Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 845
Pitanje za vas koji imate Box 4 i Omorika S. Koliko imate GB? Ja sam do produzenja ugovora imao 200GB, sada 90.
Jel isto to važi i za A1 ili samo za Yettel? I npr. kad bih otišao u A1 ili Yettel i tražio prebacivanje kod njih, da li bi me u narednih par dana zvali iz mts-a i nudili popuste (kao što je to bilo u slućaju traženja IDP broja)?Nema vise trazenje IDP broja, ides u Yettel da trazis da te prebace kod njih, onda yettel trazi od MTS da se odradi migracija.
Ili zoves mesec dana i kukas da ti daju neki popust ili da ces da predjes kod drugog operatera.
Kako doći do njihovog akvizitera?Idi u A1 i traži njihovu uslugu , ali preko akvizitera . Mnogo bolje ćeš proći . Yetel je bagovit i sa tv ali i sa netom . Ko da sam na parici tako mi često otvara , a serviser kaže da je sve u redu.
Jedva čekam da poskupe i odem u A1
el isto to važi i za A1 ili samo za Yettel? I npr. kad bih otišao u A1 ili Yettel i tražio prebacivanje kod njih, da li bi me u narednih par dana zvali iz mts-a i nudili popuste (kao što je to bilo u slućaju traženja IDP broja)?
Kako doći do njihovog akvizitera?
Sve radi odlicno kod mene, optika.Ima li neko problema sa vracanjem programa? Celo popodne mi ne radi epg, a i koci prilikom svake promene kanala. I na TV-u i na browser-u.
Mozda nesto "rade" na mrezi, apdejt na move?
I meni ističe i uopšte nisu zvali kao što su to nekad radili. Okrenem ja prvi 064733 i ponude mi 8 meseci na 50%. Šta ću, pristanem. Možda sam mogao da blefiram i odbijem u nadi za bolji popust, ali ističe ugovor sledeće nedelje... Kad sve sračunam neće biti neka razlika u odnosu na alternativu, a ne bih da se oslanjam na lokalnog provajdera i upitnu stabilnost.U decembru mi istice BOX4 Crveni i zvali da mi ponude novi ugovor sa mesec dana 50% popusta. Samo sam se nasmejao i sami spustili vezu 😆 😆 😆 😆
Ne vraća se. Meni i dalje stoji zalepljena na zidu. Mislim da bi zid stradao kad bih pokušao da je "iščupam", a isto je rekao SBB-ov tehničar kad je ugrađivao njihovu opremu.da li se vraca i ona razvodna kutija za opticki kabl(zok)?
Logično.Ne vraća se. Meni i dalje stoji zalepljena na zidu. Mislim da bi zid stradao kad bih pokušao da je "iščupam", a isto je rekao SBB-ov tehničar kad je ugrađivao njihovu opremu.
To neces da dobijes, po ceni fiksnog mozes da dobijes samo fiksni. To sto si dobio 2 godine gratis uz fiksni je probni period, i to sto su ti dali 24m po 50% je odlicna ponudaVec su me zvali 2-3 puta i nudili 24m po 50%, to mi ne odgovara, moze samo kao i do sada, po ceni fiksnog... 🙂
To neces da dobijes, po ceni fiksnog mozes da dobijes samo fiksni. To sto si dobio 2 godine gratis uz fiksni je probni period, i to sto su ti dali 24m po 50% je odlicna ponuda
Naravno da slika na SBB-u nije bolja, mozda nemas aktivnu HD uslugu na IPTV-juZnam da necu, ali kao sto sam i napisao, ne odgovara mi ta cena, koristim SBB vec godinama...
Tv sam samo probao kad su povezali box i video da je na Sbb-u mnogo bolji kvalitet slike, pogotovo HD kanali, a net je klinac koristio zadnjih par meseci za svoj komp, realno nam ne treba...
Kako si to dobio?! Mene 2 puta zvali sa smesnim ponudama, cak nisu jos ponudili ni 50% za 24m... Imam box 2, net i fiksni.Nije, ima bolja : 70% 😂😂
Nisam ja dobio ništa 😂 Ja lično ne koristim ni jednu MTS uslugu (koristio sam DSL net od 2010. do leta 2020.). Matorci imaju fixni + 2x MTS postpaid. A ćale je na drugoj adresi (lokal) dobio i uzeo taj "po ceni fixnog" promo u februaru 2025. I to realizovano preko Supernova optičke mreže 😁 (verovatno nije bilo slobodnih VDSL portova na centrali??).Kako si to dobio?!
Smešne ponude (1 mesec 50% pa do 8 meseci 50%) standardno bude kad imaš još 3+ meseca so kraja UO. I/ili kad se sam raspituješ "šta nudite".Mene 2 puta zvali sa smesnim ponudama,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari