Koji su novi stb uređaji?Opa stigao novi stb uredjaj
Ovo novi korisnici dobijaju a mi stari?
Koji su novi stb uređaji?Opa stigao novi stb uredjaj
Ovo novi korisnici dobijaju a mi stari?
par njih koje poznajem su uspeli da im zamene.Da li je neko uspeo da dobije wifi 6 ruter, a da nije novi korisnik i na koju foru?
Da ne bude zabune, Telekom se pogadja sa korisnicima kao na pijaci sa krajnjim ciljem da zezne korisnika. E sad su se oni zeznuli i na pijaci su se dogovorili sa tobom, obecali nove uslove do kraja ugovorne obaveze. Mejlom im posalji dopisivanje i kazi da si se odlucio na nastavak saradnje bas zbog benefita 50% do kraja ugovorne obaveze i da ne bi nastavio saradnju da je bilo drugacije. Zapreti ratelom i trzisnom inspekcijom i trazi da komunikacija bude pismena, sve mejlom.Pozdrav,
Da li ima neko da mu je nakon podnesenog zahteva za raskid ponuđeno da do kraja ugovora bude 50% potvrđeno sms porukom. Nakon toga Januarski račun bude u punoj ceni. Podnesen prigovor i nakon njega dobijen sms da se ne uvažava prigovor da je dobijen benifit pri obnovi ugovora. Podnet ponovo prigovor uz napomenu da je tražen raskid ugovora zbog poskupljenja i da je na insistiranje njihovog operatera na ponudu 50% do kraja ugovora za ostanak prihvaćena.
Jeste OTT, na YouTube kanalu su objavili uputstvo za novu platformu i rekli da se STB povezuje na LAN1 ili LAN4 što znači da je OTT.Ja i dalje ne verujem da će na mts-u biti ott. Nova platforma da ali da prebacuju iptv na ott ne verujem da je njima u interesu
Ti biras hoces broj da ostane na postpejdu ili se prebacuje na pripejd. To te svakako pitaju kad vracas opremu, mene su tako pitali.^ napravi free Dezzer nalog sa email adresom koja ti je za mts. Posle se taj nalog povezuje sa operaterom. Tako nekako sam ja rešio sličan problem pre par godina sa yetel i dezerom..
Zna li neko šta se dešava sa mobilnim telefonom ako se raskine box4 paket i vrati internet oprema? Da li ga prebacuju u prepaid ili ga pojede mrak?
Trazi da prebacis broj u drugu mrezu i zovu te sutradan sa mnogo boljom ponudom .^ napravi free Dezzer nalog sa email adresom koja ti je za mts. Posle se taj nalog povezuje sa operaterom. Tako nekako sam ja rešio sličan problem pre par godina sa yetel i dezerom..
Zna li neko šta se dešava sa mobilnim telefonom ako se raskine box4 paket i vrati internet oprema? Da li ga prebacuju u prepaid ili ga pojede mrak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari