Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Zapravo Supernova ima ovde ekvivalentnu stranicu (a i konkretnu vest ovde), i umnogome se informacije poklapaju, ali nisu iste.

Zvali me sada iz MTS. Nude 10 meseci po 50% kao to je max za box 3 paket. Rekao sam da me to ne zanima,samo 24x50%. Ugovor mi istice 27.07.

Pozdrav svima. Od juna prošle godine imam Box 3 L i više sam nego zadovoljan. Početkom jula mi istekla UO u A1, pa sam hteo da prebacim broj u MTS i da pređem na najači Box 4, nadajući se nekom popustu. Dobio sam informaciju da to nije moguće i da bi morao da plaćam punu cenu Boksa 4. Ima li neko ko može da da popust?

Pa ne moze popust jer dodajes jednu uslugu u vec postojeci box, ide 1 mesec popust.
Vise ti se isplati da prebacis broj na solo postpaid, prva godina po dinar

Da li neko zna da li sada IRIS go radi u Crnoj Gori posto su dozvolili da radi u bilo kojoj mrezi u Srbiji ?

Ja sam koristio Iris Smart na box-u u Grčkoj i radilo je, verujem da će raditi i tamo. Prošle godine nije htelo da radi, ove radilo bez problema.

zdravo, koje su aktuelne opcije za prelazak sa Yettel optike na MTS? Kakve su promocije?

Evo ja sad zvao da vidim jel mogu da dobijem 24 meseca 50% popust mada mi ugovor istice tek 21. Avgusta, imam osecaj da ce me iskulirati :)
Meni slično tad ističe, i kad sam pitao pre neku nedelju, rekao mi lik kao bolje da me on pozove nedelju dana pred istek pa da vidi šta može da uradi.
Moguće da ti koji rade prodaju, mogu da iscimaju neke šefove za dobre ponude, ako je tik pred istek.
Tako da čekam 18. avgust da vidim šta će biti, mada sam mu ja već rekao da mi je ovo skupo i nema šanse da ostanem u mts bez dobrog popusta. Pa zna na čemu je.

Meni slično tad ističe, i kad sam pitao pre neku nedelju, rekao mi lik kao bolje da me on pozove nedelju dana pred istek pa da vidi šta može da uradi.
Moguće da ti koji rade prodaju, mogu da iscimaju neke šefove za dobre ponude, ako je tik pred istek.
Tako da čekam 18. avgust da vidim šta će biti, mada sam mu ja već rekao da mi je ovo skupo i nema šanse da ostanem u mts bez dobrog popusta. Pa zna na čemu je.
Ja sam pre 10 dana zvao da me zovu iz mts.. I zvali me 3 dana pred istek ugovora.. Imao sam box4 plavi optika.. I nudili mi u 2 dana prvo 7mes po din, pa 10mes..i na kraju kao može 24x50%ako pređem na viši paket tj box4 beli.. Tako da sam potpisao ok je i ta ponuda. 300 din više nego plavi a imam i brži net više roming net.. Itd.

Zvali me malo pre iz MTS Brige korisnika, i ponudili 24 meseca 50% i rekli da odem da potpisem ugovor u MTS poslovnicu?
Jel je to praksa sada tako? Nesto mi u secanju da salju ugovore na potpisivanje, ili su slali sms poruke da odgovorim sa DA.

Inace sam se iznenadio 24 dana pred istekom.
Ponudili za veci, manji ili isti paket?

Nesto mi u secanju da salju ugovore na potpisivanje, ili su slali sms poruke da odgovorim sa DA.
Jeste i to nekad bilo, ali ima raznih opcija, pa je moguće da menjaju. Ako ti nije blizu poslovnica, možda si mogao da tražiš i ovo na daljinu, ali ima smisla da tako ne može pošto ti još nije istekla prethodna ugovorna obaveza. Ako ti jeste blizu, onda kontam da nije problem, pošto je taj ko te je zvao sigurno u sistem upisao šta ti je obećano, pa će ti oni tamo samo odraditi taj ugovor. Jedino što tu vidim kao lošu stranu jeste što nemaš pravo na odustanak, ali kontam da tebi lično to nije problem, pošto svakako želiš da ostaneš i nećeš se predomisliti.

Nesto mi u secanju da salju ugovore na potpisivanje, ili su slali sms poruke

Slali su, a i dalje šalju ugovore na mail i samo treba de se odgovori da je korisnik saglasan. Možeš da ih nazoveš i tražiš da ti pošalju mail pošto trenutno nisi u mogućnosti da odeš do poslovnice.

Bio do poslovnice i potpisao ugovor. Nije mi daleko 500m, verovatno lik iz MTS-a hteo da se i ja iscimam da prosetam malo, nije mi nudio da to zavrsim putim e-maila, a nisam iskreno ni pitao dal moze tako :) Elem u ugovoru stoji 3 meseca 50%, a ima dodatni papir prilog ugovora gde stoji 21 dodatnih meseca 50%
Dobio gratis Pre-Paid broj xD i jos mi nudili da uzmem telefon, al sam iskulirao taj deo.

Nazad
Vrh Dno