Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

samo 3 meseca po 1 din, bolje A1 optika preko MTS - trenutno 12 meseci po 1 din preko agenta

Danas su me zvali iz MTS-a, dva meseca pre isteka ugovora za Box4, i ponudili mi jedan mesec sa 50% popusta. Tu ponudu sam odbio i pitao da li mogu da ponude nešto bolje, na šta su mi rekli da je to trenutno sve što mogu da ponude, ali da će proslediti moj zahtev za bolje uslove.

Danas i mene zvali, nekoliko nedelja pred istek ugovora i naravno identična ponuda, 1 mesec 50%.
Rekoh nisam zainteresovan za produženje.

Za TV ili Net optiku nema nikakvog popusta uopšte. Isto to mi kazali i u poslovnice.
Sa druge strane, zvali iz mts pre mesec ponudili mi optiku supernova 6mes po 50% za BoX 4 koji istice ja odbio. Zvali me posle 15 dana ponudili isto 12mes po 50% ja odbio i rekao da me interesuje samo 50% popust na 24mes. Danas ih zovem na 064733, ona mi drčno kaže nema nista bolje ako nećete 12m 50% ponesite i razdužite opremu.

Probaću nakon isteka ugovorne obaveze da zatražim prebacivanje u A1 pa da vidimo hoće li se neka strana na kraju zaista isprsiti za popust :)

Danas i mene zvali, nekoliko nedelja pred istek ugovora i naravno identična ponuda, 1 mesec 50%.
Rekoh nisam zainteresovan za produženje.

Probaću nakon isteka ugovorne obaveze da zatražim prebacivanje u A1 pa da vidimo hoće li se neka strana na kraju zaista isprsiti za popust :)
Bas javi sta si uradio 👍

Pratim, pošto imam dva ugovora za koje mi ne gine pijačarenje.
Neverovatno koliko oprečnih informacija, neko dobije i preko onoga čemu se nada, nekoga otkače na prvu :(

Pratim, pošto imam dva ugovora za koje mi ne gine pijačarenje.
Neverovatno koliko oprečnih informacija, neko dobije i preko onoga čemu se nada, nekoga otkače na prvu :(
Dobro da postoji ovaj forum gde kruze informacije na dnevnom nivou. Velika bitka za svakog korisnika i velika bitka za svaki dinar (kod korisnika). Neko ima i svejedno mu, neko se malo iscima, neko ima ali ce iscediti svaki dinar popusta. Neko nema pa ce pristati sta nude.
Ali retko ko ce da sedne i vidi sta mu trebau odnosu na sta dobije. A mali broj njih kaze bez toga se i moze.
Njihova usluga a tvoj novac , ti njima trebas od tebe zive, ne trebaju oni nama.

Zvanicno se od 03.11.2025. ukida iris go i svi ce moci da koriste MOVE.

Poslednja izmena:
Ko ima iris tv, pise da ostaje...

Ko zeli da predje na MOVE prosto ce preci na MOVE , ko zeli da ostane na IRIS go ostace. Svi novi korisnici dobijaju MOVE pise u obavestenju.
Odakle ti ta info? Ovde jasno piše da korisnici koji imaju iris tv ostaje iris go.
Ništa se ne govori oko mogućnosti izbora niti novim korisnicima.
Jel ima još neko obaveštenje?

Odakle ti ta info? Ovde jasno piše da korisnici koji imaju iris tv ostaje iris go.
Ništa se ne govori oko mogućnosti izbora niti novim korisnicima.
Jel ima još neko obaveštenje?
Jasno pise ko zeli sa Irisgo da predje na Move bice oobavesten u narednom periodu.
Ne znam sta nije jasno? Ko ne zeli Move nastavlja Irisgo. Ko zeli preci ce na Move , obavestice kako u narednom periodu.
Gde tacno pise da ne mozes da predjes na Move?

Sve si jasno objasnio isto kao što piše na sajtu mts-a, ne znam kako još prostije da se objasni od ovog što si ti napisao. 🙄

Šta je sa irist Go u okviru Omorika paketa (par meseci besplatno poromocija)? Planiram da ga aktiviram u narednih godinu dana recimo? To će biti Move verovatno?

Jasno pise ko zeli sa Irisgo da predje na Move bice oobavesten u narednom periodu.
Ne znam sta nije jasno? Ko ne zeli Move nastavlja Irisgo. Ko zeli preci ce na Move , obavestice kako u narednom periodu.
Gde tacno pise da ne mozes da predjes na Move?
Mi kao da ne čitamo isto obaveštenje. Ovo obaveštenje namenjeno je samo korisnicima koji nemaju iris tv a koriste iris go. O ostalima nema ni reči.
Verovatno si ti u pravu, upravo zato i pitam ima li još neko obaveštenje.
Za očekivati je da svi, pa i oni koji imaju iris tv, uskoro pređu na move ali u ovom saopštenju ništa ne piše o tome. Pitanje je kaće to biti

Nazad
Vrh Dno