Kao sto mozes da vidis u mom postu na Mts sajtu privatni korisnici pa box paketi, samo me odvelo tu na stranicu.
Lako je kad postoji alternativa, ali kada je nema ni VDSLu, e onda je to muka. Pozovem, kazem zelim neku privilegiju ili da raskidamo ugovor, ona meni kaze koji je protokol za raskidanje i sta tacno treba da odradim. I sta onda ciniti? Svesni su da nemam alternativu i udri po sirotinji. A ko 20 godina sam kod njih pod ugovoromSvako poskupljenje drugi provajder , kada njih nije sram to što rade , što više u svoj novčanik da marnu , što bi mene bilo sram za moj novčanik
Čekaj,ima ponuda za nove korisnike što sam ja postavio i standardna ponuda koju su ti postavio?Kao sto mozes da vidis u mom postu na Mts sajtu privatni korisnici pa box paketi, samo me odvelo tu na stranicu.
Ne znam ja sam na ovo naleteo.Čekaj,ima ponuda za nove korisnike što sam ja postavio i standardna ponuda koju su ti postavio?
Slazem se nazalost😎Kod njih sve mora da bude komplikovano pa i ovo😮💨
Pa klikni na Dodatne informacije kao što bi svako i trebalo da uradi i sve piše. Bukvalno isto kao i uvek, piše za "standardne korisnike" tj. postojeće, ko da nisi čuo za kreatvini marketing 🙂Kod njih sve mora da bude komplikovano pa i ovo😮💨

Ma da, da hoće da kupe N1, moraće para da se izvuče iz nekog džepa...Kakve su ovo cene?Zlatni kosta 9000 a kao 3 meseca 5000?Znaci ja iduce godine ako hocu da izmuvam 24X50%,moracu da predjem sa Belog na Zlatni i da placam 5000?A kakva im je ovo fora za YT da mozes da biras hoces drustvene mreze ili YouTube?Deezer samo jedan mesec besplatno za Zlatni Box?Strasni su,majke mi.
Nema obavestenja da nove cene vaze za sve i nema obabestenja o prisilnoj migraciji paketa. Bez brige za sada, mada trebalo bi svako da obidje obavestenja , cisto sumnjam da ce poslati kovertu na nasu adresu o poskupljenju.Немојте људи к'о Бога вас молим!
Јел то јопет промена цена и за кориснике под уговором (јесам пропустио тај детаљ)? Нема на уобичајеним опскурним деловима веб стране МТС-а 'ич помена а, прав вам стојим,нисам видео и на Бенчу да се спрема нова Велика сезона жалби МТС-у?
Да ситну књигу пишем миломе МТС-у или не?
S obzirom da nam je svima aktiviran 5G, idu novi paketi.Nema obavestenja da nove cene vaze za sve i nema obabestenja o prisilnoj migraciji paketa. Bez brige za sada, mada trebalo bi svako da obidje obavestenja , cisto sumnjam da ce poslati kovertu na nasu adresu o poskupljenju.
Pa za sada se ne menja, videćemo, imaju istoriju iznenadnog menjanja svima..Из мтс кажу да не мењају ништа старим корисницима а да је 5G пуштен свима.
Da baš to, ako ne ponude 24x50% onda idem u A1. Ako ne ponude ono sto hocu vraćam opremu u sto kraćem roku.Potpisaćeš novi ugovor ili ćeš menjati provajdera, treći scenario teško da će da se desi.
Sa isteklom UO teško da će iko koristiti duže od 15-30 dana jer niko nije lud da u nedogled plaća isto paket tipa 700-900 din skuplje i ovako već preskupe pakete (npr Box4 Crveni sa UO je 7.199 a bez UO je 7.899 din)
Da, slazem se i ja sa tobom, meni UO istice 27.02.2026. i vec razmisljam o istoj situaciji, prelaskom kod A1 ukoliko mi ne izadju u susret. Ja sam vec "napravio" dve odnosno tri solucije, da im barem dam mogucnost da sami odaberu 🙂 - ili ce mi dati 24 meseca po 50 %, ili ako nista drugo, 20 meseci po 50%, s tendencijom prelaska na onaj ex box 3 L paket, koji ce po novom da bude box 3 M, a onda mi je dosla na ideju misao, da mi ostave i istu cenu kao i da mi ostane isti paket, koji oni sad pa ukidaju. Imam box 3 M, sa brzinom neta 400/400, sto meni sasvim pa i odgovara, kao i sadasnja cena 4.100 din. Polako, videcemo za mesec ipo sta ce se desiti.Da baš to, ako ne ponude 24x50% onda idem u A1. Ako ne ponude ono sto hocu vraćam opremu u sto kraćem roku.
To ce od narednog meseca, kontam da idu da daju 30 dana 5G "free", pregledao sam sajt, nigde ni traga starog cenovnika sa starim paketima, idu samo sa novim, ovde je jasno sve.Da, slazem se i ja sa tobom, meni UO istice 27.02.2026. i vec razmisljam o istoj situaciji, prelaskom kod A1 ukoliko mi ne izadju u susret. Ja sam vec "napravio" dve odnosno tri solucije, da im barem dam mogucnost da sami odaberu 🙂 - ili ce mi dati 24 meseca po 50 %, ili ako nista drugo, 20 meseci po 50%, s tendencijom prelaska na onaj ex box 3 L paket, koji ce po novom da bude box 3 M, a onda mi je dosla na ideju misao, da mi ostave i istu cenu kao i da mi ostane isti paket, koji oni sad pa ukidaju. Imam box 3 M, sa brzinom neta 400/400, sto meni sasvim pa i odgovara, kao i sadasnja cena 4.100 din. Polako, videcemo za mesec ipo sta ce se desiti.
Evo stigli su novi racuni, i naravno, na njima nikakvih obavestenja o promeni (eventualnih) i cena i paketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari