pa st**a, i mene malopre zvali za obnovu ugovora i rekli mi isto, ponudili inace 4m upola cene, pa posle 5100 din za Super plan 2s, rekoh vazi, neka hvala. inace zar nije bilo pre dodatni stb uredjaji po 150din? resili da izmuzu sve moguce pare.Je li ovo stvarno počinju da naplaćuju STB?
Znači ne samo što važi za nove korisnike, nego važi tek u budućnosti. Još nekoliko dana ima fore da bude besplatno.Za nove korisnike BOX 4 paketa, od 15. avgusta 2026, cena STB uređaja je 350 dinara mesečno. Za korisnike koji su do navedenog datuma kupili BOX 4, prvi STB uređaj je besplatan do kraja ugovorne obaveze za izabrani paket.
Net 50/400 ovo ti nije da je tebi brzina 400/50 već da je taj paket na bakru brzine downloada 50 dok je na optici 400. Inače pre ovih simetričnih brzina taj paket je bio 400/200 na optici. Inače MTS je uvek bio bezobrazan da po isteku UO računa po cenovniku koji je u tom trenutku umesto po cenovniku koji je važio pri potpisivanju UO. Meni su to jednom rekli u poslovnici kad sam ih pitao koliko je pretplata bez UO pošto je isto bila neka razlika od 50% da je to čak iako sam prilikom povećanje cene dogovorio staru cenu to bio moj pristanak za dalju saradnju i za uslove iz novog cenovnika. Nisam se posle toga upušta u dublju raspravu pošto sva sreća tad još nisu imali otkazni rok od 30 dana pa sam mogao odmah da im otkaže usluge.Stigao je veci racun, evo detalja
- Ugovor 2 godine Box 3 M (net + tv + fiksni) istekao tokom proslog meseca
- Placao 4200, u ugovoru stoji nakon isteka 2 godine placam 4600
- Trenutno nisam ni raskinuo ni obnovio, znaci trebalo bi 4600 da ide
stize mi sad racun na skoro 6000 i to
- za dane dok nije isteklo 2 godine su kako treba naplatili Box3 M (Fiksni + Net 50/Net 400 + TV)
- za dane nakon isteka su stavili Box3 S (Fiksni + Net 50/Net 400 + TV)
ajde sto su promenili M u S (vidim da M sad ima net 600), ali bitnije je sto su dane nakon isteka ocigledno naplatili po trenutnoj punoj ceni, a ne ovoj koja mi stoji u ugovoru nakon isteka 2 godine.
Bonus sto su naplatili i skoro 200 koriscenje dodatnog STB uredjaja za te dane posle isteka 2 godine, sto s obzirom da nije u ugovoru isto mislim da nemaju pravo.
Inace mi je realna brzina neta sad blize 400/400 a ne 400/50. Mislim da su uz jedno od tih poskupljenja pravili i migraciju neta ne pakete sa jednakim down/up, ali ako su nas i migrirali (iako naziv paketa na racunu stoji Net 50/400), posle zalbe su zadrzali cenu iz ugovora.
Za ove dve godine su ono 2-3 puta dizali cene, svaki put smo se u roku zalili i trazili da se pridrzavaju ugovora i nisu nam dizali.
Mislim da je i sad resenje pisati zalbu jer je ocigledno krsenje ugovora u kome stoji cena 4600 nakon 2 godine. Zar ne?
Greška je u prikazu na sajtu, jasno ti je i samom, a suština je da već sad imaš pravo da obnoviš ugovor, iako ti je i dalje aktuelna stara ugovorna obaveza.Šta rade ti ljudi stvarno ne znam
aa mislio sam da je pre up bio 50 down 400 pa zato tako pise, hvala na razjasnjenju.Net 50/400 ovo ti nije da je tebi brzina 400/50 već da je taj paket na bakru brzine downloada 50 dok je na optici 400
nije problem, raskinucu ili obnovicu, sta god je bolja ponuda, ali ne mogu da naplate uslugu po vecoj ceni od ove koja je u ugovoru.Svakog kome istekne UO već 2-3 godine ako ne i više automatski migriraju na "ekvivalentan" paket iz trenutne ponude i naplaćuju njegovu cenu bez UO. Sve dok vas ili nateraju na novih 24 meseca UO zarad nekakve uštede ili na raskid.
Uz sve loše što mislim o mts-u, u tvom slučaju mislim da su u pravu.aa mislio sam da je pre up bio 50 down 400 pa zato tako pise, hvala na razjasnjenju.
nije problem, raskinucu ili obnovicu, sta god je bolja ponuda, ali ne mogu da naplate uslugu po vecoj ceni od ove koja je u ugovoru.
a sad vidim da Box 3s pod kojim me sad vode full cena je 5500, tako da ne znam kako su izveli skoro 6000, a nije ni ceo mesec van uo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari