Šta je novo?

MTS kontrola troskova BITNA izmena tarife!!! Raskid ugovora bez placanja penala???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odavno sam samo jednu friendly dopunu mogao dnevno. Probao pocetkom maja, nije hteo dve.

Znao sam. Tačno sam znao. Čim ja uzeo KT, da će nešto da useru ....

Platio sam 7 rata za ženin telefon.

Idem danas da vidim u poslovnicu šta mi je raditi ... Kakav je to način da mi brišu kredite koji sam PLATIO ?!?

Super za tebe - idi trazi raskid i dobijas telefon :D
Ja da sam znao da ce ovoga biti, uzeo bih tri telefona tokom maja ;)

Ne znam kako je bilo u VIP (mada i nema veze), čitam da su morali ljudi da vraćaju telefone.
Iz 10og pokušaja prebacih 200 din friendly dopune, još od ranije primetih da na 2G ide teže.

Vracali su telefone i jos su morali da ih plate u celosti.
Mislim, kakav je to nacin! :)

Na vipu nismo vratili telefone. Samo su morale rate da se isplate.
Isto vazi ovde.

Dobro, najverovatnije ćemo biti prinuđeni na prelazak na neku drugu tarifu, ja ću verovatno uzeti box i neki mix, e sad da li će nam preneti je*** avans, još uvek čekam odgovor na podnetu reklamaciju.

Ја нешто и даље мислим да неће да буде тако црно. Ајде за нас са 50% али шта са онима који плаћају пуну цену КТ? Уплатиш 2.000 кредита и они ти то избришу следећег месеца? Каква је то контрола трошкова? Онда је боље да се узме припејд јер се разговори и остало наплаћују по истим ценама, ту уплаћено траје годину дана а када допуниш, опет се све продужи.

Разумем да бришу бонус који су као поклонили. Разумео бих чак и да обришу оних 50% које они додају али оно што плаћамо ... тешко. Осим тога, мени сада пише да Месечни кредит важи до 2.8. а не овај и следећи месец. Плус што у 3к Месечног кредита део припада претходном а део овом месецу и све траје до 2. августа. Ипак мислим да је ово само одвојена информација и да ће идућег месеца цео Месечни кредит да буде са трајањем до 2.9. или ће део да пребаце у Допуњени а део опет да важи до краја месеца.

Ja već imam u glavi šta ću i kako ću, naravno, ne bežim da isplatim telefon do kraja, još 4 ili 5 rata.

Pokušavaju oni to sa internetom već par meseci pa im baš i ne ide, možda su se sad izvežbali.

Čekaj, sad, pod rizikom da ispadnem ćorav, GDE piše da se glavni/osnovni kredit prenosi samo jedan mesec?

Kažem, ne mora da znači, mb isto razdvajaju već mesecima, na mesečni i prenešeni, ali ostaju oba uvek, e sad to je verovatno do sistema, ali neću da rizikujem.

Ја сам исто питао али сви кажу да је јасно из обавештења ... мада мени није јасно. То да се преноси целокупни саобраћај и даље не значи да се то односи на кредит. Као ни то што ће да се добије посебан збир месечних и допуњених рачуна. Мада вероватно то не знају ни у mt:s-у па је боље да се сачека.

Kažem, ne mora da znači, mb isto razdvajaju već mesecima, na mesečni i prenešeni, ali ostaju oba uvek, e sad to je verovatno do sistema, ali neću da rizikujem.
Ово је из друге приче, до сада мегабајти нису преношени званично тј требало је да се бришу сваког месеца. Сада мењају рачунице и најавили су преношење у један месец што је напредак у односу на досадашње. Ово са основним кредитом је још увек тајанствено.

Ja procitah ponovo , tri puta, i ako mislite ono Saobracaj, meni je to vezano za net saobracaj, tako shvatam .... Poslao sam mejl, pa cekam da vidim.

Meni licno dokle god mogu da placam parking ne pravi problem ova promena jer u svakom slucaju skoro uvek imam potrosen glavni kredit.

Za one sa vecim KT paketom kojima ostaje glavnog kredita dosta, onda ispada bolja varijanta je sam prepaid, sto nema bas smisla.

Meni dobrodoslo, uzmem fon na rate, ispod cene, nema 3G pretplate, a kredit gomilam. Dodje leto, romingujes. Parking, VAS.... I kad prodje obaveza, prebacis u neki MixNet kao avans .... Lepota bozja ... :)

Videćemo još za avans, kad su rešili da nas saseku, možda idu do kraja.

Ja prosli mesec presao na postpaid, valjda ce mi prebaciti kredit

Izborom opcije 4. Ostalo, dobićete detaljan prikaz stanja na vašem računu, koji pored ostalog uključuje i bonuse koje ostvarite, kao i datum isteka Mesečnog kredita.
Za mesecni kredit.

Nadam se, samo da ne bude bez zadnje cifre kao tebi, sad sam pogledao u drugoj temi :d

******i.

"Ukoliko u toku meseca kredit ili bonus ne potrošite u celini, preostali iznos se prenosi u naredni mesec i pridodaje se iznosu kredita i bonusa koji dobijate u tom mesecu, s tim što se preneta količina bonusa može iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta."

I sad opet šta?

" s tim što se preneta količina bonusa može iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta."

Opet dvosmisleno?!? Kredit ostaje beskoonačno?

Poslednja izmena:
To je trenutno kako vazi. Tako pise i na sajt. Znaci da se kredit prenosi neograniceno a bonus jedan mesec.

Da li se meni cini ili je vest menjana? (cini mi se da "Celokupna količina prenetog saobraćaja moći će da se iskoristi u mesecu u koji je preneta." nije bila zasebna recenica kada sam ja citao, i zbog toga sam i bio uveren da se kredit isto samo jedan mesec prenosi)
U Stanje racuna/Info inace stoji da se osnovni kredit prenosi sve dok se izmiruju obaveze na vreme.

Ovako izgleda da se i dalje kredit ne dira, uopste u odnosu na ranije (minus sto vise nece ici na avans).

Za mesecni kredit.

I ja sam ovo tako razumeo.Znaci ovaj kredit do sada koji smo dobijali,on je ostao u onom delu dopunjeni kredit i vazi neograniceno.E sada ovaj kredit sto dobijamo od ovog meseca on vazi ovaj i sledeci mesec,i onda se brise.Mada to nije problem jer kada saljem friendly dopunu skida mi sa ovog mesecnog kredita,i eto resenja :) Tako da je opet ok,i odgovara mi.

Da li je sigurno da (preimenovani) Dopunjeni kredit ne moze vise kao avans?

Alfa, na prvoj strani je screenshot. Bila je zasebna rečenica. Ali u pasusu sa MB. Mislim da se odnosi samo na internet.

A nigde konkretno ja i dalje ne vidim da se glavni kredit briše.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno