Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Dodatno pitanje, ako se ugovor ne vodi na vas vec recimo na matorce koga potpisujete u emailu i ciji kontakt telefon ostavljate?

Pozdrav, zna li neko koja je trenutno najbolja ponuda za nove korisnike na optici (box3)? Može i pm.

Posle dve nedelje od poslatog maila zbog neslaganja sa povecanjem cena ,stigla poruka na mobilni da ostaje stara cena do kraja ugovorene obaveze .
Decembarski racun (zbog dobre saradnje 😀) za box4 ce biti 1 dinar ,a od januara pa do isteka ugovora stara cena . Za promenu paketa ne pise nista tako da se verovatno menja na novi , mada ko zna .

Neznam , tako pise u poruci :) Poznajem nekoliko ljudi sto su slali zahteve dobili su da ostaje ista cena , ali niko mesec gratis .

mozda 1 Aprilski racun 1din :D

Posle dve nedelje od poslatog maila zbog neslaganja sa povecanjem cena ,stigla poruka na mobilni da ostaje stara cena do kraja ugovorene obaveze .
Decembarski racun (zbog dobre saradnje 😀) za box4 ce biti 1 dinar ,a od januara pa do isteka ugovora stara cena . Za promenu paketa ne pise nista tako da se verovatno menja na novi , mada ko zna .
Na koji email si pisao? [email protected] ?
Ja sam bio do poslovnice prošle nedelje da se žalim na poskupljenje, ispratio sam na moj mts portalu da je zabeležena prijava i par sati kasnije rešena. Al me niko nije obavestio kako je rešena. Doduše, nisam pretio odlaskom zbog poskupljenja, već sam samo poslao prigovor.
Tako da ću im sad poslati i email gde ću zapretiti odlaskom ako mi poskupi paket. U pitanju je box plavi lite, koji bi trebalo da se migrira na box plavi (lite ukidaju). Imam onu akciju 24 meseca 50% cene.

Da na taj mail.Pa me posle nedelju dana zvala gospodja/ca da mi kaze kako dobijam nove pogodnosti .Ali naravno trazio sam opet ista cena ili raskid svejedno mi sta odluce.Onda je otvorila nalog/smetnju ili kako se vec zove i posle nedelju dana dobio poruku da je prigovor opravdan itd... Inace takodje box 4 plavi lite na VDSL ,imam jos nekih 7-8 meseci ugovora.

Ako raskinem ugovor npr. 2 dana ranije da li plaćam penal (tj. razliku između ful cene i one iz ugovora) samo za ta 2 dana ili će mi nakalemiti još nešto?

A da l je izvodljivo da se sad raskine ugovor zbog poskupljenja, pa da neko drugi od ukucana kao novi korsinik potpise ugovor za benificijama za novog korisnika (naravno po ovim novim cenama)? Ili i tu postoji odredjeni vremenski period koji se mora ispostovati zbog promene nosioca ugovora!? I kako se resava fiksni u tom slucaju? Posto je on na prvom vlasniku ugovora (starom korisniku Box paketa)

Na koji email si pisao? [email protected] ?
Ja sam bio do poslovnice prošle nedelje da se žalim na poskupljenje, ispratio sam na moj mts portalu da je zabeležena prijava i par sati kasnije rešena. Al me niko nije obavestio kako je rešena. Doduše, nisam pretio odlaskom zbog poskupljenja, već sam samo poslao prigovor.
Tako da ću im sad poslati i email gde ću zapretiti odlaskom ako mi poskupi paket. U pitanju je box plavi lite, koji bi trebalo da se migrira na box plavi (lite ukidaju). Imam onu akciju 24 meseca 50% cene.
Zar nije [email protected]

Podneo sam prigovor preko Call centra, trebalo im je dobrih 10 dana uz jedno podsećanje da se izjasne i odgovorili su mi SMS-om da ostaje stara cena paketa. Da li svakako sledi follow up mail ili je SMS kao takav dovoljan?

Sto MTS zna da zagorca stvari pa to ti je..
Imam ugovor i sad vec stari Iris Max paket, i sad vidim da je to ukinuto?

Sta se desava sa starim paketima kada istekne ugovor i NEpotpisuje se novi 24m ugovor - da li se zadrzava stari paket koji vise ne postoji ili se automatski prebacuje na nove pakete iz trenutne ponude?

Sta se desava sa starim paketima kada istekne ugovor i NEpotpisuje se novi 24m ugovor - da li se zadrzava stari paket koji vise ne postoji ili se automatski prebacuje na nove pakete iz trenutne ponude?
Dešava se migracija na silu na paket iz aktuelnog cenovnika i taj novi & skuplji paket plaćaš po ceni bez ugovorne obaveze.
A cene vez UO nisu kao nekad ~300 din veće nego ~700 din.

@shamanNS @jason13

Koliko razumem ovaj migracijski dokument, oni Iris TV Max prenose u Osnovni? Na osnovu cega je onda razlika od 600-700 kinti vise?
Ako je to tacno, onda je promena da nude slabiju uslugu za vise para?

Poslednja izmena:
U Srbiji. I Box 4 Pravi je nekad imao "Max" TV paket pa spušten na Plus pa mu sad ponovo? smanjuju broj TV kanala, plus što je i internet usluga sa 600/300 promenjena na 400/400.

@shamanNS @jason13

Koliko razumem ovaj migracijski dokument, oni Iris TV Max prenose u Osnovni? Na osnovu cega je onda razlika od 600-700 kinti vise?
Ako je to tacno, onda je promena da nude slabiju uslugu za vise para?

Uglavnom se dobija obaveštenje sa njihove strane da je net simetričan i to je to uglavnom od poboljšanja.
Gubiš jedan deo programa. Imaš 3 besplatno, jedan ne (pogledaj koja su četiri komada sada napravili, vidi se šta gubiš u listi tih paketa). Ostaje HBO+. Nisam imao taj MAX, imao sam Plus pa ne znam šta je kod tog uključeno. Za Plus je gubitak dva paketa.

@Zlig: Meni su mail-om odgovorili, ali tako sam i podeno zahtev.

Trazio sam IDP i odbio ponudu 16 meseci mislim 50 posto, zabelezili da sam pitao za 24 meseci 50 posto. Zvali me za 2 dana i ponudili mi danas 50 posto na crveni ili plavi, razlika je 200 din. Uzeo sam plavi. Posalju vam poruku na koju odgovorite sa DA, a ugovor vam posalju na email. U tekstu poruke vam pise cena paketa ali u ugovoru nisam nasao da pise cena, nego samo 50 posto od pretlate paketa.
Trazio sam IDP i odbio ponudu 16 meseci mislim 50 posto, zabelezili da sam pitao za 24 meseci 50 posto. Zvali me za 2 dana i ponudili mi danas 50 posto na crveni ili plavi, razlika je 200 din. Uzeo sam plavi. Posalju vam poruku na koju odgovorite sa DA, a ugovor vam posalju na email. U tekstu poruke vam pise cena paketa ali u ugovoru nisam nasao da pise cena, nego samo 50 posto od pretlate paketa.
Optika

Slicna prica i kod mene, prvo mi ponudli 3 meseca 50%(lol) pa me danas zvali i ponudili 16 meseci 50%, rekao sam da prelazim kod drugog provajdera ukoliko ne dobijem 24m 50%. Sad cekam da me zovu opet.

Mojima za bakar ponudili prvo 50% 16 meseci, trazio 24x50%, malopre zvali nude 18x50%, da li se i dalje cenkati ili prihvatiti, mislim da tesko da se mozemo cenkati, posto su rekli da kolege ce imati zabelezenu ponudu, pa ako se odluce da odu do bilo koje poslovnice da produze ili da vrate opremu.

P. S. Ugovor inace istice 10.01.

Pa ako su rekli da ce imati zabelezenu ponudu znaci da je to krajnja ponuda i da nema preko toga :)
Uostalom za bakar i jeste max 18 meseci 50% :)

Slicna prica i kod mene, prvo mi ponudli 3 meseca 50%(lol) pa me danas zvali i ponudili 16 meseci 50%, rekao sam da prelazim kod drugog provajdera ukoliko ne dobijem 24m 50%. Sad cekam da me zovu opet.
Isto, s tim što sam im rekla da ću se javiti sa odlukom, ali nisam.. Ako se ne jave do 12.1. onda ću tražiti IDP, kako svi savetuju, pa se nadam tada 24 meseca 50%. Inače, imam onaj stari paket BOX3 MAX, i primećujem da internet nije brz kako treba da bude 600/300. U sobi gde je ruter, bude ok, 300-500Mbps, a malo dalje, u drugoj prostoriji ne bude 50..Žalila se, dolazili, kažu jedino rešenje da uzmemo neki extender.

Nazad
Vrh Dno