Sta mislite, da prihvatimo ili da se preganjamo za box4 plavi? Receno je da mora skuplji paket kako bi se opravdali benefiti. Realno, mojima ( penzioneri) i plavi je mnogo...Mojima nude Box 4 beli 24meseci 50%.? Inace su na plavom.
Sta mislite, da prihvatimo ili da se preganjamo za box4 plavi? Receno je da mora skuplji paket kako bi se opravdali benefiti. Realno, mojima ( penzioneri) i plavi je mnogo...Mojima nude Box 4 beli 24meseci 50%.? Inace su na plavom.
Meni su isto bili ponudili. Rekao sam im da mi plavi savrseno odgovara i prihvatili su.Sta mislite, da prihvatimo ili da se preganjamo za box4 plavi? Receno je da mora skuplji paket kako bi se opravdali benefiti. Realno, mojima ( penzioneri) i plavi je mnogo...
Dobio sam istu ponudu prošli mesec, reče agent još "sutra" traje promocija... Ja odlučim da ga nazovem sad prošle nedelje, naravno i dalje traje, agent prosledio zahtev, 3 dana kasnije sve sređeno, došli monteri iz NS za SU da bi uradili last mile, kažu nema ljudi ovde, oni pokrivaju maltene celu Vojvodinu.U Subotici mom prijatelju koji je u Sat traktu, MTS ponudio 24x1.
Najbolje za obnovu na 064 733 ili 0800 100 150 .Koga da zovem za neke benefite za novi ugovor za box 2 (tv i fiksni) kod babe i dede koji se vodi na mene?
Istekao je ugovor još davno, nego nisam imao vremena da se pozabavim time.
Ima optika i mts i sbb, mogu da biram koga ću, nego ako već nešto dobro nude da ne moram da se cimam sa menjanjem.
Dodaj net i dobiće 24m 50% ako je optikaNajbolje za obnovu na 064 733 ili 0800 100 150 .
Imaju i agenti akcije ali sve je trenutno isto .
može i takoIli odmah podnesi zahtev za prelazak u A1, a onda bi oni tebe trebalo da pozovu 😃
ne. postoji tema koju prate agenti pa kome treba agent neka piše u toj temiSmem li ostaviti kontakt telefon.
Trebaš prvo da ih zoveš na telefon da im diplomatskim rečnikom saopštiš gde treba da vratiš opremu jer si našao bolju ponudi,pa će te onda MTS pozvati.ističe mi ugovor 5.maja
Podnecu zahtev za prebacivanje u A1 kao sto ste pisali, pa da vidimo.
Mora li da se ide u A1 poslovnicu ili je dovoljno da ih zovem?
Neće ga razumeti ako priča lepo i kulturno.Trebaš prvo da ih zoveš na telefon da im diplomatskim rečnikom saopštiš gde treba da vratiš opremu jer si našao bolju ponudi,pa će te onda MTS pozvati.
Ako ima fiksni telefon u tom stanu ili bar instalacija za isti onda će pokušati da ti uvale ADSL umesto optike.Na leto treba da se preselim u nov stan. Sad tu, nema opcije za mts uopste. Razvucena samo sbb mreza... Mali problem je sto ce mi tad ostati jos nekih 7 meseci uo za optiku box 4.
Postoji li mozda neko, ko je bio u slicnoj situaciji? Kako se ovo resava? Tako sto cu placati jos 7 meseci ukupno oko 30k uslugu koju ne koristim (mada mobilni broj ce se koristiti) ili mozda da se prodje nekako malo povoljnije 😀
Najisplativije ti je da plaćaš 7. meseci. ALi čudno mi je da nema MTS u nekom obliu ( supernova, bakar ... ) retko koja novogradnja nema MTS. Ako raskineš plaćaš sve pretpalte za 7 meseci sa mobilnom zajedno što ti je mnogo. Tako da bolje plaćaš još tih 7 meseci , možda i napraviš neku vrstu dogovora sa budućm stanarima trenutnog stanaNa leto treba da se preselim u nov stan. Sad tu, nema opcije za mts uopste. Razvucena samo sbb mreza... Mali problem je sto ce mi tad ostati jos nekih 7 meseci uo za optiku box 4.
Postoji li mozda neko, ko je bio u slicnoj situaciji? Kako se ovo resava? Tako sto cu placati jos 7 meseci ukupno oko 30k uslugu koju ne koristim (mada mobilni broj ce se koristiti) ili mozda da se prodje nekako malo povoljnije 😀
Ako podnesem zahtev za prenos dan nakon isteka ugovora, MTS ne može da me drži još mesec dana kao svog korisnika?
Nema fiksni. Dakle samo sbb instalacija...Ako ima fiksni telefon u tom stanu ili bar instalacija za isti onda će pokušati da ti uvale ADSL umesto optike.
Nažalost tako je kod svih možda je bolje kod A1 i naravno optika je optika .Pozdrav svima,
Koliko minimalno upload-a moraju da isporuče po zakonu? Raskinuo bih ugovor sa MTS-om i presao u A1. Plaćamo 7200 din za 10mbps/10mpbs internet, a oni isporučuju 7.03/0.73, po speedtest.net. Inače je prošla optika kroz ulicu, ali ne žele da nas priključe dok ne obnovimo ugovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari