Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ostavice ti staru cenu, ali ce te migrirati na nove pakete svakako.

Ne . Ima i on Soko lite , pokazao mi na aplikaciji . I pise mu neograničen net u Srbiji .
Nešto se tu onda ne uklapa, ne znam šta bih dalje rekao.

Ja sam box plavi, imam 200 gb neta 🤷🏻‍♂️
Trenutno je u plavom paket Omorika M, za koji je propisano 100 GB, tako da je otud 200 GB maksimum, kad se duplira.

Znam da sam migriran, ali mislim da nema veze sa tim
Ima jer si pre Omorike M imao neku drugu mobilnu tarifu, poput Omorike 50 ili Omorike 25.

tada je bilo 400 gb, sada 800gb
Pa to ti je to, specifikacija Soko lite je da ima 400 GB, ali, kako sam već pisao, nepotrošeni se prenose u sledeći mesec, tako da je maksimum koji možeš imati 800. Nije, dakle, nikakva promena, samo u prvom mesecu nisi imao šta da preneseš jer si tek krenuo.

1000023828.jpg
Da li kasnim sa zahtevom? Da li će mi obračunati i mart? Želim da iskoristim i februar do samog kraja, a ne na polovini meseca da ostanem bez paketa. Pitam ovde pošto je nemoguće doći do njihovog operatera.

Prijatelj ima vdsl 50mb,iptv,ne znam da li ima mobilni,ponudili mu produzetak ugovora i godinu dana 3 000 i nesto druge godine duplo i on budala pristao.

@tr. pulmonalis mail konverzacije spadaju u privatne (naznaceno na kraju maila) pa vidi da li da obrises post.

Trebalo bi da obracunaju broj dana u martu ako ih bude.

I meni stigao racun na moj MTS nalog, i uvecan je, iako sam im na vreme dao prigovor na cenu i dobio sms da pristaju da ce do kraja ugovorne obaveze da ostane ista cena. Ono sto je vrh gluposti, iako u mom BOX 3 M paketu imam prava da odaberem dva od ponudjena 4 paketa da gledam, oni su mi uredno tarifirali i naplatili ta dva paketa koje KAO imam prava besplatno, Ko ovde vise zna sta se radi, svaka mu cast.

I meni su uvecali racun , pa sam sad pisao prigovor a i onako mi istice ugovor za mesec dana pa cemo da vidimo sta dalje.
Box 3 je u pitanju.
Mislio sam da zenin broj prebacim iz A1 u MTS pa napravim na njeno ime BOX4 paket pa cu da idem da pregovaram o uslovima.
Koliko bih mogao meseci da izvucem popust?

I meni naplatili dokumentarni paket (skoro 100 dinara) iako imam pravo eto na taj jedan besplatni paket u crvenom boksu. Ukupan iznos računa 5800 a trebalo je 5500+120 (vraćanje unazad tv) + 90 dinara za fiksni što plaćam identifikaciju znači ukupno 5710 din. kao do sada pošto sam dogovorio ostanak na staroj ceni.

Ja sam 22.1. zamenio filmski za dokumentarni paket i znači naplatili su mi tih stotinak dinara za desetak dana inače bi naplatili svih 300 dinara koliko inače košta taj paket za mesec dana ? Moraće prigovor...nije možda problem tih 100 kinti nego što će ubuduće da naplaćuju po svih 300 koliko je konkretno taj paket a drugi mi nije aktiviran. Ne može bez problema.

Poslednja izmena:
Meni uredno stigao kao i prosli mesec. Samo klot Zlatni paket 7599,00 i 150,00 dodatni STB.
Interesantno je da i posle cele migracije na novi paket i mog prigovora da ne zelim da mi povecaju cenu koju su prihvatili meni i dalje ne naplacaju 500,00 din staticku IP adresu koju imam unazad godinu i kusur meseci :D

Svi na reklamaciju 😂

Meni su uspeli da obracunaju i hbo

Prilozi

• Screenshot_20250204_181836_Moj mts.jpg
    Screenshot_20250204_181836_Moj mts.jpg
    84.2 KB · Pregleda: 153
C-C-C-C....biće zatrpani a i treba tako kada posao ne znaju i svako malo pravila menjaju.

CRM im je puk'o, ne radi sistem za reklamacije na mojmts. I meni su naplatili HBO.

Na ovom "papirnom" računu mi piše stara cena pretplate🤔

Ne znam da li da čekam februarski račun ili odmah da pišem prigovor.

Kao što rekoh meni jeste račun ostao isti kao i prošlih meseci ali se po onoj prvoj slici vidi povećanje🤷🏻‍♂️

1000040274.jpg

Ja poslah prigovor pre desetak minuta na mojmts i sada mi stoji u evidenciji i dobih sms pod kojim brojem je zaveden i tako to.

Ja sam poslao prigovor jer mi je naplaćen NET BOOST koji je gratis uz Soko tarife.

Prilozi

• Screenshot_2025-02-04-18-23-53-481_rs.mts.jpg
    Screenshot_2025-02-04-18-23-53-481_rs.mts.jpg
    80 KB · Pregleda: 93
Meni to srećom nisu jer sam se žalio zbog toga što su mi napisali da će se naplaćivati a posle su me zvali da kažu da ide HBO uz Beli.Samo mi nije jasno zašto su ostalima naplatili ako je bio gratis do 31.1.?

To je lelekom,daleko im lepa kuca,nikad vise,sem ako ih ne kupi neko ozbiljan.

Za razliku od vas, meni hoće da uvale Apollon koji nije aktiviran niti korišćen, nisam ni znao dosad šta je to (otišao da pogledam)
1738693550701.png
1738693633232.png

Kao prvo, želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su me posavetovali i/ili poslali brojeve agenata prodaje, zaista lepo od vas!

Razgovarao sam sa agentima MTS-a, Yettela, SBB-a i A1, a prošlog četvrtka sam podneo zahtev u poslovnici za izdavanje IDP broja, a u petak (zvanično poslednjeg dana akcije sam u A1 poslovnici podneo zahtev za Mega plan - i to uz mnogo natezanja sa njihovim službenicima). Plan je bio da pređem u SBB na EON full za 12 meseci po 1 din i A1 Mega Plan godinu dana gratis.
Zatim sam u subotu dobio poziv sa 064733 ponudu za neku Omoriku od nekih nepunih 1000 dinara valjda 6 meseci i potom 1200 din ostatak UO. Rekao sam da me ne zanima, gospođa reče da će pozvati u ponedeljak. Pošto sam se brinuo za mobilni net, a malo i za silazak s optike na kabl, sačekao sam.
U ponedeljak sam dobio klasičnu ponudu, BOX4 BELI za 24*3750 dinara, na šta sam pristao zbog 600/600 Mb/s i 400 GB mobilnog neta mesečno, kao i nezanemarljivih gigabajta u romingu. HBO gratis sam i do sada imao, kao i 3 stb-a.
Potvrdio sam ugovor putem mejla i to je to.

Jedino sam i tad ušao u raspravu sa gospođom oko toga što sam i tokom prethodne UO imao WiFi extender koji nije bio kompatibilan sa ruterom (od njih sam ga dobio za 1 din mesečno), a WiFi domet po kući mi je baš loš. Tražio sam da mi izdaju novi ruter i/ili extender koji rade bolje ili makar funkcionišu uopšte (nisam ispratio koja oprema je sad poželjna i aktuelna), a i zatražio sam da mi zamene sva 3 daljinska upravljača, jer bukvalno nijedan više ne funkcioniše. Za prvo je napisala prigovor na tehničku ispravnost i kao kontaktiraće me tehnička služba (juče i danas još nisu), a za drugo rekla da imam pravo da zamenim samo 1 daljinski, a da druga 2 moram da platim. Pošto sam bio preumoran oko ovih cimanja i želje da uštedim 100-200 evra na godišnjem ili dvogodišnjem nivou, pristao sam i to je to.

No, ne lezi vraže, sad vidim da su mi januarski račun za BOX3 uvećali za 719 din u odnosu na decembarski i to su naplatili:
100 dinara više osnovnu naknadu, sa 5200 na 5300, zatim neke fiksne pozive i to pre 25. januara kad je istekao ugovor (mislim da ni nakon toga nije trebalo da naplate), zatim HBO za 6 dana nakon isteka ugovora 137 dinara i dodatni STB još 97 dinara.
Kapiram da mi je zbog isteka UO 25.1. trebalo naplatiti taj dodatni STB za 6 dana, ali zar nije HBO besplatan do kraja januara?
Pozvaću da vidim da l' da se cimam s prigovorom ili da ćutim i platim, ali eto, čisto da podelim s vama...

Još jednom, hvala na pomoći svima! :)

I taj treci ce se placati uz beli, provereno. Potpisao 27.1.

Drugo podnesi zahtev za pla adaptere idu gratis. Odlicna stvar.

Meni je rečeno da mi ostaju sva 3 STB-a gratis. Ali sad gledam ugovor, ne piše ništa o tome, a da, na sajtu piše: "Besplatno 1 STB uređaj i WiFi extender/PLA po ceni od 1 RSD"
Taj WiFi extender imam - Huawei Edge ONT, ali ne može da se upari sa ovim Nokia ruterom...
Što se PLA adaptera tiče, kapiram da su oni samo za kablovsku mrežu? Nemaju i WiFi? I koliko shvatih, mogu samo jedan ili drugi, ne oba...

Verovatno nesto sto jos uocili nisu.

Ti ima logike jer pise da je net neogranicen, al na maksimalnoj brzini 50GB. Zato mi logicnije da pise neograniceno nego neke random cifre
Tebi je brz internet do te cifre, nakon toga ide neogranicen do 10Mbit, dok je recimo kod mene u soko max tarifi, zaista neogranicen do bilo koje cifre prenosa podataka, dakle ne smanjuje se brzina tj max moguca koja je na trenutnoj BS bice isporucena.

Sad gledam meni nista nisu naplatili doduse meni sve i ide u paketu tj boxu, al vidim da vi koji nemate najveci paket da su vama bas zeznuli i koliko ce samo njih precutati tj koliko njih nece ni primetiti misleci da je to deo povecanja cene, ajde mi koji smo na forumu nesto jedan drugog upozorimo ali masa koja nije na forumu to i ne zna i koliko samo mts namakne € na ovakve stvari...🤬

Citam poruke ovde u temi i provalim da je i meni na Box3(sad je Box3 M) aktiviran Apollon, a ako ne gresim, ne bi trebao da ide uz paket.
Nemam pojma ko je i kad aktivirao, ja nisam, na racunu za januar vidim da nije naplacen.
Treba li da zovem da to otkazujem ili ce oni, ako je ovo neki promotivni period ili ako je ukljucen sada zbog ove migracije na nove pakete?
Box 3 M.jpg

Vrh Dno