Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Zvali me danas opet iz mts. Nudili 24 meseca 50% za Box 3 S. Rekoh nisam zainteresovan, zelim da predjem na Yunet. Samo im izdajte IDP. Rekose da ce javiti kolegama da izdaju IDP.
Odjednom nema vise price o otkaznom roku. Sto je i ocekivano.

Ne mogu da editujem prethodnu poruku: stiglo i obavestenje od agenta da je IDP dodeljen. Narednih dana ce doci da mi instaliraju Yunet opremu.
Ukratko - od odbijanja mts ponude 24x50% do dodeljivanja IDP broja je proslo manje od dva sata.

Ja nisam naglasio da sad ističe drugi ugovor od 24x50%. Videćemo kad vratim opremu i podnesem zahtev za prenos u A1 da li će biti nekih poziva ili je priča gotova.

Ja podneo zahtev za raskid, ističe mi UO oko 10. jula, malo sam kasnio sa zahtevom za raskid pa je on par dana kasnije. Zvali iz mts, nudili tv za 1 din i kao 50% prvi mesec. Rekao im da me tv ne zanima, samo da cena bude najviše par stotina dinara nego što sam dosad plaćao (box 3, 400/400, 2050 din) i da imam vaučer za 50% popusta na optiku i tv u a1. Rekla zvaće me neko drugi kasnije. Danas zvala Ana, nudi za 3200 din. Ja joj ponovio da ako pređem u a1 imaću to za 1800 din, ne trebaju mi veće brzine neta, ne treba mi više kanala na tv... treba mi rekoh do 2300 da bude pretplata. Kaže max je 2800 da mi ponudi. Ja rekoh ne odgovara, vidite imate li još nekog da da bolji popust, ona reče nema niko iznad nje, ona je briga o korisnicima, to poslednja ponuda. Ništa rekoh, ako budete mogli da ponudite bolje, javite, ako ne rastajemo se... rekoh i da bih pristao na tu cenu do 2300 iako me manje košta kod a1 samo da se ne bih cimao, i jer sam zadovoljan funkcionisanjem optike kod mene (Žarkovo). I tako sad čekamo da li stvarno nema niko iznad Ane, ili će biti još neka ponuda.

I da vidim kako i kad da podnesem zahtev u a1 da bi iskoristili IDP, da nema prekida interneta ako je moguće.

Ja nisam naglasio da sad ističe drugi ugovor od 24x50%.
A, pa to već menja priču dosta, znači četiri godine si bio na pola cene.

Videćemo kad vratim opremu i podnesem zahtev za prenos u A1 da li će biti nekih poziva ili je priča gotova.
Za fiksni ne zovu, makar ranije nisu, ali možda se nešto promenilo u međuvremenu. Što se interneta tiče, neće ti biti prenos, jer je ugašena usluga. A1 će samo rezervisati tvoj priključak i to će biti strogo između njih i MTS-a, bez uplitanja tebe u priču. Naravno, drugačije bi bilo da si podneo zahtev za pravi prenos, dok je još aktivna MTS-ova usluga.

I da vidim kako i kad da podnesem zahtev u a1 da bi iskoristili IDP, da nema prekida interneta ako je moguće.
Ako se nešto nije menjalo, to mora preko agenta, a lako ćeš ga naći i na forumu. U poslovnicama su makar ranije tražili da priključak bude slobodan, tj. prvo se moralo načisto raskinuti sa MTS-om i ostati bez usluge. Ne znam zašto, ali takva je prosto politika, makar ranije bila, pa na kraju ni ne znam da je neko stvarno potpisao ugovor u poslovnici.

Poslednja izmena:
Ja podneo zahtev za raskid, ističe mi UO oko 10. jula, malo sam kasnio sa zahtevom za raskid pa je on par dana kasnije. Zvali iz mts, nudili tv za 1 din i kao 50% prvi mesec. Rekao im da me tv ne zanima, samo da cena bude najviše par stotina dinara nego što sam dosad plaćao (box 3, 400/400, 2050 din) i da imam vaučer za 50% popusta na optiku i tv u a1. Rekla zvaće me neko drugi kasnije. Danas zvala Ana, nudi za 3200 din. Ja joj ponovio da ako pređem u a1 imaću to za 1800 din, ne trebaju mi veće brzine neta, ne treba mi više kanala na tv... treba mi rekoh do 2300 da bude pretplata. Kaže max je 2800 da mi ponudi. Ja rekoh ne odgovara, vidite imate li još nekog da da bolji popust, ona reče nema niko iznad nje, ona je briga o korisnicima, to poslednja ponuda. Ništa rekoh, ako budete mogli da ponudite bolje, javite, ako ne rastajemo se... rekoh i da bih pristao na tu cenu do 2300 iako me manje košta kod a1 samo da se ne bih cimao, i jer sam zadovoljan funkcionisanjem optike kod mene (Žarkovo). I tako sad čekamo da li stvarno nema niko iznad Ane, ili će biti još neka ponuda.

Pa ako ti je nudila 2800 za box3s to je 50% popusta. Teško da ćeš dobiti bolju ponudu

Исти газда, ништа не губе.
Gube deo koji ide Karićima.
Ali nije poenta šta oni gube, nego da ta priča oko otkaznog roka od strane njihovih zaposlenih nema nikakvog smisla kada prelaziš na drugog provajdera. Mada verujem da zaposleni koji su prvi zvali sa ponudom 10x50% jednostavno nisu upućeni.

Pa ako ti je nudila 2800 za box3s to je 50% popusta. Teško da ćeš dobiti bolju ponudu
Kao što rekoh, imam vaučer za 50% kod a1, ne treba mi 400/400 ni fiksni, tv retko gledamo (ali povremeno da, na kompu iz app), 300/150 +tv od a1 mi je dovoljno. Puna cena duo optički paket (300/150, tv) je 3499, odnosno bez popusta za e-račun je 3549. Sa 50% popusta je 1774.5, manje e-račun 1724.5 din mesečno. Dodajmo tu i fiksnu IP (ne znam da li važi popust i na nju) od 500 din to je 2224.5 din, vrlo slično što sam tražio od mts a samo dobio ponudu za 500 din više. Ako mts ne može da isprati, šta da radim, ne gadim se provajdera (i na mts sam prešao sa sbb-a svojevremeno kad nisu nudili popust).

U kom trenutku se vraca oprema mts-u kada se predje kod drugog provajdera?
Iz mts nista ne rekose o tome, a treba da im vratim dva neotpakovana STB-a i ruter.

Kao novom korisniku BOX4 paketa agent mi ponudio 6 meseci 50% a ostalo puna cena. Da li moze da se dobije sta bolje u ovom trenutku?
Hvala 🙂

Pozdrav ljudi.

Kako na najbolji nacin, ispregovarati 24% po 50%. Istekao mi je ugovor za BOX paket i 3 mobilne linije. Zvao me mts agent da produzi ugovor, rekao sam mu imam bolju ponudu od yetella tamo cu preci, ocekivajuci da ce mi ponuditi nesto bolje ili pozvati sa nekom boljom ponudom. Medjutim niko nista, zalupila mi slusalicu i rekla "vazi,cao" haha.

Pozdrav ljudi.

Kako na najbolji nacin, ispregovarati 24% po 50%. Istekao mi je ugovor za BOX paket i 3 mobilne linije. Zvao me mts agent da produzi ugovor, rekao sam mu imam bolju ponudu od yetella tamo cu preci, ocekivajuci da ce mi ponuditi nesto bolje ili pozvati sa nekom boljom ponudom. Medjutim niko nista, zalupila mi slusalicu i rekla "vazi,cao" haha.

Ja sam proslog meseca rekao da zelim da predjem sa box 3 na box 2 uz 50% popusta na 24m, ili idem u yunet po slicnoj ceni, odobrili su posle dan-dva. MAda je valjda i yunet njihov, pa im je svejedno

Da
Ana je ultimat agent. Vrh mtsatrix-a za nas spavače 😎
Ona određuje ukus stejka 🙂 ako joj se prodaš.

Drugarica nigde nije koristila nikakav paket u mtsu i cerka firmama. I zvali je da joj ponude box 3 ugovor na 24 meseca sa cenom od 1 dinar naredna 24 meseca.
Jel ovo realno da nije neka prevara?

Gde se to desilo? Da nije u Vojvodini u regiji gde postoji Sat-Trakt optika ili kako se vec zovu? Cuo sam da u tim situacijama to masovno rade.

Mom starcu je skoro istekao takav ugovor od dve godine, u Gornjem Milanovcu. Ne znam ni kako su uopšte iskopali njegov broj, nikakva provajderska usluga nikad nije bila na njegovo ime, zvali ga i ponudili mu dve godine džabe internet+tv, on mislio prvo da ga neko *****ava.

Mislim da nije uopšte presudna ni lokacija, sećam se da sam na fejsu u grupi "it berza" čitao isto da su ljudi dobijali te ponude dve godine za dž, i isto su se raspitivali da nije neka muljavina sa sitnim slovima u ugovoru.

Stvarno ne znam koja tu računica može da im bude sem da ciljano pokušaju da uguše konkurenciju.

Pre 2-3 godine su mnogi davali sulude ugovore 18 ili 24 meseca po dinar. Yettel je iskakao iz frizidera nudeci 18 meseci. Ali pricamo o trenutnoj situaciji 🙂

da nema samo fiksni na svoje ime na bakru?

Ja imam samo fixni na bakru pa mi niko nista ne nudi.
Nisi penzioner pre 3 godine gde nikada nije sem fiksnog telefona nije korišćena ni jedna druga usluga masovno su ali samo penzionerima nudili box3 po ceni pretplate za fiksni 24 meseca. Kad je isteklo tih 24 meseca sami nisu ponovo nudili ništa pa oni koji su hteli da produže dobijali standardnu ponudu. A oni koji su hteli da otkažu box3 nudili onih famoznih 70% na 24 meseca što ovde pominju da su neki uspevali da dobiju.

Pa ta brzina koju uvale 7-8 mbps u današnjim ualovim ne vredi ni tih 70% cene.

Nazad
Vrh Dno