Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Изабрана резолуција тв и подешен проток на висок?
Управо гледам на два тв, ирис са мове и мове са мове и нема разлике а што најгоре нема ни кашњења.
Један користи иптв порт а други интернет порт са рутера.
Чак сам и мове апликацију за тв инсталирао...
Бзв, морам да мењам телевизоре.... дају исту слику а различит квалитет долазног сигнала....

Изабрана резолуција тв и подешен проток на висок?
Управо гледам на два тв, ирис са мове и мове са мове и нема разлике а што најгоре нема ни кашњења.
Један користи иптв порт а други интернет порт са рутера.
Чак сам и мове апликацију за тв инсталирао...
Бзв, морам да мењам телевизоре.... дају исту слику а различит квалитет долазног сигнала....
Nemoguce da nema kasnjenja

Da. U pravu si. I meni je to delovalo preterano, zato se nisam bunio.
-možda će biti za obnovu, ko zna..
pise na racunu neko umanjenje ali nisam bas skontao.
Provericu...
Hvala ti za re:
U prvom redu računa imaš redom naknada, iznos, popust...
Ta stavka popust treba da je 83,33 dinara. Dodaj PDV 20% i eto popust od 100 dinara.

Hvala za pojasnjenje. Da. Tu je 83,33!!! Zbunilo me naknada umanjenje osnovica pdv....Čudni neki zbir tj suma ispala na kraju
🙂
Plus ta dečja tv koju su mi naplatili...hahaha. (odjavio sam je brzom brzinom)
Al dobro. -Znaci, ovo mi je prvi put da imam 100 dinara manje od mts-a.
=> da ce mi naredni racun (za pun mesec) biti 1430,00. I tako 24 meseca, za box3.
Super. Super. Super

Jesu ovo opet podigli cene Boxa? Ne vidim u serv vesti ali trenutno su blesave cene za Box4.

Podigli naravno za nove korisnike i produžetak UO.

Moraju da plate nove move boksove 🤣

Da li neko zna da li postoji neki popusti (akcija neka) ako promenim BOX 3 paket koji je pod ugovorom od 24 meseca (fiksna+televizija+internet 400/400) u BOX 4 crveni paket?
Hvala!

@daxyco ,A koji si bio paket?Jei morao da predjes na novi?I znaci,definitivno moras u Yettel ili A1 da podneses zahtev.

Bio je ugovor na box4 plavi, ostao je plavi. Definitivno novi paket, uključen je 5S za mobilni. U tom paketu ima 100gb neta? Nije neograničeno kako piše? Nego je neograničeno uz net boost? Baš su pripadnici manjine.

Ne znam za to za rasformiranje box-a, ja sam podneo zahtev u A1, zvali sutradan sa 064733 da ponude 12m, kažu videli smo da ste hteli da prenesete mobilni u yettel (a tamo nisam bio), ja ih ispravih da je u pitanju A1, sledeći put su zvali posle sat-dva da kažu da je odobreno.

Ranije nisi mogao da radiš ništa sa brojem dok ne bude izdvojen iz Box paketa, samostalan na posebnom ugovoru koji je bez UO.
= odbijao se zahtev za prenos broja.

Pre 2 godine sam tražio IDP da bih dobio 24m po 50%, sad su to ukinuli pa sam samo podneo ovakav zahtev. Ne znam da li su mogli samo da odbiju pa da me teraju da zaista rasturim noć, ili su ovo videli kao indikaciju da bih prešao u A1 pa rešili da zovu.

Zahtev za IDP dok se podnosio u MTS poslovnici je potrazumevao i automatsko rasparčavanje Boxa na pojedinačne usluge i naplatu po cenama bez UO.

Pod automatskim nije mislio po podnetom zahtevu nego po realizovanom. Parčanje je stupalo na snagu tek po prelasku u npr. Yettel i vraćanju opreme. Ako se ostane kod njih, ostaje i BOX. Sad ne znam kakva je situacija, ali jeste mi neobična ova priča sa podnetim zahtevom za prenos broja u A1 dok je aktivan BOX. Da nisu možda oni to automatski odbili, kao i ranije, ali ipak zvali da ponude nešto, razumevši korisnikovu nameru da ih napusti?

Ne nije mislio, a i nije tako ni bilo. Po izdavanju IDP se radilo rasparčavanje.

Ovo prvi put čujem, a radio sam to. Nisam primetio da su usluge iz boxa odvojene.
Da su čekali iz MTS 10+ dana da te pozovu sa ponudom i da si pogledao detaljnije sledeći račun nakon "obnove ugovora" sigurno bi primetio.

Burazeru se po računu od pre 2 godine to jasno videlo, a i na samom MojMTS portalu je nestao Box paket i videle se sve usluge pojedinačno, ne grupisane pod Box.

Njemu su na mail poslali IDP broj tipa 3-4 dana posle zahteva bez da su ga zvali PRE toga. Pozvali su tek posle 10-11 dana i tipa 2 "urgencije". I ponudili 24x 50%.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Loše sam se izrazio u prethodnoj poruci, ali prva rečenica mi jeste tačna: nije se BOX raskidao samim podnošenjem zahteva za izdavanje IDP-ja nego njegovom realizacijom, za šta je trebalo i do nekoliko dana. E, sad, za zadržavanje su uvek zvali pre realizacije, tako da do parčanja po pravilu nije ni dolazilo u slučaju ostanka kod njih.

Slučaj tvog burazera je specifičan, jer su propustili da ga zovu, ili ga možda čak i jesu zvali, ali na neki nevažeći kontakt broj u sistemu. To se i meni dešavalo, zovu na taj prastari nepostojeći umesto na neki aktivni iz BOX-a, bilo fiksni, bilo mobilni, iako sam im sto puta naglašavao da treba da izbrišu taj stari ili šta već da mu urade.

No jesam pogrešio u drugoj rečenici, realizacija zahteva se stvarno odnosila na samo izdavanje IDP-ja, a ne na prelazak kod drugog operatera i vraćanje opreme, tako da je obično između bilo nekoliko dana gde se internet plaćao posebno, jer teško da se nekome desilo da mu iz npr. Yettela dođu baš isti dan.

Da potvrdim za ponudu 50% na 24 meseca nakon isteka trenutnog ugovora. Zvao sam 064/733, rekao da sam dobio ponudu od drugog operatera i da bih da predjem pa me zanima koje su mi obaveze prema MTS-u. Operater je proverio ugovornu obavezu, video da je istekla i rekao da ukoliko sam podneo zahtev kod drugog operatera treba samo da sacekam i dobicu uputstvo za naredne korake. Nakon par sati zvao me je agent i ponudio da ostanem po istim uslovima 50% popusta sledeca 24 meseca (Beli BOX paket), poslao ugovor mejlom, ja dao saglasnost i aktivirana je nova ugovorna obaveza. Tako da u mom slucaju blef je prosao, nisam prethodno nista dogovarao sa drugim operaterima oko prelaska kod njih.

Posto vidim da (verovatno) prolazi ova "50% na 24 meseca" mogucnost, molim sad one kojima ovih dana, ili nedelja, istice UO za box 3 paket (posto ga ja posedujem) da li ce i njima proci ista prica, jer koliko ovde vidim, prolazi samo za box 4 korisnike, gde svi napomenu da zele prenos mobilnog broja kod drugog operatera. Zelim da znam da li cemo i mi (sa manjim box paketom) mozda moci da "prodjemo" ovu pricu 50% na 24m.

Ne znam konkretno za Box 3 kakvo je stanje ali ja za Box 4 situaciju koju sam spomenuo gore, nisam napomenuo prenos mobilnog broja vec celog paketa usluga. Tako da verujem da ce ponuditi nesto sigurno, e sad da li ce to biti 24 meseca 50% ili nesto drugo, to je pitanje.

Ne znam konkretno za Box 3 kakvo je stanje ali ja za Box 4 situaciju koju sam spomenuo gore, nisam napomenuo prenos mobilnog broja vec celog paketa usluga. Tako da verujem da ce ponuditi nesto sigurno, e sad da li ce to biti 24 meseca 50% ili nesto drugo, to je pitanje.
Da se ne ponavljam, u ranijem jednom postu od pre 10-ak dana sam napomenuo da cu im "traziti" 50% na 24m, a ukoliko ne, jos jedina moja opcija im je da mi daju 50% na 20 m. Ispod toga vise ne idem 🙂

Posto vidim da (verovatno) prolazi ova "50% na 24 meseca" mogucnost, molim sad one kojima ovih dana, ili nedelja, istice UO za box 3 paket (posto ga ja posedujem) da li ce i njima proci ista prica, jer koliko ovde vidim, prolazi samo za box 4 korisnike, gde svi napomenu da zele prenos mobilnog broja kod drugog operatera. Zelim da znam da li cemo i mi (sa manjim box paketom) mozda moci da "prodjemo" ovu pricu 50% na 24m.
17.9.25 sam obnovio ugovor za box3 L onaj najveci. Tad je moglo, nisam ni prelazio na veci, zadrzao isti. 24/50%

Imam broj u mts-u, i uzeo bih Box 4 paket
Da li znate da li je u toj varijanti moguce nekako dobite 50% na 24m?

Nazad
Vrh Dno