ako mozete i do kraja avgusta, cisto sumnjam da ce im ostati ove cene, pre bih rekao da planiraju kvazi jos vecu promociju (sa starim cenama :D) tada, mada MTS samo skrese a ne poboljsa leti nista :(
U svakom slucaju, ko moze - neka bezi, ako mu se ne ceka i ne promene :)

Ја пре две недеље потписао КТ1000 на годину дана. :)

Vrh Dno