Mnogo je boljeПретпостављаш или знаш?
Mnogo je boljeПретпостављаш или знаш?
Nemoguce da nema kasnjenjaИзабрана резолуција тв и подешен проток на висок?
Управо гледам на два тв, ирис са мове и мове са мове и нема разлике а што најгоре нема ни кашњења.
Један користи иптв порт а други интернет порт са рутера.
Чак сам и мове апликацију за тв инсталирао...
Бзв, морам да мењам телевизоре.... дају исту слику а различит квалитет долазног сигнала....
U prvom redu računa imaš redom naknada, iznos, popust...Da. U pravu si. I meni je to delovalo preterano, zato se nisam bunio.
-možda će biti za obnovu, ko zna..
pise na racunu neko umanjenje ali nisam bas skontao.
Provericu...
Hvala ti za re:
Haha ,a da moja greska mislio sam na ovo
MESEČNA NAKNADA VAŠEG BOX 3 (FIKSNA + NET 50 + TV) PAKETA JE: 2.999 dinara
BOX 4 (najmanji) je bio 2900 jedno vremeMože to još gore.
Decembar 2011
Decembar 2025
Box 3 je 5500.
Kako si uopšte mogao da podnosiš zahtev za prenos postpaid mobilnog broja bez da si pre toga u MTS "razformirao" Box paket?podneo zahtev za prenos broja u A1 i može 24m.
Nije to ukinuto, nego sad se ne ide više u mts, nego kod provajdera gde želiš...sad su to ukinul
Ovo prvi put čujem, a radio sam to. Nisam primetio da su usluge iz boxa odvojene.Zahtev za IDP dok se podnosio u MTS poslovnici je potrazumevao i automatsko rasparčavanje Boxa na pojedinačne usluge i naplatu po cenama bez UO.
Da su čekali iz MTS 10+ dana da te pozovu sa ponudom i da si pogledao detaljnije sledeći račun nakon "obnove ugovora" sigurno bi primetio.Ovo prvi put čujem, a radio sam to. Nisam primetio da su usluge iz boxa odvojene.
Da se ne ponavljam, u ranijem jednom postu od pre 10-ak dana sam napomenuo da cu im "traziti" 50% na 24m, a ukoliko ne, jos jedina moja opcija im je da mi daju 50% na 20 m. Ispod toga vise ne idem 🙂Ne znam konkretno za Box 3 kakvo je stanje ali ja za Box 4 situaciju koju sam spomenuo gore, nisam napomenuo prenos mobilnog broja vec celog paketa usluga. Tako da verujem da ce ponuditi nesto sigurno, e sad da li ce to biti 24 meseca 50% ili nesto drugo, to je pitanje.
17.9.25 sam obnovio ugovor za box3 L onaj najveci. Tad je moglo, nisam ni prelazio na veci, zadrzao isti. 24/50%Posto vidim da (verovatno) prolazi ova "50% na 24 meseca" mogucnost, molim sad one kojima ovih dana, ili nedelja, istice UO za box 3 paket (posto ga ja posedujem) da li ce i njima proci ista prica, jer koliko ovde vidim, prolazi samo za box 4 korisnike, gde svi napomenu da zele prenos mobilnog broja kod drugog operatera. Zelim da znam da li cemo i mi (sa manjim box paketom) mozda moci da "prodjemo" ovu pricu 50% na 24m.
Da li si pominjao prelazak kod drugog operatera ili su oni bili toliko uviđavni po su ti to ponudili za produžetak? U sličnoj situaciji sam kao ti, pa da znam šta da očekujem.Ja sam danas produžio Box 3 sa šuntavim ADSL-om sa 60% na dve godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari