Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Očigledno su kod tebe nešto zeznuli, budući da si pisao da si išao više puta i da si dobijao oprečne informacije u vezi sa raskidom. Ipak, sudeći po tome što je ugovor raskinut danas, priznali su ti na kraju prvi odlazak, jer je taman prošlo 30 dana od njega. S tim u vezi, nema nazad, a sigurno više ni nema usluge na lokaciji, što bi mogao da proveriš pozivom fiksnog, koji ne bi trebalo da prođe. Za povrat opreme već nemam konkretan provereni savet, pada mi na pamet samo da bi mogao da ih zamoliš da vratiš kasnije, ako već ne može niko drugi.

Ma ja samo pitam da li neko pouzdano zna da li su operateri, pa i telekom, zakonski obavezni da ustupaju svoju infrastrukturu. Znam da je donesen zakon ali nisam siguran da je ta odredba stupila na snagu. Ako nije stupila da li neko pouzdano zna kad stupa?
To će biti stvarno dobra stvar za korisnike jer više neće biti bitno koju infrastrukturu imate i neće biti potrebe da tri operatera buše po zgradama
Дотле ће телеком да купи све каблове који постоје.

Očigledno su kod tebe nešto zeznuli, budući da si pisao da si išao više puta i da si dobijao oprečne informacije u vezi sa raskidom. Ipak, sudeći po tome što je ugovor raskinut danas, priznali su ti na kraju prvi odlazak, jer je taman prošlo 30 dana od njega. S tim u vezi, nema nazad, a sigurno više ni nema usluge na lokaciji, što bi mogao da proveriš pozivom fiksnog, koji ne bi trebalo da prođe. Za povrat opreme već nemam konkretan provereni savet, pada mi na pamet samo da bi mogao da ih zamoliš da vratiš kasnije, ako već ne može niko drugi.
Da u pravu si, isključen je broj sad sam pokušao 😆 Ja ne znam da li je politika da ne daju dva ugovora 24x50%. Meni ništa ovo nema logike. Niko nije zvao da ponudi bilo kakve uslove za produžetak ugovora...Zna li ko koliko vremena imam za prebacivanje fiksnog?

Do mesec dana bez problema može da se prenese fiksni broj od momenta raskida. Naravno, ti gledaj da što pre podneseš zahtev prenosa tog broja.

Da u pravu si, isključen je broj sad sam pokušao 😆 Ja ne znam da li je politika da ne daju dva ugovora 24x50%. Meni ništa ovo nema logike. Niko nije zvao da ponudi bilo kakve uslove za produžetak ugovora...Zna li ko koliko vremena imam za prebacivanje fiksnog?
Mislim da ne daju vise 24x50% jer u protekla dva meseca su meni dve bliske osobe isto zelele da produze ugovor po tim uslovima, prethodni je bio 12m 1 din., ali nisu uspeli..Bilo je i s moje strane pokusaja da pomognem razgovarajuci sa agentima iz call centra, ali bezuspesno. I tako su oba korisnika presli u A1...

Zdravo!
Krajem meseca mi ističe BOX 4 plavi i nisam zadovoljan daju mi tri mes. 50%. Podneo zahtev za otkazni rok i dan posle zovu i nude 6 mes, 50%.
Kažu niste na optici i ne može više to je maksimum. Od tada prošlo 8 dana ne zovu više.
Da li je to stvarno maksimalna ponuda? Korisnik sam BOX paketa 15 god. i da ne daju neku korektniju ponudu.

Sta moze da se dobije maximalno kao novi korisnik BOX4, posto mi istice ugovor kod drugoga provajdera za tv i internet, a istice mi i ugovor za mob kod Telekoma, pa bih to sada sve objedinio u BOX paket.

Max 7 meseci 50% popusta kod web porudžbina, agenti daju još gore, 6 meseci 50%.
Jedino da probaš zahtev prenosa mob broja u A1, pa kad te MTS bude zvao radi zadržavanja, da ih pitaš da se iskombinuje ceo Box4 sa 50% na 24 meseca, mada sumnjam da su voljni da se cimaju oko formiranja novog boxa kad je mob linija solo.

Meni ističe box 3 kod MTS, podneo zahtev preko aplikacije za produženje ugovora. Malopre zove lik i pita za obnovu, da li sam zainteresovan za Supernova optiku jer MTS nema optiku kod mene. Rekoh jesam, šta nudite? Nudi Super plan 3s po ceni 5500 rsd, 2 meseca 50%. Kažem mu ja ajde pitaj višu instancu za duži period popusta, kaže sačekajte i pušta mi muziku... Nakon minut dva javlja se i kaže može 6 meseci 50%. Ja mu rekoh ni to mi ne pije vodu, blefiram sa Jotelom koji mi nudi za 3k rsd optiku ali im je TV đubre po rečima samih montera njihovih... Dogovor da me ovaj pozove ponovo sredinom jula, pa ću videti šta tada ima da ponudi, mada ne verujem da ću izvući više od 6 meseci 50%. Verovatno ću i prihvatiti jer druge opcije nemam... Šta vi mislite, ima neko savet?

^
Samo budi spreman na to da te taj lik vise ne pozove ikada...(moje iskustvo).
Ja sam onda sam nazvao informativno mts pa pitao sta mi je max. Bio neki ljubazan tamo. Pa onda posle neki dan zvala zenska i dala ponudu ok, pa malo cenkanja par sekundi i konacno dogovor..
Daj sve od sebe. Nije to malo 24m...

Nazad
Vrh Dno