Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

a čemu onda služi ugovor ? zar to nije moja obaveza da ću koristiti usluge npr 24 meseca te ako želim da raskinem moram prilično da platim...

Potpišem ugovor sa Yettelon na 24 mes paket koji košta 3999din sa popustom 2000din mesečno. I u drugom mesecu hoću da raskinem...platim 2000+2000din redovno što bi plaćao po ugovoru + 4000 kao razliku do pune cene i to je to ? Eventualno računaju cenu bez ugovorne obaveze.
I tako svaki ugovor u vezi tel i net mogu da raskinem? Nisam znao
Isto pitanje za operatore koji podižu cene usluga usred važećih ugovora. S tim da oni izgube korisnika ako podignu cenu (a dobiju veliki broj onih koji nisu informisani pa ostanu), dok ti moraš da platiš penale, a ako si odmakao od početka korišćenja usluge, poprilične penale.

Svi uglavnom imaju nerealne cene ako se gledaju cene bez popusta, i verujem da one služe baš iz ovog razloga, da odvrate nekog od raskidanja ugovora.

Istekao mi ugovor BOX3 na optici pre par dana, citam nekoliko strana unazad i ne znam sta da radim, poznanik koji je agent u MTS-u kaze da ne moze da mi da vise od 3 meseca po 1 din.
Orion telekom cini mi se da je najpovoljniji, Yetel nesto skuplji...
Ima li neko sugestiju sta raditi?
Hvala unapred

Istekao mi ugovor BOX3 na optici pre par dana, citam nekoliko strana unazad i ne znam sta da radim, poznanik koji je agent u MTS-u kaze da ne moze da mi da vise od 3 meseca po 1 din.
Orion telekom cini mi se da je najpovoljniji, Yetel nesto skuplji...
Ima li neko sugestiju sta raditi?
Hvala unapred
Ima A1 optika kod tebe? Pišu u A1 tema optika da dobijaju 12+3 a 9 meseci puna cena. Tv I net neka smesna cena u poredjenju sa Mts.
Sad videh 1250 ispada sa 12+3 a 1500 mesecno ako je 12 mes posto brzo nestanu ti kodovi za dodatna 3 meseca. tv I net plus daju netflix par meseci, džaba u odnosu na telekom.

Vrh Dno