Ne bih da zvucim grubo ali to si nas trebala pitati pre nego sto si uzela ruter. Em je kategorije 4 em je diskutabilno kakav je mts u tvom kraju.Sta to znaci kategorija 4 a zivim kod yubc na novom bg.
Da li mogu da odem u mts i da tražim da mi zamene ruter za neki drugi... Samo molim za info koji ruter da tražim od njih da mi dajuOpterecena bazna stanica plus cat 4 utice na to.Kad bi se ta ista kartica ubacila ili u Huawei B525 ili u B535 bilo bi dosta bolje posto su to Cat6 i Cat7 ruteri
Plus ima samo 2.4 wifi koji je opterecen.Treba proveriti kakva je brzina preko mreznog kabla dal je i tu 1-3 ako jeste znaci mora bolji ruter a taj kanal na baznoj je opterecen zato se sa cat4 ne moze izvuci dobra brzina
Sto se tice antene ako je ona kao sto su davali uz huawei rutere ne bi se dobilo nikakvo poboljsanje mozda nekih par % ali je to po meni nedovoljno za stabilnu brzinu
Pozdrav
Ne treba internet, dobijas DSL modem koji se povezuje na fiksnu liniju a na modem se povezuju STB uređajiIpak kako stvari stoje morala sam da prelomim i da počnem da gledam najjeftiniji varijantu za fixni i tv.. Sta mi predlažete? Vidim ima mts box2 fixni i iris tv, da li to znaci da mi treba internet da bi gledala iris tv ili tv ide kroz kabl? Ili mozda yettel ili sbb,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari