Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Jel neko zna kada će optika u Aradac da stigne? udaljeni smo 4 km od Zrenjanina a optike ni u najavi.:-( Trenutno koristim box 3 50mb vdsl2

@markontije to što si 4km od Zrenjanina ne znači da morate da imate optiku. Očigledno im se investicija ne isplati, jer drugu soluciju nemate, a oni opet zadržavaju tebe kao i ostale koji ste na vdsl. To morate malo da pogurate, a znaš kako to ide danas. Veruj mi, pričam ti iz mog iskustva, jer sam dok sam radio u jednoj firmi u Ivanjici sve šta je trebalo, rešavao sutradan na taj način. Još su tada postavljali banderu, dolazio bager, pa monteri... Sve može, samo moraš na drugi način.

Meni ističe box 3 kod MTS, podneo zahtev preko aplikacije za produženje ugovora. Malopre zove lik i pita za obnovu, da li sam zainteresovan za Supernova optiku jer MTS nema optiku kod mene. Rekoh jesam, šta nudite? Nudi Super plan 3s po ceni 5500 rsd, 2 meseca 50%. Kažem mu ja ajde pitaj višu instancu za duži period popusta, kaže sačekajte i pušta mi muziku... Nakon minut dva javlja se i kaže može 6 meseci 50%. Ja mu rekoh ni to mi ne pije vodu, blefiram sa Jotelom koji mi nudi za 3k rsd optiku ali im je TV đubre po rečima samih montera njihovih... Dogovor da me ovaj pozove ponovo sredinom jula, pa ću videti šta tada ima da ponudi, mada ne verujem da ću izvući više od 6 meseci 50%. Verovatno ću i prihvatiti jer druge opcije nemam... Šta vi mislite, ima neko savet?
Zvao batica opet, pita jel pristajem na ponudu, rekoh ne. On pita a koje su vam opcije, kažem Jotel imam na banderi i za 3750 din ono što bih vama plaćao preko 6000. Kaže u redu, poslaću vaš zahtev dalje očekujte da vas za par dana neko kontaktira... Pa, idemo dalje, sa tezge na tezgu kao na pijaci.

Nazad
Vrh Dno