Gledaj to ovako.... jedna klinka napravi takve racune na prepaidu.
Po cemu si ti poseban naspram ostalih koji su 5+ godina bili na MTS-u, pa da zasluzujes nesto??
Ja sam 12 godina, sestra 14 (ili koliko je vec star MTS, bukvalno medju prvima je uzela broj) - pa nista ne ocekujemoJer kad pogledam drustvo okolo, oni vise potrose mesecno na mobilni nego ja za sve komunalije
MIslim... bezobrazno je od njih da se ponasaju da kao ti imas nesto posebno a u stvari imas isto sto i ostali. Ali je bezobrazno po meni i sto su ljudi poceli da ocekuju da se stvari dele... uzeli deo socijalizma (dele se stvari) i kapitalizma (ma ko ih hebe, to je firma, ja sam musterija!), ali tacno one koji im odgovaraju![]()
Upravo takoAko mislis da imas bolju ponudu, predji.
Upravo tako
Ne znam za Vip, ali od'te na Telenor slobodno, da vidite kako "brine" za svoje stare korisnike (bar one koji ne placaju 5-ocifrene racune :d) i kakve "pogodnosti" sve nude...![]()
+1. Cim mi istekne ugovor, cao zdravo.
ali on je bio ironican sa brigom o korisnicima?![]()
^ kolko sam skapirao i rosta je Telenor korisnik...![]()
^ kolko sam skapirao i rosta je Telenor korisnik...![]()
Znam da je tema o mts-u ali moram da kazem da su meni u vip-u kad Sam odlazio od njih nudili 25% na pretplatu i mogucnost kupovine tel od 6000 din na rate preko racuna!
Pisao sam i u mnp temi, kada je krenulo na telenoru su mi nudili te famozne minute u mrezi (stiglo mi valjda pismo od njih) ja ih pozvao, pitao jel moze nesto drugo al nije moglo..
Odem do mts-a kad je davao tih 50% popusta i pokrenem proceduru...
Sutradan me zvali iz telenora i pitali zasto idem, ja reko da mi daju u mtsu 50% popusta i riba ladno kaze "da to je stvarno dobra ponuda, hocete i kod nas isto?" ja reko ako je tako onda moze i dosao kurir sa ugovorom za manje od pola sata meni na noge ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari