MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
"и онда сам годину дана допуњавао другима" - ovo mi nije jasno.
Razmisli koliko njih ce ih pokopati pismima i pretnjama da svima vrate na prepaid?Vidim da si advokat MTS pa da ti odgovorim. Otkud oni znaju da ja hoću KT uopšte?
Daj da vidimo tacno gde to pise? Da si potpisao ugovor na godinu dana za KT?Ja sam potpisao ugovor na godinu dana i tačka.
Kad nije definisano sta se desava, nastavlja se ugovor na neodredjeno vreme, ako drugaije nije trazeno.Posle godinu dana nije definisano šta se dešava.
Ajde procitaj prvo ugovore koje si potpisao... prvo si potpisao ugovor za telefonski broj, na neodredjeno vreme (ovo moras prvo potpisati pre ugovora za popust). U ugovoru za popust si samo potpisao godinu dana popusta, ne i sta posle. U ugovoru za broj si potpisao da je na neodredjeno vreme, i da jedna od strana mora traziti raskid.Više bi bilo fer da se me isključili nego što su me stavili na najskuplju tarifu a da me o tome ne obaveste barem SMS-om.
Ne možeš bilo koji ugovor produžavati po izmenjenim uslovima a da suprotna strana ne da svoj pristanak.
Znaju, jer si potpisao ugovor... Ako ti ne znaš šta si potpisao, onda tvoja greška ...Otkud oni znaju da ja hoću KT uopšte?
.
Znaju, jer si potpisao ugovor... Ako ti ne znaš šta si potpisao, onda tvoja greška ...
Nigde ne piše da se prekida i popust sa važenjem potpisanog.
S tim što se u članu 5. pominje ukoliko ne otkažeš važenje ugovora da se on produžava na neodređeno vreme.
Ако сам потписао нешто овако, знам да попуст траје толико.Izaberite jedan od Bel, Mix i Mix Net postpaid tarifnih profila, tarifu mt:s Kontrole troškova ili Mega Net tarifu i ostvarićete popust od 50% na mesečnu pretplatu za izabrani profil i to tokom svih 12 ili 24 meseca ugovorne obaveze.
Nista sem toga nemas? Ne lici ovo na normalne MTS ugovore uopste.Naterao si me da pronadjem UGOVOR o korišćenju usluga MOBILNE TELEFONIJE SRBIJE u kome piše pod članom 2. sledeće:
Odabrani paket usluga- KONTROLA TROŠKOVA POPUST NA PRETPLATU 50%
Ali pise da popust traje 24 meseca, zar ne? Trajanje ugovora je 24 meseca, ugovor je za popust, zar ne?Znači postoji samo ovaj ugovor nikakvi anexi. S tim što se u članu 5. pominje ukoliko ne otkažeš važenje ugovora da se on produžava na neodređeno vreme.
Nigde ne piše da se prekida i popust sa važenjem potpisanog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari