Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Meni danas ističe ugovor...
Juče sam dobio poruku od MTS-a da su spremili posebnu ponudu za mene ukoliko pozovem 064/790
Nakon kraćeg čekanja, javio se "prvi slobodan operater". Pitam ga... Slobodane 😁, šta možete da mi ponudite za podužavanje ugovora?
Kaže, 4 meseca 50%...
Nisam zadovoljan...
Dobio sam preporuku da se javim na broj 19813. Čekao sam 40 min, niko se nije javio... Nisam imao više vremena.
Moraću danas opet.

@trajkovic nemoj da ih zoveš nećeš dobiti iole pristojnu ponudu.
Učini ovako, sutra kad je istekao ugovor otiđi u poslovnicu i traži idp broj (ili mik broj ako si na adsl) i u roku od dan, najduže dva zvaće oni tebe i dobićeš maksimalnu ponudu, obično je u pitanju 24 meseca po 50%.

^ mik kod ne trazite jer se u 90% situacija izdaje odmah u poslovnici i nece vas niko zvati, jedino idp i optika

… ako imaš bilo kakvu alternativu, beži od MTS - Supernova klana…

@Manda94 otkud ti ta informacija za 90%? Sve i da jeste tako neka traži mik i pređe na Beotelnet ili nekog drugog provajdera.
Nisu ni drugi drugačiji, da se razumemo ali najgore je pristati da se bude dugogodišnji korisnik bez stvarnih beneficija koji služi samo za čerupanje.

Iz prve ruke :)
Pisao sam jos pre par meseci za to, a i dosta ljudi je isto potvrdilo da su odmah dobili mik… Prolazi jedino “fora” za idp da neko zove, za mik je app…

Ja sam u decembru povodom poskupljenja tražio raskid ugovora i mik broj, bili su više nego kooperativni. Oni su nudli da ostanem na staroj ceni a ja sam tražio 50% do kraja ugovora i dobio sam to (18 meseci).
A ovaj ugovor kad istakne tražiću mik broj pa kod drugog provajdera, mogu me zadržati samo ako daju nešto opipljivo.

Ima li MTS Wi-Fi 6 rutere u ponudi, uskoro mi ističe ugovor pa gledam šta sve da im tražim...

Piali već ovde u temi za Huawei OptiXstar HG8145X6-6Te model 😃

Kako stoje pravila kod mts-a ako mi ističe ugovor za Box 3 paket 24 marta, da li mogu već 24 februara da idem u poslovnicu za zahtev za IDP?

Ne, ne nosiš opremu. Podnosiš zahtev, potpišeš, dobiješ papir. Kroz par dana te zovu i nude 24x50%. Ako ne prihvatiš šalju idp sa kojim ideš u yettel. Tek kad yettel postavi svoju opremu onda vraćaš opremu mts-u.
Idp tome i služi, da ne bi imao prekid u usluzi

Piali već ovde u temi za Huawei OptiXstar HG8145X6-6Te model 😃
Управо заменили. Мало је мањи, има само један тел конектор, остало исто. Бржи бежични нет а имам утисак да и жичани "живахнији" тј да брже отвара стране.

Звао сам центар и пријавио да не могу да извучем брзине пакета (гбит), што јесте била истина.

Od juče mi ne radi ni net ni TV. Crvena lampica internet svetli. Prijavio sam ali još ništa
Jel znate vi može li da se uradi nešto, resetovao sam modem alo ne pomaže

Crvena lampica znači LOS (ako si na optici) odnosno prekid optičkog signala. Ili je kabl negde prekinut ili kod njih nešto nije dobro.

Konstantno svetli
Rekli su mi sad da će doći pa ćemo videti

Управо заменили. Мало је мањи, има само један тел конектор, остало исто. Бржи бежични нет а имам утисак да и жичани "живахнији" тј да брже отвара стране.
Мање се греје и ноћу "светли". Због веће перфорације за хлађење пробија зеленкасто светло.

Prilozi

• Screenshot 2025-02-23 at 11-38-17 Internet paketi do 100 Mb_s.png
    Screenshot 2025-02-23 at 11-38-17 Internet paketi do 100 Mb_s.png
    68.7 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot 2025-02-23 at 11-38-32 Internet paketi do 100 Mb_s.png
    Screenshot 2025-02-23 at 11-38-32 Internet paketi do 100 Mb_s.png
    74 KB · Pregleda: 39
Nazad
Vrh Dno