Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pitanje za vas koji imate Box 4 i Omorika S. Koliko imate GB? Ja sam do produzenja ugovora imao 200GB, sada 90.

Da li je neko skoro uzimao Box 2 sa m:SAT TV, koje uslove daju sem onih na sajtu (6 meseci 50% popusta + 1 za pakete narucene preko neta)?
I ako moze neko ko vec duze vreme koristi taj paket da napise koliko placa i kako je zadovoljan uslugom.

Roditelji koji koriste box 4 plavi su prebaceni 19.11. na movie automatski. Platforma je uzas, baguje koci, ne radi premotavanje... Sinoc me cale zove, kaze vratio nam se Iris? Ja inace isto koristim box 4 plavi, optiku, jos uvek mi sve po starom i daj boze da tako i ostane.

Koje uredjaje koriste, mozda od toga zavisi kada se kod nekoga pusta MOVE?

Nema vise trazenje IDP broja, ides u Yettel da trazis da te prebace kod njih, onda yettel trazi od MTS da se odradi migracija.
Ili zoves mesec dana i kukas da ti daju neki popust ili da ces da predjes kod drugog operatera.
Jel isto to važi i za A1 ili samo za Yettel? I npr. kad bih otišao u A1 ili Yettel i tražio prebacivanje kod njih, da li bi me u narednih par dana zvali iz mts-a i nudili popuste (kao što je to bilo u slućaju traženja IDP broja)?
Idi u A1 i traži njihovu uslugu , ali preko akvizitera . Mnogo bolje ćeš proći . Yetel je bagovit i sa tv ali i sa netom . Ko da sam na parici tako mi često otvara , a serviser kaže da je sve u redu.
Jedva čekam da poskupe i odem u A1
Kako doći do njihovog akvizitera?

el isto to važi i za A1 ili samo za Yettel? I npr. kad bih otišao u A1 ili Yettel i tražio prebacivanje kod njih, da li bi me u narednih par dana zvali iz mts-a i nudili popuste (kao što je to bilo u slućaju traženja IDP broja)?

Identično važi, a da li će te zvati, niko ne može da garantuje, ali najveća je verovatnoća je da ćete zvati sa ponudom 😃

Kako doći do njihovog akvizitera?

Mislim da @PapaBear66 ima kontakt i preko njega se prebacio u A1 mrežu 😃

Ima li neko problema sa vracanjem programa? Celo popodne mi ne radi epg, a i koci prilikom svake promene kanala. I na TV-u i na browser-u.
Mozda nesto "rade" na mrezi, apdejt na move?

@terzazak Kod mene ima problema sa radom tv box-a HP4024 nakon migracije na MOVE platformu. Radi EPG, ali otežano funkcioniše premotavanje sadržaja, a čak i menjanje kanala! Ako dovoljno ljudi prijavi smetnje, pre će biti rešeni problemi, nadam se.

Od jutros proradilo vracanje programa, ali i dalje je otezano menjanje kanala na browser-u. Odmah se zaglupi i vrti ona tri kruga za ucitavanje.
Kao da je net spor, a nije. Moram da odradim refres stranice da bih promenio kanal. Sacekacu jos danas pa ih zovem da prijavim. Inace i dalje sam na Iris-u.

U decembru mi istice BOX4 Crveni i zvali da mi ponude novi ugovor sa mesec dana 50% popusta. Samo sam se nasmejao i sami spustili vezu 😆 😆 😆 😆
I meni ističe i uopšte nisu zvali kao što su to nekad radili. Okrenem ja prvi 064733 i ponude mi 8 meseci na 50%. Šta ću, pristanem. Možda sam mogao da blefiram i odbijem u nadi za bolji popust, ali ističe ugovor sledeće nedelje... Kad sve sračunam neće biti neka razlika u odnosu na alternativu, a ne bih da se oslanjam na lokalnog provajdera i upitnu stabilnost.

Da li je potrebno da najavljujem raskid ugovora ili samo da odnesem opremu u poslovnicu u ponedeljak i zavrsim sve odmah?
Osim rutera i stb uredjaja, da li se vraca i ona razvodna kutija za opticki kabl(zok)?
Danas mi je poslednji dan ugovorne obaveze za Box 3 M...😎

Nema nikakvog najavljivanja raskida...taj dan kada ti istekne obaveza ili koji dan posle odnesi šta smatraš da treba i to je to. Za tu razvodnu kutiju ne bih znao šta da ti kažem jer ja sam se odjavio pre mesec dana sa VDSL. Vratio sam i daljinske i hdmi kablove, nisu ni gledali ništa posebno osim risivera i modema šta se vraća.

Kad istekne ugovor... potrebno je samo da odete u poslovnicu da kazete da imate ponudu od drugog operatera 12m po 1 din i da provere dal mogu da daju slicnu ponudu...nakon toga vas pozovu i ponude 24 m po 50%

Jel neko izlazio iz Box 3 (fiksni+optika+mob) da je prelazio u Box 2 fiksni i net? A pored toga odvojeno postpaid paket, jer mi se ne uzima Box 4. Televiziju imam već, imam EON slot.
Da vidim šta mogu da im tražim eventualno.

To neces da dobijes, po ceni fiksnog mozes da dobijes samo fiksni. To sto si dobio 2 godine gratis uz fiksni je probni period, i to sto su ti dali 24m po 50% je odlicna ponuda

Znam da necu, ali kao sto sam i napisao, ne odgovara mi ta cena, koristim SBB vec godinama...
Tv sam samo probao kad su povezali box i video da je na Sbb-u mnogo bolji kvalitet slike, pogotovo HD kanali, a net je klinac koristio zadnjih par meseci za svoj komp, realno nam ne treba...

Meni uopste nije namera da ce cenjkam sa njima, niti ja trazim da mi daju po ceni kao sto je bila do sada, niti sam ja njih zvao u vezi produzetka UO, itd.
Meni je namera da vratim opremu i raskinem ugovor, a ako me neko mozda bude pozvao, kao sto su do sada radili, samo sada u vezi raskida i nudio nesto, jedino cu pristati da produzim/nastavim UO pod dosadasnjim uslovima, a ako ne, nikom nista.
Prosto, jednostavno!

Znam da necu, ali kao sto sam i napisao, ne odgovara mi ta cena, koristim SBB vec godinama...
Tv sam samo probao kad su povezali box i video da je na Sbb-u mnogo bolji kvalitet slike, pogotovo HD kanali, a net je klinac koristio zadnjih par meseci za svoj komp, realno nam ne treba...
Naravno da slika na SBB-u nije bolja, mozda nemas aktivnu HD uslugu na IPTV-ju

Kako si to dobio?!
Nisam ja dobio ništa 😂 Ja lično ne koristim ni jednu MTS uslugu (koristio sam DSL net od 2010. do leta 2020.). Matorci imaju fixni + 2x MTS postpaid. A ćale je na drugoj adresi (lokal) dobio i uzeo taj "po ceni fixnog" promo u februaru 2025. I to realizovano preko Supernova optičke mreže 😁 (verovatno nije bilo slobodnih VDSL portova na centrali??).

Nego je ovde na temi pisalo 2 ili 3 korisnika da su ih u toj konkretnoj situaciji da su koristili trenutno taj promo "internet i TV po ceni fixnog" pred istek UO zvali iz MTS i nudili Box3 ugovor po ceni oko 1500 din (što mu dođe tih 70%).

Plus možda nekih 2 meseca u nazad je par ljudi (koji nisu "po ceni fixnog" promo) tvrdili da su dobili ponudu 70% popusta za Box pakete kad su u MTS poslovnicu došli sa opremom i namerom ds raskidaju Box ugovore.

A takođe više puta se 70% popusta spominjalo u MTS postpaid temi za varijantu prenosa broja na relaciji MTS <> A1 mreže.

Mene 2 puta zvali sa smesnim ponudama,
Smešne ponude (1 mesec 50% pa do 8 meseci 50%) standardno bude kad imaš još 3+ meseca so kraja UO. I/ili kad se sam raspituješ "šta nudite".
Za 24x 50% ili nešto još bolje od toga u 99% slučajeva (bude poneki izuzetak gde se sve završi posle 1-2 poziva / razgovora) uglavnom moraš biti bez UO i da si ili podneo zahtev za promenu provajdera ili zahtev za raskid ugovora.

Nazad
Vrh Dno