Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Napokon uspeo da zamenim ruter. Bio lik iz tehnicke podrske zamenio ga za huawei sa wifi6 nisu ovi noviji wifi7 a ti su valjda i uspravni. Dosta manji od starog q2 lepo lego u rack. Doduse antene mi dodje da iscupam al sta je tu je 😀

Meanwhile i dalje cekam da me zovu za backup internet. Ja bas njega pitao al on nema nikakvi informaciju sta i kako radi niti da sam podneo zahtev 😂

Da predjem na move-tv ako hocu navodno podnesem zahtev za 3 stb i to treba da triggeruje da me migriraju na move. Cudno malo bas cu da probam moracu da zrtvujem 150 din da platim da vidim jel istina 🤣
Koliko sada imas iris stb-a? Trazis dodatne stb-ove? Bas javi, da li su ti doneli move boksice.

Imam dva besplatna. Ali trazicu treci. Mada kako su mi rekli dobicu IRIS stb, i onda ce kao to nesto da triggeruje da me azuriraju na novi sto mi je glupost, al ajd da vidim jel tacna prica najmanji problem da potrosim 150 dinara i da vratim STB i da kazem prevarili ste me 😀

Koliko vidim ide iz Kine,dostava je 5 usd.Uzeo sam dve uz promo kod od 4 usd.

Samo da podelim info od operatera - od Aprila kad se raskida ugovor, plaća se naknada za 30 dana narednih. Primenjuje se cifra iz ugovora. Pored toga, nakon što vlasnik stana podnese zahtev za raskid, bilo ko može da odnese opremu u bilo koju drugu poslovnicu.
Nisi lepo razumeo. Otkazni rok je 30 dana. možeš i 29 dana pre isteka da podneseš zahtev za raskid tako je već godinama. tako da ako podneseš zahtev za raskid nakon isteka UO oni ti daju rok od 30 dana da još koristiš uslugu i vratiš opremu, i da ako vratiš opremu i pre isteka tih 30 dana onda će ti se svakako računati usluga do tog datuma. Malo mi jeste ovo upitno nisam uspeo da isčupam gde je to obavezno al sam siguran da će efektiva to da isčačka i objavi šta je ispravno i da li ovo stvarno mora ili je opet neka fora

Nisi lepo razumeo. Otkazni rok je 30 dana. možeš i 29 dana pre isteka da podneseš zahtev za raskid tako je već godinama. tako da ako podneseš zahtev za raskid nakon isteka UO oni ti daju rok od 30 dana da još koristiš uslugu i vratiš opremu, i da ako vratiš opremu i pre isteka tih 30 dana onda će ti se svakako računati usluga do tog datuma. Malo mi jeste ovo upitno nisam uspeo da isčupam gde je to obavezno al sam siguran da će efektiva to da isčačka i objavi šta je ispravno i da li ovo stvarno mora ili je opet neka fora
Razumeo sam ja njih šta su rekli (a i šta muljaju od ovog meseca). Otkazni rok je svakako 30. dana ali realno u toj situaciji se ne menja ništa ako plaćaš bilo ranije bilo kasnije. Uostalom, drugi operateri (u ovom slučaju Yunnet) ne žele da ništa rade do pred nekoliko dana bez raskid. To što pričaš je promenjeno (iako nema logike) - i usluga se već ne obračunava obročno do dana korišćenja već u iznosu celokupne pretplate. Rečeno je da su sad to promenili od aprila.

Pozdrav.
Pre negde oko 250 stranica ovde, savetovali ste me kako da dobijem 24x 50% za mts box. Operacija je uspela, s tim sto se tada trazio IDP za 'prelaz' u Yettel. Sada, skrolujem i vidim u igri je A1. Sledi mi opet ista igranka (da ne kazem pijacarenje, i pregovori) pa me zanima - u slucaju da procenim da mi je bolje da rascepim box (pre 2god mi se isplatilo da zbog migracije paketa spojim Omoriku koju su ukinuli sa Box3 i uzmem zlatni Box4 koji je sada papreno skup) da li bi ista opcija upalila - ako bih uzela samo internet (isti, od 1000mbit) i mobilni paket, odvojeno? Familija je u medjuvremenu uzela Yettel pa imaju visak android uredjaja (a mislim da moze i dodatni da se uzme, uz doplatu - a oni rade na svakoj mrezi) tako da TV mogu da izbacim, a onda... ako ne moze - da li biste mi preporucili da zaista i predjem u A1 ili Yettel, samo zbog neta? Znam da oba imaju cgnat, ali... 🙄
Svaki info je dragocen. Hvala! 🫡

Zbog zvanicne migracije na nove skuplje pakete raskinuta UO za box3. Tako sestra mi vezala Yettel 12 x1, Sbb 12x1, Telekom 14x1 i A1 9x1. Bice to lep niz od 47 meseci po dinar.
Ne treba se ustrucavati raskidati UO kad stalno dizu cene. 😀

Ja podneo zahtev 10. marta, jednom zvali da ponude istu cenu, odbio i od tad ništa. Moram zvati u ponedeljak da vidim šta se dešava. U mts app stoji da je zahtev 'preuzet'.

Pozdrav.
Pre negde oko 250 stranica ovde, savetovali ste me kako da dobijem 24x 50% za mts box. Operacija je uspela, s tim sto se tada trazio IDP za 'prelaz' u Yettel. Sada, skrolujem i vidim u igri je A1. Sledi mi opet ista igranka (da ne kazem pijacarenje, i pregovori) pa me zanima - u slucaju da procenim da mi je bolje da rascepim box (pre 2god mi se isplatilo da zbog migracije paketa spojim Omoriku koju su ukinuli sa Box3 i uzmem zlatni Box4 koji je sada papreno skup) da li bi ista opcija upalila - ako bih uzela samo internet (isti, od 1000mbit) i mobilni paket, odvojeno? Familija je u medjuvremenu uzela Yettel pa imaju visak android uredjaja (a mislim da moze i dodatni da se uzme, uz doplatu - a oni rade na svakoj mrezi) tako da TV mogu da izbacim, a onda... ako ne moze - da li biste mi preporucili da zaista i predjem u A1 ili Yettel, samo zbog neta? Znam da oba imaju cgnat, ali... 🙄
Svaki info je dragocen. Hvala! 🫡
Probas taj tv familije da vidis kako finkcionise prvo, ako to odgovara onda uzmes samo intermet. Za mobilnu liniju uz prenos broja mozes dobiti 50% 24 meseca.

Nazad
Vrh Dno