Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Je li ovo stvarno počinju da naplaćuju STB?
pa st**a, i mene malopre zvali za obnovu ugovora i rekli mi isto, ponudili inace 4m upola cene, pa posle 5100 din za Super plan 2s, rekoh vazi, neka hvala. inace zar nije bilo pre dodatni stb uredjaji po 150din? resili da izmuzu sve moguce pare.

Ako ja dobro razumem napisano, oni od 15. avgusta naplaćuju i prvi STB.
Ili je to samo datum koji produžavaju stalno kao za Iris Go?

Da, novim korisnicima. Mada je neko slao da kad potpišeš ugovor kao prvi uređaj je besplatan. Mora se dobro čitati šta piše u ugovoru.

A na Move app 1 TV slot 😂...

Mene kad su zvali rekli su da je promocija u julu 1 STB gratis a svaki sledeci se naplacuje tako da moguce da ce svaki sada naplacivati.Ja cu svakako da im vratim .

Da li ovo znači da će od 15.08. naplaćivati drugi STB i ako u ugovoru stoji da je on besplatan a UO nije istekla? Ako je tako, da li je to osnov za raskid UO bez penala?

Nešto mi ta druga rečenica ne deluje da je samo za nove korisnike.

Koja druga rečenica? Zanima te ono što je zvanično, što piše na sajtu. Npr. ovo za BOX 4, a isto je i za druge pakete:
Za nove korisnike BOX 4 paketa, od 15. avgusta 2026, cena STB uređaja je 350 dinara mesečno. Za korisnike koji su do navedenog datuma kupili BOX 4, prvi STB uređaj je besplatan do kraja ugovorne obaveze za izabrani paket.
Znači ne samo što važi za nove korisnike, nego važi tek u budućnosti. Još nekoliko dana ima fore da bude besplatno.

Druga rečenica: za korisnike koji su do navedenog datuma (15.08) kupili Box 3-4 prvi STB je besplatan do kraja UO. Šta je sa STB br:2? Pošto je u tekućoj UO i on besplatan.

Aha, to. Ostaje isto sigurno, jer je to tvoja pogodnost (nemaju svi drugi besplatno), isto kao što će sigurno i nadalje nekima nuditi jedan/prvi besplatno, iako će se zvanično plaćati.

Imam ukupno tri komada stb uređaja. U potvrdi o izdavanju piše dok traje minimalna ugovorna obaveza su benefit.
Potvrda je iz 2018. U međuvremenu je sa tri spalo na dva, izgleda da je neka nula na vidiku 🙂 za besplatan stb. Pri jednom produženju je probana naplata i odmah korigovan račun. Nikada više nije naplaćen dodatni stb. Mislim da je to bilo kada je smanjeno sa tri na dva.
Lepo mi ljudi sve napisali u potvrdi a minimalno trajanje ugovorne obaveze je prilično dugotrajan period u mom slučaju🙂

Na tetku koja je preminula pre godinu dana se vodi box3, kako ide procedura raskida ugovora u tom slučaju, da li se neko susretao sa takvom situacijom?

Tehnički gledano, ugovor je nevažeći počevši od datuma smrti. Bilo ko može da ga "raskine", preuzme na sebe i slično, a dovoljan je izvod iz matične knjige umrlih.

Nazad
Vrh Dno