Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Neko je spomenuo da u okviru kontrole troskova ne moze da se uplacuje parking, jel to tacno ? Postoji li ikakav nacin pa makar se i dodatno placalo na iznos pretplate ?

Dobio sam nekoliko informacija od korisnicke podrske za paket "kontrola troskova 799" , pa mozda bude nekome od koristi:

Bonus kredit koristite za pozive i poruke u domaćem i međunarodnom saobraćaju, kao i za internet u domaćem saobraćaju kada potrošite 2 GB koje imate po tarifi.

Nakon potrošenog bonus kredita imate na raspolaganju neograničene minute u mts mreži. Ukoliko želite da ostvarujete pozive sa ostalim mrežama potrebno je da dopunite račun kao prepaid korisnik.

Nepotrošeni bonus kredit i data saobraćaj se prenose u naredni mesec, ali preneti saobraćaj ne može biti veći od 2500 dinara i 2GB interneta.

Bonus kredit iz mesečne naknade se ne može koristiti za VAS usluge, parking, aktivaciju tarifnih dodataka ili bilo koju vrstu dopune: express, friendly ili prepaid. Da biste koristili navedene usluge, potrebno je da dopunite kredit.

Neko je spomenuo da u okviru kontrole troskova ne moze da se uplacuje parking, jel to tacno ? Postoji li ikakav nacin pa makar se i dodatno placalo na iznos pretplate ?
Ako imaš novu kontrolu troškova, moraš dodatno da izvršiš uplatu na račun i dopuniš kredit (koji nije bonus). Tim novcem možeš da vršiš VAS usluge kao što je plaćanje parkinga, ili zvanje taksija kratkim kodom.

Ako imaš novu kontrolu troškova, moraš dodatno da izvršiš uplatu na račun i dopuniš kredit (koji nije bonus). Tim novcem možeš da vršiš VAS usluge kao što je plaćanje parkinga, ili zvanje taksija kratkim kodom.
А шта се дешава ако бонус кредит није истекао а ја уплатим/допуним и покушам да платим паркинг, јел се паралелно ВАС услуге наплаћују од тог кредита?

^ Svakog meseca dobiješ "bonus kredit", sve druge uplate se vode kao drugi kredit -- "dopunjeni kredit" i imaju drugi rok isticanja. Sa ovim dopunjenim kreditom možeš platiti parking, koristiti VAS usluge, zvati taksi, itd. Paralelno.

^ Svakog meseca dobiješ "bonus kredit", sve druge uplate se vode kao drugi kredit -- "dopunjeni kredit" i imaju drugi rok isticanja. Sa ovim dopunjenim kreditom možeš platiti parking, koristiti VAS usluge, zvati taksi, itd. Paralelno.
На старој КТ500 тарифи тај допуњени кредит није имао рок истицања, знаш ли можда колико имаш времена да га утрошиш на новој КТ? Ако се не варам за припејд картицу рок је 3 месеца док не истекне?

28.aprila prebacim se sa KT 500 na KT 799 i stize mi racun za april u iznosu od 1300 din . Wtf ?! Znaci, koristio 28 dana paket koji kosta 500din i 2 dana paket koji kosta 799 i oni su to sabrali, lol . Saljem im mail da mi objasne o cemu se radi i dobijam odgovor, pazite sad ovo:
Obaveštavamo Vas da se za tarifu Kontrola troškova naplaćuje puna mesečna naknada bez obzira kada je izvršena promena statusa ugovora.

^ Bojim se da je oduvek bilo tako. Treba je da pitaš ovde.
U svakom slučaju, dobio si pun iznos od 1.000din mesečnog kredita i ne znam koliko se kredita dobija za tarifu KT 799 jer za nju nisam čuo.
Zato i plaćaš pun iznos.
Kod postpejda je proporcionalno.

@owim је раније спомињао да уколико затражиш пребачај брија у другу мрежу добија 3 месеци по динар за нову КТ.

Јел има неко инфо шта се тренутно дешава, иста понуда се добија или су мењали нешто?

Sta ako bih sutra podneo zahtev za gasenje broja sa ovom tarifom? Da li cu platiti za 14 dana ili punu pretplatu? svakako je stara 3g kartica

Sta se desava sa nepotrosenim bonus kreditom ako se broj sa KT prebaci na prepaid?

Prilozi

• Screenshot_20220730_193747.jpg
    Screenshot_20220730_193747.jpg
    100 KB · Pregleda: 32
Ја сам прекјуче прешао са КТ на припејд и допуњени кредит ми се још није пренео… Контактирао сам подршку па чекам одговор.

@owim је раније спомињао да уколико затражиш пребачај брија у другу мрежу добија 3 месеци по динар за нову КТ.

Rekao sam da je to ponuda pre nego zatražiš prenos u drugu mrežu, to je max uz dogovor bez prenosa. Rekli su mi da bi prilikom prenosa dali 4 meseca.

Ја сам прекјуче прешао са КТ на припејд и допуњени кредит ми се још није пренео… Контактирао сам подршку па чекам одговор.
Javi šta je zaključak, meni KT uskoro ističe i imam oko 5000din kao dopunjen kredit pa ne bih baš da se baci ako predjem u prepaid jer na ovu novu KT sigurno neću preći (broj baš malo koristim i znači mi da plaćam parkinge i sl...)

Javi šta je zaključak, meni KT uskoro ističe i imam oko 5000din kao dopunjen kredit pa ne bih baš da se baci ako predjem u prepaid jer na ovu novu KT sigurno neću preći (broj baš malo koristim i znači mi da plaćam parkinge i sl...)

Добио сам данас допуњени кредит на стању. Иначе и мени је 5к цифра у питању. :)
Генерално мора да поднесеш онлајн захтев јер иако кажу да се аутоматски пребаци преласком са КТ на припејд, није тако било у мом случају.

To što su oni postavili obaveštenje nije jače od zakona

Bez mog odobrenja ne smeju da mi diraju ništa.

Smeju i te kako, jer je obaveštenje korisnicima nudilo dve opcije. Prva opcija je da se slože sa uslovima i nastave sa korišćenjem usluge po novoj ceni i uslovima, a druga opcija je bila raskid ugovora. Jednostavno operater ima prava da promeni cene ili paket, a na korisniku je da se sa tim složi ili ne.

KT racun bio 500 din, juce stigao 1149rsd, skapiram da su sami promenili na novu KT.
Da li potpisati nov ugovor na KT 799rsd, gde se dobija 2500rsd kredita ili moravu 150? ili preneti broj negde?
Gde se dobija vise minuta za razgovor

KT racun bio 500 din, juce stigao 1149rsd, skapiram da su sami promenili na novu KT.
Da li potpisati nov ugovor na KT 799rsd, gde se dobija 2500rsd kredita ili moravu 150? ili preneti broj negde?
Gde se dobija vise minuta za razgovor
Ili na pripejd uz mesečne planove ako nećeš da menjaš mrežu

A1 prepaid ako preneses broj kod njih, imas mocni plan za 600 dinara prvih 6 meseci, nakon toga 900 dinara.

Dobijas 500 minuta ka svim mrezama i paralelno neogranicene minute u A1 mrezi i 9GB neta + 10GB za aplikacije.

Koristim KT 2500 din iako je aktivirana usluga roming internet , radila mi je pre 15 dana na mtel BiH , od juce ne radi, iako nisam potrosio Gb , pise na chatu da je sve ok
Da li su vam menjali KT 500 tarife?
Naravno da jesu, iznad pisano, imam 3 broja na KT racun skočio sa 1500 na 3600 ali dobijam puno vise bonusa

Rekao sam da je to ponuda pre nego zatražiš prenos u drugu mrežu, to je max uz dogovor bez prenosa. Rekli su mi da bi prilikom prenosa dali 4 meseca.
Iz Beograda sam.
E ovako,Prvo poz. za tebe OWIM,vidim da si car ovde ! Ne znam dal' si imao komplikovana pitanja ,ali cenim da je moje prilično zakukuljeno :ROFLMAO:.
DAKLE OVAKO : Ja sam korisnik box4.Moj otac (ima 68 godina) ima pripejd broj.Gledam da on napravi UO24 KT i da ga onda dodam u moj Box4 kako bi delio sa njim 100gb interneta.E sad,interesuje me sledeće: dakle da li uopšte da ćale prelazi na KT jer sam skapirao da on dok je sad na ovom pripejdu nema ništa(dakle nema internet ,može da pošalje nekoliko SMS, OBAVI PAR POZIVA I ODE KREDIT),TO JE U STVARI jedno veliko NIŠTA?A ako pređe na KT da bi kao dobio NEŠTO iz NIŠTA,koliko sam ja izračunao opet ne bi imao NIŠTA!!
Zaključak je da kad već ne dobija ništa ni u jednom slučaju,onda je bolje da ostane na pripejdu jer tu svakako manje para daje( od 200 do 600 dinara mesečno).
Ako sam dobro shvatio kontrolu troškova da li sam u pravu što se tiče sledećih stvari:
1.Kad povežem ćaleta na mojih 100gb on će to moći da troši tek kad potroši bonus kredit 2500din iz KT?(ako je tako to je TRUBA(NE VALJA))
2.NAJVAŽNIJE PITANJE : Za koje vreme će ćale potrošiti BONUS KREDIT 2500dinara iz KT ,AKO RADI SLEDEĆE STVARI:
- surfuje na internetu po par sati(3-4 sata dnevno)-U surfovanje podrazumevam maksimalno(SVAKODNEVNO) korišćenje GOOGLE pretraživača(čitanje vesti,gledanje video zapisa sa npr. N1 i RTS-a,korišćenje YOUTUBE za gledanje video zapisa i slušanje muzike i gledanje muzičkih spotova na YOUTUBE,SVAKODNEVNO KORIŠĆENJE VIBERA... ;
- šalje desetak SMS dnevno;
- ima 5-10 poziva u nacionalnoj mreži dnevno u proseku trajanja 5-10 minuta i plus ima 10-ak poziva dnevno u nacionalnoj mreži u trajanju 1-2 minuta?

HVALA. :ninja:
Best Friends Love GIF by Kennysgifs

Nazad
Vrh Dno