Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da li neko moze da mi posalje tel od agenta mts?
Kakve pogodnosti daju trenutno za nove korisnike?

Код мове плаћаш 300 дин ренту за други, трећи итд.
У пословници рекли да ће сви бити пребачени пре или касније и да користе интернет за везу.

Код мове плаћаш 300 дин ренту за други, трећи итд.
У пословници рекли да ће сви бити пребачени пре или касније и да користе интернет за везу.
Ne znam kako ovo tačno rastumačiti...ovde piše da se pored osnovnog uređaja koji se dobije na korišćenje postoji mogućnost dobijanja još 4 dodatna uređaja od kojih je prvi besplatan a ostali se naplaćuju. Kada se ode na specifikaciju crvenog ili bilo kog drugog boksa recimo piše da je kao dodatni uređaj jedan stb tako da bi ipak trebalo da su besplatno dostupna dva move uređaja a svaki preko se naplaćuje.

Nakon što zaključiš ugovor na korišćenje dobijaš jedan Android STB uređaj. U toku ugovorne obaveze, imaš mogućnost da dobiješ dodatne STB uređaje, maksimalno četiri, od čega jedan (1) dodatni dobijaš na besplatno korišćenje, dok za ostala tri mesečna naknada iznosi 300 dinara sa PDV-om (po uređaju).

Čisto sumnjam. Još uvek ljudi imaju one velike bele cigle i odbijaju da im promene, a saće kao za milion korisnika da menjaju.

dobro rade i te cigle, ja imam jednu ciglu i jedan ovaj noviji crni i ne vidim razliku

jedino ako je move otključan i da se mogu instalirati dodatne aplikacije bi bila prednost

Meni je vala ogromna razlika između stare bele cigle koju svako malo moram da restartujem da bi Iris radio iole korektno i između HPH07 koji fercera bez greške, nevezano za to što se taj drugi uz neke dobro poznate i više puta opisane "prepravke" koristi i kao klasičan android boks.

Ovaj novi Move jeste otključan i radi kao android boks.

Meni je vala ogromna razlika između stare bele cigle koju svako malo moram da restartujem da bi Iris radio iole korektno i između HPH07 koji fercera bez greške, nevezano za to što se taj drugi uz neke dobro poznate i više puta opisane "prepravke" koristi i kao klasičan android boks.

Ovaj novi Move jeste otključan i radi kao android boks
Postoji i crna varijanta huawei cigle

^ napravi free Dezzer nalog sa email adresom koja ti je za mts. Posle se taj nalog povezuje sa operaterom. Tako nekako sam ja rešio sličan problem pre par godina sa yetel i dezerom.
U jednom trenutku mi je ponudio da kreiram nalog na deezer. Sto sam i ucinio. Ali nije prosla registracija. Nisam dobio kod. Posle sam pokusavao a nisam ni bio logovan na Deezer. Sada kada se ulogujem pa odem na izbor partnera (mts) salje me na mojmts nalog i tu vidim da je Deezer vec aktiviran. Ako ga deaktiviram necu moci ponovo da ga aktiviram do kraja meseca takodje napomena je da besplatan period koriscena usluge Deezer vazi samo za prvu aktivaciju. Ponovo prijavio smetnju. Videcemo sta ce biti. Cak i sama Deezer podrska mi je pisala na mail da moja email adresa nije u njihovom sistemu i da nisam korisnik.

Што се тиче замене мове бокса, треба видети да ли може без новог уговора. Вероватно и планирају замену свих корисника али када...

Nije realna priča da će menjati stb-ove svim postojećim korisnicima. To nijedan operater nije nikada radio, u pitanju su stotine hiljada ako ne i milion uređaja.
Nije realno ni da će onima koji obnavljaju ugovore menjati, samo će novim korisnicima davati, kao i do sada

Nije realna priča da će menjati stb-ove svim postojećim korisnicima. To nijedan operater nije nikada radio, u pitanju su stotine hiljada ako ne i milion uređaja.
Nije realno ni da će onima koji obnavljaju ugovore menjati, samo će novim korisnicima davati, kao i do sada
Ja sam jednom onaj Huawei "cigla" STB menjao za novi skyworth tako što sam odjavio Huawei i sutradan tražio da uzmem dodatni STB na ugovoru i dali su skyworth

Ja sam 20 dana cekao korigovani racun, takodje za Box 4. Resili prigovor 6. racun stigao 26. Jos su mi u medjuvremenu slali sms upozorenje da ce mi ugasiti signal sto ne placam.:sneaky:

Nazad
Vrh Dno