Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

A gle sad ni prosli mesec nema... ranuje je i sadasnji mesec imao kt listing a vec dva meseca nema. Sad ni prethodni jos nema listing. Kao postpaid.

A sta je na kraju bilo proslog puta?

Proslog puta je navodno ostao ukljucen internet preko noci (sto nikada ne radim) i na listingu nije bilo ni traga od toga. Uspela sam da se ulogujem sad na portal, nema nista, sve stoji 0. Listing je maltene nevazeci. Poslovnica me ceka. :D

Da listing je prazan. Nisu usaglasili portal kako treba.

Da li će biti ponovo akcija 50% + neki telefon?

Interesanto, sada radi za februar! Vec 3 meseca mi nije radio listing za trenutni mesec za KT :)

Baksuz, al` nije do mene! :D ne znam zasto meni ne radi, nepravda pa to ti je!

Jel' ti radi listing za neki postpaid broj za prethodni i neki drugi (prepaid) za ovaj mesec?

Уговорна обавеза на једној КТ картици ми ускоро истиче а на њој имам нешто мало редовног и нешто мало допуњеног кредита. Да ли по истеку УО све остаје на картици, да ли могу да је пребацим на припејд и да све пређе на нормалан кредит или да то потрошим на време?

Да ли по истеку УО све остаје на картици, да ли могу да је пребацим на припејд и да све пређе на нормалан кредит

Za sve sto si ovde pitao - odgovor je DA! ;)

Kredit mozes da prebacis na pripejd broj, ne znam da li KT mozes da prebacis na pripejd sistem (bilo je ograničenja). U principu isto ti dodje, jedino ako ti je stalo da sacuvas broj.

Не, кредит је као Допуњени и њега сада не могу да пребацујем на припејд па ме занима шта ће да се деси са њим када истекне УО. Да ли остаје где је и ако склопим нови али мањи КТ уговор или ако картицу пребацим на припејд?

^ Ja Dopunjeni kredit mogu sa KT broja da prebacim na pripejd karticu, radio sam to skoro i puno puta. Kad istekne UO, sve je isto samo su cene više. :) Ostaje gde je. Ako sklopiš novi, manji KT ugovor -- najbolje da vidiš sa njima, to je vrlo specifično. KT karticu ne znam da li možeš da prebaciš na pripejd. Ranije nije moglo, već samo na postpejd.

Hm, ja sam sve vreme bio ubeđen da po isteku ugovora mogu da pređem na prepaid i prenesem kredit. Mislim da imam i email od korisničkog na tu temu, proveriću.

^ Ne tvrdim da sada ne moze, vec da nekad davno nije moglo KT --> pripejd. A za prenos kredita sumnjam da je i danas moguć.

Poslednja izmena:
^ Ja Dopunjeni kredit mogu sa KT broja da prebacim na pripejd karticu, radio sam to skoro i puno puta.
Могао бих и ја да не испуцам месечни лимит пре тога и онда остане и пола основног кредита и цео допуњени да чека бољу прилику. Проверићу то кад дође време.

A zna li se šta biva pri prelasku sa kt na box (+fiksni i adsl), da li je moguć i da li i kredit postaje avans.
Kako imam 2 računa(šofre korisnika), na jednom svi postpaid i kt brojevi, na drugom box, da li će se pri prelazu stopiti u jedan ili ostaju razdvojeni?

bio je post jedne devojke ovde da je presla sa KT na prepaid i samo su joj dopunjen kredtit prebacili .. sve ostalo se ponistilo .. mislim da je to bilo prosle godine .. meni u sept istice ugovor pa imam tog dopunjenog pa se moram raspitati da ne propadne ili da se prebacim na prepaid pa na post i to sve kao avans .. ili da se nastavim na kt samo manji paket jos ako bude 50% ..

Do juna gasite KT kartice, posle toga ako ista bude moguce, bice samo slucajno nepostignuta promena na vreme, znaci slag na torti, ali ne rizikujte.

Ostaje i meseci kredit na prepaidu, meni je ostao ove godine (nesto sitno je imalo oba, ali ostalo je), samo se ne vidi kao mesecni, jer na prepaidu nema mesecnog, vec se saberu.

KT na Box ne znam da li moze i dalje, posto je u medjuvremenu izmenjen Box paket.

Kako da gasim? 1 broj je do avgusta, to i nekako, druga 2 su još po god dana.

Poslednja izmena:
Gasi/prebaci na postpaid, ne ocekuj da ce posle toga vise moci da se koristi kako je do sada mogao.

U junu je preciziranje cene Telekoma ;)

^ E, da! Ali, sta god da rade, moraju da obaveste mesec dana ranije, a znas da imam ugovor do avg / sept, izdrzacu, ionako sam planirao da gasim. ;)

Ko preživi ove promene biće čudo ...al stvarno umesto sa bude nešto bolje sve promene na lošije ... Ja moje ugovore gasim u septembru i okt pa nek rade šta god hoće ne mogu više da se nerviram [emoji1]

Мени једна КТ истиче септембра па бих да спасим оно мало допуњеног кредита. Две новије трају до краја године али сам њих већ покрио пошто сам за обе узео по ваучер од 2 кила а за целу годину ћу да платим по 3 кила. ;)
Важније ми је шта ће да се деси са комбинацијом да постојећи кредит на припејд картици при преласку на постпејд остане као аванс а не да се, као што сам чуо да је негде у околини, све брише. Једино да се надам да ће продаја а касније и промене правила, цена и осталог да сачекају јесен.

^ Ne verujem da ce se brisati dok novi vlasnik ne bude poznad bar "ispod žita" (iako vec sada je prilicno izvesno da je rigidni T-com). Posle toga sigurno vise nece pripejd kredit moci da se prenese na postpejd. To ne nudi niko sem MTS-a. Ni u SRB, ni HR, ni MAK...

Jel postoji neka lakša procedura prebacivanja kredita na pripejd od one frendly dopune koja je limitirana na 200 dinara dnevno?

Nazad
Vrh Dno