Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da dobio sam 21 mesec 50 posto uz njihovo obrazlozenje da im se javim tri meseca pre isteka ugovora da opet dobijem popust
Mozda sam mogao dobiti i 24 meseca da sam jos zakidao al nisam hteo vise da se cimam i prihvatio sam ponudu i to jr to
Pa cemo za 21 mesec videti opet sta i kako.

Da li postoji neko sa slucajem kao ja? Koristio sam Sat-Trakt pre nego sto je stigla MTS-ova optika u selo, a onda sam presao u MTS. Usluge su uglavnom prodavali neki random ljudi. Moj problem je taj sto ja nisam dobio nikakav ugovor niti bilo sta. Ta devojka me je stavila na spisak, zvali su me podizvodjaci nakon nekog vremena koji su mi odradili prikljucak i to je to. Nikakav ugovor nisam dobio na mejl (ni moj licni, ni od mts-a) niti sam bilo sta potpisao. Ugovor je na dve godine gde je prvih 9 meseci 1din a ostatak oko 5900. Medjutim nakon sto je proslo tih 9 meseci, prvi racun je bio 5900, sledeci 6100, a ovaj poslednji 6400. Hocu da se zalim, ali nemam ugovor da vidim sta tamo stoji? Da li je neko imao slicno iskustvo?

Skoro je izvesno da nije problem sa ugovorom, čim je prvi račun bio tačan. Nemaju tipove ugovora po kojima je puna cena varijabilna, tj. raste vremenom, što znači da u tvom skoro sigurno stoji 5900, iako ti nije dostupan. Ostaje, dakle, da se utvrdi zašto su drugi i treći račun veći, što sam moraš da pogledaš, kako ti je već i sugerisano u prethodnoj poruci.

Zašto kada na STB u skrivenom meniju podesim rezoluciju na 1080 50hz, posle nekog vremena samo promeni na 450, čini mi se?

Nazad
Vrh Dno