strahinjas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 665
Zvali su me danas nakon podnošenja zahteva za raskid, BOX 2, 400/400optika, bez mobilnog/TV. Nigde se ne pominje povećanje cena nego 'optimizacija paketa' i nudi mi kao ne znam kakav benefit da zadržim istu cenu do kraja ugovora. Pitao sam da li je to ponuda da me zadrži ili bih i sa optimizacijom plaćao tu cenu (iako znam odgovor) pa je onda rekla kako je i raskid opcija. Kao, eto, to je ono što ste ugovorili (apropo zadržavanja iste cene). U pravu je, ali šta im je trebalo da menjaju cene. Da nisu, ja bih plaćao to ugovoreno još 18 meseci i gotovo, ali pošto moraju da petljaju, petljam i ja sad na svoju vodenicu. Rekao sam da mi to ne odgovara jer mi A1 nudi 15 meseci po 1 din (što nije blef, zaista mi nude) i da ne vidim finansijsku isplativost da nastavljam da plaćam moju trenutnu cenu. A1 je očigledno magična reč jer kad je to čula, onako je nekako naglašenim tonom ponovila: Aha, dakle kompanija A1 vam nudi tu ponudu? Proslediću kolegama da vidimo da li i šta može da se uradi, javiće vam se.
Eto. Hvala na pažnji 🤣
Eto. Hvala na pažnji 🤣