owim
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 395
Vrlo verovatno može, nisam probao, ne mogu da potvrdim. Probaj! U kontakt centru ionako ne znaju. 😉Да ли се може допунити кредит нове КТ са препајд броја?
Vrlo verovatno može, nisam probao, ne mogu da potvrdim. Probaj! U kontakt centru ionako ne znaju. 😉Да ли се може допунити кредит нове КТ са препајд броја?
Bonus kredit koristite za pozive i poruke u domaćem i međunarodnom saobraćaju, kao i za internet u domaćem saobraćaju kada potrošite 2 GB koje imate po tarifi.
Nakon potrošenog bonus kredita imate na raspolaganju neograničene minute u mts mreži. Ukoliko želite da ostvarujete pozive sa ostalim mrežama potrebno je da dopunite račun kao prepaid korisnik.
Nepotrošeni bonus kredit i data saobraćaj se prenose u naredni mesec, ali preneti saobraćaj ne može biti veći od 2500 dinara i 2GB interneta.
Bonus kredit iz mesečne naknade se ne može koristiti za VAS usluge, parking, aktivaciju tarifnih dodataka ili bilo koju vrstu dopune: express, friendly ili prepaid. Da biste koristili navedene usluge, potrebno je da dopunite kredit.
Ako imaš novu kontrolu troškova, moraš dodatno da izvršiš uplatu na račun i dopuniš kredit (koji nije bonus). Tim novcem možeš da vršiš VAS usluge kao što je plaćanje parkinga, ili zvanje taksija kratkim kodom.Neko je spomenuo da u okviru kontrole troskova ne moze da se uplacuje parking, jel to tacno ? Postoji li ikakav nacin pa makar se i dodatno placalo na iznos pretplate ?
А шта се дешава ако бонус кредит није истекао а ја уплатим/допуним и покушам да платим паркинг, јел се паралелно ВАС услуге наплаћују од тог кредита?Ako imaš novu kontrolu troškova, moraš dodatno da izvršiš uplatu na račun i dopuniš kredit (koji nije bonus). Tim novcem možeš da vršiš VAS usluge kao što je plaćanje parkinga, ili zvanje taksija kratkim kodom.
На старој КТ500 тарифи тај допуњени кредит није имао рок истицања, знаш ли можда колико имаш времена да га утрошиш на новој КТ? Ако се не варам за припејд картицу рок је 3 месеца док не истекне?^ Svakog meseca dobiješ "bonus kredit", sve druge uplate se vode kao drugi kredit -- "dopunjeni kredit" i imaju drugi rok isticanja. Sa ovim dopunjenim kreditom možeš platiti parking, koristiti VAS usluge, zvati taksi, itd. Paralelno.
Obaveštavamo Vas da se za tarifu Kontrola troškova naplaćuje puna mesečna naknada bez obzira kada je izvršena promena statusa ugovora.
Sta se desava sa nepotrosenim bonus kreditom ako se broj sa KT prebaci na prepaid?
@owim је раније спомињао да уколико затражиш пребачај брија у другу мрежу добија 3 месеци по динар за нову КТ.
Javi šta je zaključak, meni KT uskoro ističe i imam oko 5000din kao dopunjen kredit pa ne bih baš da se baci ako predjem u prepaid jer na ovu novu KT sigurno neću preći (broj baš malo koristim i znači mi da plaćam parkinge i sl...)Ја сам прекјуче прешао са КТ на припејд и допуњени кредит ми се још није пренео… Контактирао сам подршку па чекам одговор.
Javi šta je zaključak, meni KT uskoro ističe i imam oko 5000din kao dopunjen kredit pa ne bih baš da se baci ako predjem u prepaid jer na ovu novu KT sigurno neću preći (broj baš malo koristim i znači mi da plaćam parkinge i sl...)
Ili na pripejd uz mesečne planove ako nećeš da menjaš mrežuKT racun bio 500 din, juce stigao 1149rsd, skapiram da su sami promenili na novu KT.
Da li potpisati nov ugovor na KT 799rsd, gde se dobija 2500rsd kredita ili moravu 150? ili preneti broj negde?
Gde se dobija vise minuta za razgovor
Naravno da jesu, iznad pisano, imam 3 broja na KT racun skočio sa 1500 na 3600 ali dobijam puno vise bonusaDa li su vam menjali KT 500 tarife?
Iz Beograda sam.Rekao sam da je to ponuda pre nego zatražiš prenos u drugu mrežu, to je max uz dogovor bez prenosa. Rekli su mi da bi prilikom prenosa dali 4 meseca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari