Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ugovor za BOX 3 paket istekao krajem Juna, zvali iz Telekoma samo jednom mesec dana pre isteka sa nekom smesnom ponudom i rekli smo da bi bili zainteresovani za neku bolju ponudu, ali od tada vise nisu zvali.
Mi smo zvali A1 da podnesemo zahtev za prelazak na njihov opticki internet, kazu mora u poslovnici (radi se o Kragujevcu). Otisli licno u A1 poslovnicu, kazu morate da podnesete zahtev za raskid ugovora i da potvrdu donesete u A1 pa tek onda mogu da zapocnu proceduru zahteva za prelazak na njihov opticki internet, inace ne moze. Pretpostavljam da ako podnesem taj zahtev u MTS da nema nazad?

Da li je pros'o voz za ponude i popuste od strane MTS-a? Nisam imao problema sa njihovim optickim internetom pa mi je najvise odgovaralo da ostanem sa njima ali ne placa mi se puna cena iskreno kad A1 ima DUO paket koji mi je sasvim dovoljan. Jedino sto ne bih imao fiksni telefon (zbog matoraca), ne znam da li mogu da imam samo fiksni kod Telekoma?

Ima nazad pošto ima i otkazani rok od 30 dana, u tom periodu možete dobiti bolju ponudu. A u roku od 30 dana uvek može da se povuče otkaz i da se nastavi koristiti usluga sa novom UO ili bez nje. Sve dok se po isteku 30 dana ne donese oprema da se vrati nije kraj. A za telefon ja sam to već jednom pitao i ovde sam dobio odgovor da ako hoćeš da se fiksni zadrži da te vraćaju na bakarnu paricu.

Prilikom potpisivanja ugovora za BOX, biraj: TCL bez naknade ili LG/Samsung uz određenu mesečnu naknadu. Uz izabrani TV, dobijaš i jednu licencu za Smart TV aplikaciju. Promocija traje do isteka zaliha televizora.
Nisu napisali koliku mesečnu naknadu.

Nisu napisali koliku mesečnu naknadu.
Ima dole ispod ovog naslova Izaberi svoj premium model,koliko je mesečna rata za svaki model. Inače ja sam ih pitao da mi obrazlože ovo na korišćenje, tokom celog perioda ugovorne obaveze! Odgovor je da posle 24 meseca ostaje ali ako rešite da raskinete UO da se onda plaća puna cena.

Zanimljiva situacija kod mene.Vidim u Moj MTS na postpejd broju da imam 300 din. uracunato.I pisem agentu na sajtu i kaze da je to NPay ili VAS servis.Ne znam ni kad sam ni sta kliknuo i zatrazio sam da mi deaktiviraju to.Sto se tice ponude,niko vise ne zove sem onaj put kad mi je ponudila dzabe jedan STB i jedan mesec 50% popusta.Mislim da cu ipak ja dan posle isteka da odem u A1 da podnesem zahtev za prelazak.

Stvarno ne znam sta moze biti.Al aj videcu hoce li se ponoviti sledeci mesec.
Dva meseca pred istek ugovorne obaveze BOX 4, odbio sam njihove ponude za produzenje, koje su bile zaista smesne par meseci po 50%, sada je to doslo do nekih 10 meseci ali necu da pristanem niti mi odgovara...

Kao poklon dobio sam isto sto i ti, NPay aktivaciju, po ceni poruke od 300rsd, pocev od kraja juna, poklapa se sa datumom razgovora sa mts agentom...
u avgustu mi skinuli vec 600rsd, u julu 1200rsd, i u junu 300rsd....Jednom sedmicno u 9:15 ujutru mi je naplacivano.
Pre neki dan sam uspeo da odjavim i ulozim prigovor. Zanimljivo mts agent je znao i kontakt teleofne i radno vreme NUEWOO doo servisa preko koga ide, a imala je i moj pin kod nje za odjavu, iako kod mene u litingu nema naravno tih poruka ali ni poziva.....

Posto je UO istekla, a ovde ima prodajnih agenata, saljite konkretne ponude za prelazak u A1 u pp, ostanak u MTS je isto opcija...

Ако ТВ има 5 год гаранције да ли важи и код узетих преко МТС?

Zanimljivo pitanje da li daju neki račun za te televizore pošto za produženi garanciju da bi zahtevao treba fiskalni račun.

@rkoms ,ja sam im odmah pisao i tražio da me odjave sa tih VAS servisa.Kako mogu tako da naplate bez nečije dozvole???Znači nije samo kod mene već i drugih.I sta im znaci taj NPay?

Poslednja izmena:
@rkoms ,ja sam im odmah pisao i tražio da me odjave sa tih VAS servisa.Kako mogu tako da naplate bez nečije dozvole???Znači nije samo kod mene već i drugih.
Ne znam, ali u ovoj zemlji je dosta toga moguce, mada kod mene je dodatni problem to sto nisam odmah primetio uvecanje, nisam pratio poslednja dva racuna..

Nazalost vise nas je 🙁(

istice mi box 4 , kako da dobijem 50% na 24 meseca, jel treba da podnosim zahtev za raskid ugovora ili prelaz kod drugog operatera ili je dovoljno da ih pozovem samo?

Meni isto ističe uskoro. Mislim da bi bilo dobro da se ode u Telekom, legne na pod i zahteva umanjenje. Dok ne odobre nema izlaska. Eventualno da me napolje iznesu zaposleni, ali bi se pomučili pošto sam gabaritan.

Ili još bolja ideja da krene da zapeva kao Mala Cana za pokojnim Andrijom.🤣

ne znam da li mogu da imam samo fiksni kod Telekoma?
Dobio si već odgovor da možeš, ali možeš i da ga prebaciš u A1 za svega 299 dinara mesečno, uz napomenu da ide preko 2G mreže i njihovog uređaja. Detalji ovde.

Odgovor je da posle 24 meseca ostaje ali ako rešite da raskinete UO da se onda plaća puna cena.
Ovo je zapravo stara promocija, koja je plasirana još 4. maja. Ovde ima o tome, ali se isto ne pominje da ostaje. To sam jedino video u sitnim slovima na ovoj reklami.

Zar ovo ne vazi samo za nove korisnike?
Tako je, ne može za obnovu ugovora, samo za instalaciju novog BOX-a, makar je tako zvanično.

Ima nazad pošto ima i otkazani rok od 30 dana, u tom periodu možete dobiti bolju ponudu. A u roku od 30 dana uvek može da se povuče otkaz i da se nastavi koristiti usluga sa novom UO ili bez nje. Sve dok se po isteku 30 dana ne donese oprema da se vrati nije kraj. A za telefon ja sam to već jednom pitao i ovde sam dobio odgovor da ako hoćeš da se fiksni zadrži da te vraćaju na bakarnu paricu.

Dobio si već odgovor da možeš, ali možeš i da ga prebaciš u A1 za svega 299 dinara mesečno, uz napomenu da ide preko 2G mreže i njihovog uređaja. Detalji ovde.
Hvala puno na odgovorima.

Danas zovu, nude popust 10% na mobilnu, odbio sam. Neki dan u anketi tražio 50%, pristaću na 30% popusta za mobilnu, 2 broja. Za box 4 idem na 50%, bilo koja tarifa, ili ništa, može na 21 mesec. Ako neko iz Telekoma čita, da upiše u notes 😁

Uopšte ti ne utiče na uslove ugovora.
Ugovorne dodatne usluge su besplatne. Ove koštaju toliko koliko koštaju pa ako hoćeš kupi ili nemoj.

Mts nam se predomislio za povećanje cena ili je "neko" odlučio da još nije vreme za to. 😁
Nema više objave o višim cenama na sajtu.

Jedno pitanje vezano za najavu raskida ugovorne obaveze koja ističe 20.9.2026. :

Želim da završim sa ovima iz mts-a i prebacim se na A1, imam optiku u stanu (mts), koliko sam shvatio iz dosadašnjih postova, prvi dan nakon isteka idem u A1, oni se obraćaju mts-u i tada ne postoji otkazni rok?
Ili se svakako obraćam 30 dana pre i najavljujem raskid?

Ako A1 na tvojoj adresi koristi MTS infrastrukturu ne mora najava, ako koriste svoju, mora.

Nazad
Vrh Dno