Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Sta nudi MTS sad za produzetak ugovora, Box 3/optika. Prelistah par strana nisam nasao nista. Istice ugovor od 24M na 50%.

Podneti zahtev za prenos optike u A1 SRB mrežu, isto kao i za mobilnu telefoniju...
Jel to funkcioniše i dalje? Jel bi trebalo čekati da istekne ugovor pa tražiti prebačaj ili podneti zahtev za raskid ranije?

A za BOX 4 ADSL da li se moze dobiti popust ako se podnese zahtev za izdavanje MIK ili mozda prenos fiksnog ili mobilnog broja u A1

Ja sam dobio 24x 50% na box 3s. Zvao trazio ponudu nudili 10 meseci po 50% ili neki tv za dinar.
Otisao u poslovnicu podneo zahtev za raskid. Zvali me nudili 24x 3200, odbio sam rekose tad mozda bude nesto vise pred sam istek ugovora.
Pozvao ih 10 dan pred istek i tek tad dobih 24x 50%. Mada A1 ponuda je jeftinija ali me mrzeo da vracam opremu cekam da oslobode vlakno zakazujem montere itd. A1 daje 6 do 9x1din i moze sa kodom jos 20%. Kodova ima na forumu.
I modernizovali su se nisam cekao da kurir donosi ugovor, poslali su na mail, ja odgovorio slazem se sa ulovima ugovora i posle sat-dva dobih odgovor i promenu brzine.

Jel to funkcioniše i dalje? Jel bi trebalo čekati da istekne ugovor pa tražiti prebačaj ili podneti zahtev za raskid ranije?
Ako ostajete u mt:s podneti zahtev za raskid ugovora tacno mesec dana ranije ( npr ako ugovor istice 21.06.2026. podneti zahtev za raskid ugovora 21.05.2026. ), a za prenos bilo čega se radi dan nakon isteka ugovorene obaveze ( npr. ako ugovor ističe 19.05.2026., zahtev se može podneti tek od 20.05.2026. pa nadalje,... )..

Ja sam dobio 24x 50% na box 3s. Zvao trazio ponudu nudili 10 meseci po 50% ili neki tv za dinar.
Otisao u poslovnicu podneo zahtev za raskid. Zvali me nudili 24x 3200, odbio sam rekose tad mozda bude nesto vise pred sam istek ugovora.
Pozvao ih 10 dan pred istek i tek tad dobih 24x 50%. Mada A1 ponuda je jeftinija ali me mrzeo da vracam opremu cekam da oslobode vlakno zakazujem montere itd. A1 daje 6 do 9x1din i moze sa kodom jos 20%. Kodova ima na forumu.
I modernizovali su se nisam cekao da kurir donosi ugovor, poslali su na mail, ja odgovorio slazem se sa ulovima ugovora i posle sat-dva dobih odgovor i promenu brzine.
A kada si otisao u poslovnicu i podneo zahtev za raskid, koliko unapred? Ako odes ranije, jel' to ide bez penala - ako se tempira da raskid ide nakon dana kada istice ugovor? Pitam jer se ni meni ne prelazi, ovo mi je ok pa nema razloga da se cimam.

Inace, mene sami zvali pre neki dan (blizi se, ali imam jos vremena - pa gledam sta cu) i ponudili mi 1 mesec po 50%. Za najveci zlatni Box4. Zagrcnula sam se od smeha. 🤣

@ShadyKat
Ja sam podneo zahtev 7.5. napisali u napomeni da sam upoznat sa otkaznim rokom.
Nisam hteo da se raspravljam sa botovima iz poslovnice, u mom ugovoru nema satavke o najavi 30 dana a nije ni po zakonu. Da mi nisu dali 50% vratio bi opremu 25.5 kad mi istice ugovor. Svrha podnosenja zahteva je da agenti imaju osnov da daju bolju ponudu a ako je nema vratis opremu i pravac A1.

jel moze nekako da se dobije imejl adresa @mts.rs akonto ugovora za internet?

Nije mi jasno da kad mi istekne ugovorna obaveza moram da najavim raskid ugovora,realno ne moram.Ja cu ici tako da posle isteka ugovora odem u A1 i podnesem zahtev za IDP.

Мени на супернови нису дали а мислио сам да откачим гугл.

Мени на супернови нису дали а мислио сам да откачим гугл.
Ne daju u okviru supernova paketa ali mozes posebno da uzmes uslugu Imejl+

Ja sam dobio. Procedura je da pred istek ugovora pokreneš proceduru za prenos IDP broja. Kad u MTSu dobiju zahtev drugog providera i vide da stvarno nameravaš da odeš od njih e jedino tad možeš dobiti takvu ponudu. Pre toga ne daju ništa.
Istekao mi je ugovor za Box 4 Zlatni početkom maja. Nisam nešto preterano žurio, 4-5 dana nakon isteka sam otišao u poslovnicu i najavio da ću preći u A1 ako ne dobijem odgovarajuću ponudu da ostanem, a to može da bude samo 24 meseca po 50% popusta. Tog dana su počeli da me zivkaju agenti prodaje telefonom i posle otprilike treće ponude (trajalo je ukupno nekoliko dana) dobio sam to što sam tražio. Nisam formalno podnosio nikakav zahtev za prelazak u A1. Ostao sam inače na Irisu, Move mi ovakav kakav je ne treba. Zapravo mi uopšte ne treba njihova televizija, ali sa ovim popustom to mi dođe kao da sam je dobio skoro za džabe.

Nazad
Vrh Dno