markontije
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.10.2012
- Poena
- 160
Jel neko zna kada će optika u Aradac da stigne? udaljeni smo 4 km od Zrenjanina a optike ni u najavi.:-( Trenutno koristim box 3 50mb vdsl2
Ja sam na Irisu ostao, nisam prelazio na moveJel može na optici da se zadrži Iris sa onim starim stb-om, da se ne prelazi na Move?
Zvao batica opet, pita jel pristajem na ponudu, rekoh ne. On pita a koje su vam opcije, kažem Jotel imam na banderi i za 3750 din ono što bih vama plaćao preko 6000. Kaže u redu, poslaću vaš zahtev dalje očekujte da vas za par dana neko kontaktira... Pa, idemo dalje, sa tezge na tezgu kao na pijaci.Meni ističe box 3 kod MTS, podneo zahtev preko aplikacije za produženje ugovora. Malopre zove lik i pita za obnovu, da li sam zainteresovan za Supernova optiku jer MTS nema optiku kod mene. Rekoh jesam, šta nudite? Nudi Super plan 3s po ceni 5500 rsd, 2 meseca 50%. Kažem mu ja ajde pitaj višu instancu za duži period popusta, kaže sačekajte i pušta mi muziku... Nakon minut dva javlja se i kaže može 6 meseci 50%. Ja mu rekoh ni to mi ne pije vodu, blefiram sa Jotelom koji mi nudi za 3k rsd optiku ali im je TV đubre po rečima samih montera njihovih... Dogovor da me ovaj pozove ponovo sredinom jula, pa ću videti šta tada ima da ponudi, mada ne verujem da ću izvući više od 6 meseci 50%. Verovatno ću i prihvatiti jer druge opcije nemam... Šta vi mislite, ima neko savet?
a mts ako odluci da prihvati zahtev od a1 bez da me nazove, tu onda nema povratka, sa a1 moram potpisem?
Znači svaki stb se plaća? Što je nisi pitao da li to ima logike?Evo mene zvali pre 5 min i pazite ovo.Nude mi "specijalno" akcija u julu ako produzim ugovor posto imam 3 STB placacu 2 a treci je gratis.A ako potpisem posle jula onda placam sva 3 STB po 350 din?!Pa zar nije svakako jedan STB besplatan uz Box koliko ja znam a dodatni se placaju.I ja joj kazem na to "I to je sve od akcija sto nudite?" 🤣 I onda pauza par sekundi i kaze kako je jedan mesec 50% popusta a ostala 23 meseca placam 8200.I ja kazem da nisam zainteresovan i da imam drugih opcija.Ona kao ako se predomislite,dodjite u poslovnicu.Ma kako da ne....
Значи није више да се сачека да ти уговор истекне па онда идеш и тражиш ИДП број?NIkakv broj ne tražiš, odavno je to preuzeo na sebe operator kod koga hoćeš da pređeš.
Skraćeno, podneseš zahtev za prelazak u A1 poslovnici i sačekaš da te MTS zove sa boljom ponudom. Ako je prihvatiš, nemaš onda šta da obaveštavaš A1 i otkazuješ zahtev, MTS to sve odradi tako što ne odobri prelazak.
U opštem slučaju ne mogu, jer im je opis posla da dovode nove korisnike, a ne da zadržavaju stare. Ipak, neki imaju načine da ti pomognu, ali to je više izuzetak koji potvrđuje pravilo. Klasičan način ranije je bio da te savetuju da raskineš tekući ugovor, pa onda sa njima potpišeš novi kao novi korisnik, ali to više ne prolazi, koliko sam upućen.Ma znam to. Mene zanima ovo moje. 😂
Nije već baš duže vreme. Ima mnoštvo iskustava na svim temama o operaterima koji koriste MTS-ovu optiku. Ništa lično više ne ide, novi provajder odradi sve za tebe.Значи није више да се сачека да ти уговор истекне па онда идеш и тражиш ИДП број?
Значи није више да се сачека да ти уговор истекне па онда идеш и тражиш ИДП број?
+38164733@Viper93 ,na koji broj,jesi ostao na istom paketu i jesi im pripretio da ćeš da odeš kod nekog drugog?Još to me zanima.😄
Malopre zvali sa 064733 i ponudili 10× 50% da pređem sa mts bakra na suprenova optiku. Rekao da moram da razmislim, znaju da imam Jotel kao opciju, to sam im rekao prošli put. Rekla da će proveriti tehničke mogućnosti i nazvati ubrzo. Dal da odbijem, oće li pozvati ponovo sa boljom ponudom od ove?Zvao batica opet, pita jel pristajem na ponudu, rekoh ne. On pita a koje su vam opcije, kažem Jotel imam na banderi i za 3750 din ono što bih vama plaćao preko 6000. Kaže u redu, poslaću vaš zahtev dalje očekujte da vas za par dana neko kontaktira... Pa, idemo dalje, sa tezge na tezgu kao na pijaci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari