Gledaj to ovako.... jedna klinka napravi takve racune na prepaidu.
Po cemu si ti poseban naspram ostalih koji su 5+ godina bili na MTS-u, pa da zasluzujes nesto??🙂
Ja sam 12 godina, sestra 14 (ili koliko je vec star MTS, bukvalno medju prvima je uzela broj) - pa nista ne ocekujemo 🙂 Jer kad pogledam drustvo okolo, oni vise potrose mesecno na mobilni nego ja za sve komunalije 🙂
MIslim... bezobrazno je od njih da se ponasaju da kao ti imas nesto posebno a u stvari imas isto sto i ostali. Ali je bezobrazno po meni i sto su ljudi poceli da ocekuju da se stvari dele... uzeli deo socijalizma (dele se stvari) i kapitalizma (ma ko ih hebe, to je firma, ja sam musterija!), ali tacno one koji im odgovaraju 🙂
Upravo tako 🙂Ako mislis da imas bolju ponudu, predji.
Upravo tako 🙂
Ne znam za Vip, ali od'te na Telenor slobodno, da vidite kako "brine" za svoje stare korisnike (bar one koji ne placaju 5-ocifrene racune :d) i kakve "pogodnosti" sve nude... 😛
+1. Cim mi istekne ugovor, cao zdravo.
ali on je bio ironican sa brigom o korisnicima?🙂
^ kolko sam skapirao i rosta je Telenor korisnik... 🙂
^ kolko sam skapirao i rosta je Telenor korisnik... 🙂
Znam da je tema o mts-u ali moram da kazem da su meni u vip-u kad Sam odlazio od njih nudili 25% na pretplatu i mogucnost kupovine tel od 6000 din na rate preko racuna!
Pisao sam i u mnp temi, kada je krenulo na telenoru su mi nudili te famozne minute u mrezi (stiglo mi valjda pismo od njih) ja ih pozvao, pitao jel moze nesto drugo al nije moglo..
Odem do mts-a kad je davao tih 50% popusta i pokrenem proceduru...
Sutradan me zvali iz telenora i pitali zasto idem, ja reko da mi daju u mtsu 50% popusta i riba ladno kaze "da to je stvarno dobra ponuda, hocete i kod nas isto?" ja reko ako je tako onda moze i dosao kurir sa ugovorom za manje od pola sata meni na noge ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari