Ja podneo zahtev za raskid, ističe mi UO oko 10. jula, malo sam kasnio sa zahtevom za raskid pa je on par dana kasnije. Zvali iz mts, nudili tv za 1 din i kao 50% prvi mesec. Rekao im da me tv ne zanima, samo da cena bude najviše par stotina dinara nego što sam dosad plaćao (box 3, 400/400, 2050 din) i da imam vaučer za 50% popusta na optiku i tv u a1. Rekla zvaće me neko drugi kasnije. Danas zvala Ana, nudi za 3200 din. Ja joj ponovio da ako pređem u a1 imaću to za 1800 din, ne trebaju mi veće brzine neta, ne treba mi više kanala na tv... treba mi rekoh do 2300 da bude pretplata. Kaže max je 2800 da mi ponudi. Ja rekoh ne odgovara, vidite imate li još nekog da da bolji popust, ona reče nema niko iznad nje, ona je briga o korisnicima, to poslednja ponuda. Ništa rekoh, ako budete mogli da ponudite bolje, javite, ako ne rastajemo se... rekoh i da bih pristao na tu cenu do 2300 iako me manje košta kod a1 samo da se ne bih cimao, i jer sam zadovoljan funkcionisanjem optike kod mene (Žarkovo). I tako sad čekamo da li stvarno nema niko iznad Ane, ili će biti još neka ponuda.
I da vidim kako i kad da podnesem zahtev u a1 da bi iskoristili IDP, da nema prekida interneta ako je moguće.