Radio u junu i glavni i bonus kredit ti ide kao avans...
Bonus ne ide nigde
Radio u junu i glavni i bonus kredit ti ide kao avans...
Moglo, i pre dva, ali vise ne moze.
Uslovljavaju te da potpises novi Ugovor sa klasicnom postpaid tarifom da bi tek kasnije (sutradan) mogao da predjes na klasican pre paid.
Totalno nezakonito, ali moze im se... (pune budzet)
Šta time dobijaju?
Да ниси можда помешао називе, у аванс прелазе основни и допуњени кредит ... мада, сад ми нешто паде на памет, када сам јесенас прешао са КТ на припејд, мислим чак да ми је остао само допуњени кредит.Veruj mi da su mi ga prebacili, znam da smo polemisali i da je jedna devojka isto to potvrdila i tek na računu kad sam video koliko su preneli uračunat je i bonus.![]()
Јесенас сам прешао са КТ на припејд и мислим да сам заврнут јер ми је основни кредит нестао ... мада га и није било много. Другар је пар недеља касније прешао са КТ на постпејд и мислим да је слично прошао. Не знам за неки баг у корист корисника .. а сигурно бих знао. Као што сам написао, ако је реч о крају УО са КТ, онда је апсолутно паметно да се прво пређе на постпејд да се не би плаћала пуна цена и после ко како хоће.Mozda ima neki bug u korist korisnika na sim karticama koje sa kt ostaju na prepaid ???
Ја имам солидно искуство са две пословнице у које идем. Још сам нашао и раднике/це који сарађују и неће да траже детаљ који може да буде на моју штету него траже најбоље решење. Последњих неколико пута сам ишао да питам за неке информације (које су биле све само не једноставне) па су и неки други, који су тада радили, показали да им теме нису непознате. Можда овде слабије раде везе или радници памте оно што раде.Na Call Centru od razlicitih radnika dobijate razlicite odgovore na isto pitanje. Ista situacija je i u poslovnicama. Pravi je haos. 9 od 10 radnika pojma nemaju ni o cemu. Primljeni su iskljucivo preko veze. Da ne dodje do zabune i onaj deseti je primljen preko veze![]()
Ја нисам то знао али је алфи пре страну, две написао да то тако ради.Hteo bih da pitam, ako neko zna (provereno u praksi, a ne na osnovu informacije od radnika), ukoliko imam avans na postpaid racunu, koji je prenet sa prepaida, da li taj avans ostaje ukoliko sa klasicnog postpaida predjem na kontrolu troskova?
Ако имаш УО, не може а ако немаш обавезу, можеш да пређеш на што год хоћеш. И даље не знам на основу чега не може са КТ без УО да се пређе на припејд, не видим и да имају неки добитак јер је КТ ионако наплаћена за цео месец а постпејд ће да се рачуна само за дан, два а могуће је да се добије (и потроши) велики део онога што следује.Tu se postavlja i pitanje, da li je moguce direktno preci sa postpaida na KT ????
Sto se tice prelaska sa postpaid na KT, vidim da je bilo reci da se prvo prelazi na prepaid pa na obican KT. Znam da je tako bilo ranije.
Zanima me da li je tu nesto menjano u zadnjih mesec, dva kada su menjali nacin prelaska sa KT na prepaid ?
Исто,увијек првог ујуро већ уплаћено,никад касније.Cale, kod mene je oduvek kao kod tebe. Imao sam vise KT brojeva. Uvek isto - stigne ujutru oko 8am prvog u mesecu.
Обрачунавали ми као међународне разговоре(Хрватска,Федерација и та зона) а не по цијени за РС.
Danas su mi u kol centru 2x potvrdili da mogu da predjem sa KT sa UO na postpejd. Ono sto (do sada?) nije bilo moguće.
Мислим на Српску(из Србије)Било је годинама све у реду до тог једног мјесеца.Не знам шта је писало у листингу(оном за текући мјесец јер сам се жалио прије добијања рачуна али сам се жалио јер су ми скидали кредит.Одмах послије разговора скину као да сам причао нпр. с Хрватском, као да су побркали зоне.Разлика у цијени по мин. је дупло већа тако да сам одмах примјетио.Проблем је био у погрешном наплаћивању тј. тарифирању тих разговора.Mislis kada zoves Rep. Srpsku (ili mislis na Srbiju pod RS?) naplacuju ti kao da zoves HR?
Ja sam video medjunarodne pozive/SMS na KT tarifi, ne secam se za sta, ali naplaceni su korektno, samo iz nekog glupog razloga greskom stoji "medjunarodni" u listingu. Ne znam da li je isto kod tebe? (koje usluga je stvarno koriscnea, koja cena je naplacena?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari