Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Нисам за то знао, мени бонус кредит стално пропада па бих могао да га паметије употребим. ;) Где си то видео?

Иначе се по потрошеним мегабајтима скида са бонус кредита а онда са основног. Када се и то потроши, мора да се доплаћује.

kontam da predjem na mts pa gledam sta mi odgovara, znaci iz bonus kredita se aktiviraju dodatci tipa poruke internet..?

Calex pogresno se ja izrazio jel ja mesam te bonuse i osnovne kredite uvek.
Znaci moze se kupiti internet sa osnovnog kredita,a ne iz bonusa ***
Jok nenade sve se moze iz osnovnog kredita kupovati,za i internet ima jos opcija prebacis na neku svoju pripejd karticu 200 din i onda uplacujes net za 2 ili 8 dana ,znam da bese 50 din 100mb vazi 2 dana ili 200 1gb i vazi 8 dana

Poslednja izmena:
brate ja ne znam odakle si ti ali ja tebe nista ne razumem :D

Ne brini se, nisi jedini, shvatice on kada pocne garamtiku i interpunkciju da primenjuje ;)

U kontroli troskova ukinut dodatak za razgovore u mts mrezi...

Gle stvarno,nema sta pilicari postaju jos veci pilicari.To sam obicno pred kraj meseca palio kad istrosim za mts a sad znaci paja.Cudo nisu ukinuli internet dodatak

I mene vise cudi za internet dodatak. Mada sam najmanje koristio ovaj dodatak za pozive ipak je koristio u par prilika. A kad bi ukinuli internet dodatak, KT mi se vise ne bi isplatila.

Kad se u toku trajanja UO predje sa manje KT na vecu (s 500 na 1000), kad pocinje da tece taj novopredjeni "paket"? Odmah ili od prvog sledeceg meseca? I ako je odmah-kako naplate u tom mesecu?

Od sledeceg meseca, za KT je cini se oduvek bilo tako (sada je sigurno tako).

I prenosi se saobracaj, do iznosa veceg paketa.

To je bug u sistemu izgleda, ne placa se uopste promena tarifa. Imao sam 20ak promena tokom oktobra, nijedna nije naplacena.

Procitah par stranica unazad, ali ne nadjoh informacije koje me interesuju.

1. Da li se nepotroseni MB prenose u sledeci mesec?
2. Da li se internet dodatak naplacuje sa osnovnog, ili bonus kredita?

Da, do kolicine za jedan mesec (zavisi od paketa koji imas u sledecem mesecu, ako menjas.Npr. dva meseca sam imao KT1000, ostalo 600MB,presao na KT2000, prenelo se 500MB, imam 1GB na pocetku meseca)

Osnovnog, to je neki troll mesao termine, pa se zapitali ljudi :)

Znaci ako ne menjam paket, ponistava se nepotrosen internet saobracaj?

Ako imas vise od jednog meseca, da, ta razlika nestaje.
Tipa, KT2000, imas 501MB ili 999MB na kraju meseca da se prenese - prvog u sledecem mesecu ces imati 1GB, u oba slucaja (2x500MB).

Devojka je pre neki dan presla na kontrolu troskova (KT 1000). Sinoc smo pokusavali da dopunimo jedan broj i nece pa nece... :( Danas je bila u poslovnici u Pozeskoj i rekli joj da ne moze nikom da dopuni od ovih 1000 din. (osnovni kredit) vec samo ako ona sebi na trafici ili negde drugde dopuni odredjeni iznos, e "taj" iznos moze da "prosledi" :mad: Zamolio bih vas koji ste vec ovo "prosli" da potvrdite ili demantujete, jer nemam ni malo poverenja u radnike po poslovnicama (cast izuzecima). Unapred hvala dobrim ljudima na odgovorima... ;)

Да ли добија поруку типа ... ова услуга вам није омогућена или је неки други проблем у питању? Дешава се да на почетку уговора то не ради али после неколико дана или по приговору проради. Тај одговор нема везе, осим ако нису нешто променили али би било глупо јер је тај основни кредит њен и може да допуни другима од њега.

Verovatno mora dopuniti prvo sebi kredit da bi usluga bila aktivirana, ali posle toga moze i drugima. Nekada to prodje samo od sebe, bez potrebe za dopunom, nekada tek posle dopune, a nekada i dan/dva nakon dopune... kao da sada nke stvari moraju i rucno da aktiviraju.
U svakom slucaju, moze da dopunjuje drugima.

Hvala obojici na odgovorima. Stize joj obavestenje sa 2424: "Ova usluga Vam nije omogucena". Sta je savetujete da sto pre moze da dopunjuje? Hvala!

Neka dopuni najmanji iznos na trafici SEBI (kao za obican prepaid), pa onda neka proba, mozda treba dan/dva da prodje. Ako i tada ne radi, neka zove CC.

Trebalo je da sačeka početak meseca, ovako...

Можда не иде јер још није платила ништа, можда после плаћеног рачуна прође али мислим да је најбоље да допуни на трафици па ће после 2-3 дана да крене. Мени се то дешавало са припејд картицама, кад уплатим на трафици, онда дозвољава и да допуњујем пријатељима.

Možda je broj nov, moji svi KT brojevi su bili prvo pripaid i dopunjavani.

Nije nov broj jer je pre 3 god. prenet iz telenora u mts. Veceras sam svratio do (prepune) poslovnice u Knezu i radnica mi kaze da mora da prodje 6 meseci, pa ce tek onda moci da dopunjuje prijateljima... :mad: Pitam je jel ste sigurni, a ona samouvereno: "Da 100%"! Svako prica razlicitu pricu.

Ma gluposti, te price daju kad ih mrzi da urade nesto...

Meni nije radilo. Uplatio 100din. Napisao reklamaciju . Proradilo posle 10 dana.

Nazad
Vrh Dno