Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Poslednja izmena:
Svako poskupljenje drugi provajder , kada njih nije sram to što rade , što više u svoj novčanik da marnu , što bi mene bilo sram za moj novčanik
Lako je kad postoji alternativa, ali kada je nema ni VDSLu, e onda je to muka. Pozovem, kazem zelim neku privilegiju ili da raskidamo ugovor, ona meni kaze koji je protokol za raskidanje i sta tacno treba da odradim. I sta onda ciniti? Svesni su da nemam alternativu i udri po sirotinji. A ko 20 godina sam kod njih pod ugovorom

Kod njih sve mora da bude komplikovano pa i ovo😮‍💨
Pa klikni na Dodatne informacije kao što bi svako i trebalo da uradi i sve piše. Bukvalno isto kao i uvek, piše za "standardne korisnike" tj. postojeće, ko da nisi čuo za kreatvini marketing 🙂
Maxthon Snap20251203144728.jpg
Pa ne znam, cena je viša za za oko 600 dinara za Plavi ako se ne varam. Ubačen taj 5G koji mi nije u ovom trenutku previše bitan u životu. Ubačen izbor za navučene na društvene mreže ili Yotube, pa biraj sam gde češ besplatan saobraćaj, isto mi je totalno nebitno.
Meni u januaru ističe ugovor i ne planiram da menjam u prvom momentu, ali planiram da oborim cenu koliko mogu.
Što se tiče subjektivnog stava, sve je to OK, da nema inflacije (mada kažu da je nema) malo bi se tangirao. Ovako mi je kao poskupljenje usluga sasvim očekivano. Nešto malo dobiješ, ako ti ne treba, ideš na pripejd i crne liste, piraterije itd...

Danas sam razgovarao sa agentom prodaje, ni oni nemaju još adekvatnu ponudu za stare korisnike (imaju samo ponudu za nove korisnike, nov cenovnik koji i piše na MTS sajtu i "samo" jedan (1) mesec nekog popusta. Meni je rekao da sačekam do polovine januara pa će sve biti jasno, iz napomenu, verovati mu je 50%, da se cena neće menjati postojećim korisnicima.

Kakve su ovo cene?Zlatni kosta 9000 a kao 3 meseca 5000?Znaci ja iduce godine ako hocu da izmuvam 24X50%,moracu da predjem sa Belog na Zlatni i da placam 5000?A kakva im je ovo fora za YT da mozes da biras hoces drustvene mreze ili YouTube?Deezer samo jedan mesec besplatno za Zlatni Box?Strasni su,majke mi.
Ma da, da hoće da kupe N1, moraće para da se izvuče iz nekog džepa...

Kontaktirao malo pre mts chat podrsku i naveo da posto nisam u 5G zoni trazim da mi ostane stara cena box4 vdsl paketa ili da raskinem ugovor . Napisali mi da ce ostati stara cena paketa.

Немојте људи к'о Бога вас молим!
Јел то јопет промена цена и за кориснике под уговором (јесам пропустио тај детаљ)? Нема на уобичајеним опскурним деловима веб стране МТС-а 'ич помена а, прав вам стојим,нисам видео и на Бенчу да се спрема нова Велика сезона жалби МТС-у?
Да ситну књигу пишем миломе МТС-у или не?

Svaki put isti scenario, prvo novi paketi i više cene, a onda 1-2 meseca pauze, pa nas sve migriraju na aktuelnu ponudu. U slučaju BOX 4 paketa ovaj put uz višu cenu idu barem 5G paketi mobilne, ali za BOX 3 pakete samo viša cena i smanjen broj tv paketa za izbor. I onda mi pišemo da tražimo iste uslove kao do tad, a oni nam ostave cenu, ali nas ipak migriraju i oduzmu ponešto.

Немојте људи к'о Бога вас молим!
Јел то јопет промена цена и за кориснике под уговором (јесам пропустио тај детаљ)? Нема на уобичајеним опскурним деловима веб стране МТС-а 'ич помена а, прав вам стојим,нисам видео и на Бенчу да се спрема нова Велика сезона жалби МТС-у?
Да ситну књигу пишем миломе МТС-у или не?
Nema obavestenja da nove cene vaze za sve i nema obabestenja o prisilnoj migraciji paketa. Bez brige za sada, mada trebalo bi svako da obidje obavestenja , cisto sumnjam da ce poslati kovertu na nasu adresu o poskupljenju.

Trenutni BOX 3L nakon prelaska na nove pakete biće dodatno degradiran. Pre prošle migracije imali smo IRIS MAX tv paket, sa svim kanalima i Stingray music. U novoj ponudi ovaj paket ima pravo samo na 2 kombo paketa, isti internet i fiksnu, ali po većoj ceni. Ne sumnjam da ćemo biti migrirani, samo je pitanje kada i da li ćemo da zadržimo barem staru cenu.

Из мтс кажу да не мењају ништа старим корисницима а да је 5G пуштен свима.
Pa za sada se ne menja, videćemo, imaju istoriju iznenadnog menjanja svima..
Da, pušten je svima.

Pre 15 dana su me zvali iz MTS-a i ponudili 50% popusta za jedan mesec, a ostatak po punoj ceni. Juče su mi ponudili 50% popusta na sedam meseci, što sam odbio. Danas su mi ponudili 50% popusta za dvanaest meseci, ali sam i to odbio. Rekli su mi da se javim par dana pre isteka ugovora, koji mi ističe 2. januara 2026, da donesem definitivnu odluku o vraćanju opreme ili produženju ugovora.

A zašto korisniku nisu naveli i treću soluciju? Korišćenje paketa bez ugovorne obaveze??? Ne mora se baš u novogodišnjoj noći vraćati oprema. Ili bilo kada oni narede. Ako ugovor nije raskinut, nema šta da se donosi oprema.

Pa imaš ugovor u kome piše da se završava trajanje minimalne ugovorne obaveze sa pogodnostima.
Ugovor je i dalje na snazi ali sa punom cenom i bez pogodnosti. Piše sve u ugovoru, posebno da važi na neograničeno vreme, tj. dok ga jedna strana ne raskine. Druga stvar je što ljudi ne prave razliku između trajanja minimalne ugovorene obaveze i trajanja ugovora, pa time i mogućnosti raskida bez plačanja penala.
Ko zna šta je on pričao sa njima, možda je rekao " 'oću to ili raskidam" 🙂 Ima jedno 500 strana na ovoj temi oko ovoga 🙂

Pozvaću ih par dana pre isteka ugovora da odlučim. Nemam obavezu da vratim opremu. Ako dobijem 24 meseca po 50%, to mi odgovara i tada ću potpisati ugovor bez vraćanja opreme.

Potpisaćeš novi ugovor ili ćeš menjati provajdera, treći scenario teško da će da se desi.
Sa isteklom UO teško da će iko koristiti duže od 15-30 dana jer niko nije lud da u nedogled plaća isto paket tipa 700-900 din skuplje i ovako već preskupe pakete (npr Box4 Crveni sa UO je 7.199 a bez UO je 7.899 din)

Potpisaćeš novi ugovor ili ćeš menjati provajdera, treći scenario teško da će da se desi.
Sa isteklom UO teško da će iko koristiti duže od 15-30 dana jer niko nije lud da u nedogled plaća isto paket tipa 700-900 din skuplje i ovako već preskupe pakete (npr Box4 Crveni sa UO je 7.199 a bez UO je 7.899 din)
Da baš to, ako ne ponude 24x50% onda idem u A1. Ako ne ponude ono sto hocu vraćam opremu u sto kraćem roku.

Da baš to, ako ne ponude 24x50% onda idem u A1. Ako ne ponude ono sto hocu vraćam opremu u sto kraćem roku.
Da, slazem se i ja sa tobom, meni UO istice 27.02.2026. i vec razmisljam o istoj situaciji, prelaskom kod A1 ukoliko mi ne izadju u susret. Ja sam vec "napravio" dve odnosno tri solucije, da im barem dam mogucnost da sami odaberu 🙂 - ili ce mi dati 24 meseca po 50 %, ili ako nista drugo, 20 meseci po 50%, s tendencijom prelaska na onaj ex box 3 L paket, koji ce po novom da bude box 3 M, a onda mi je dosla na ideju misao, da mi ostave i istu cenu kao i da mi ostane isti paket, koji oni sad pa ukidaju. Imam box 3 M, sa brzinom neta 400/400, sto meni sasvim pa i odgovara, kao i sadasnja cena 4.100 din. Polako, videcemo za mesec ipo sta ce se desiti.
Evo stigli su novi racuni, i naravno, na njima nikakvih obavestenja o promeni (eventualnih) i cena i paketa.

Da, slazem se i ja sa tobom, meni UO istice 27.02.2026. i vec razmisljam o istoj situaciji, prelaskom kod A1 ukoliko mi ne izadju u susret. Ja sam vec "napravio" dve odnosno tri solucije, da im barem dam mogucnost da sami odaberu 🙂 - ili ce mi dati 24 meseca po 50 %, ili ako nista drugo, 20 meseci po 50%, s tendencijom prelaska na onaj ex box 3 L paket, koji ce po novom da bude box 3 M, a onda mi je dosla na ideju misao, da mi ostave i istu cenu kao i da mi ostane isti paket, koji oni sad pa ukidaju. Imam box 3 M, sa brzinom neta 400/400, sto meni sasvim pa i odgovara, kao i sadasnja cena 4.100 din. Polako, videcemo za mesec ipo sta ce se desiti.
Evo stigli su novi racuni, i naravno, na njima nikakvih obavestenja o promeni (eventualnih) i cena i paketa.
To ce od narednog meseca, kontam da idu da daju 30 dana 5G "free", pregledao sam sajt, nigde ni traga starog cenovnika sa starim paketima, idu samo sa novim, ovde je jasno sve.

Poskupela pretplata za fiksni?!
Sa 659 na 791. Ili je to meni koji sam obnovio ugovor nesto promenjeno.
Plus mi naplatili i uslugu deciji tv iako to nikada nisam aktivirao.
Nisam pametan 🙂
A -100 dinara ni u tragovima

Nazad
Vrh Dno