Odakle sad ovaj deo?Decembarski racun (zbog dobre saradnje 😀) za box4 ce biti 1 dinar ,a od januara pa do isteka ugovora stara cena .
Na koji email si pisao? [email protected] ?Posle dve nedelje od poslatog maila zbog neslaganja sa povecanjem cena ,stigla poruka na mobilni da ostaje stara cena do kraja ugovorene obaveze .
Decembarski racun (zbog dobre saradnje 😀) za box4 ce biti 1 dinar ,a od januara pa do isteka ugovora stara cena . Za promenu paketa ne pise nista tako da se verovatno menja na novi , mada ko zna .
Da na taj mail.Pa me posle nedelju dana zvala gospodja/ca da mi kaze kako dobijam nove pogodnosti .Ali naravno trazio sam opet ista cena ili raskid svejedno mi sta odluce.Onda je otvorila nalog/smetnju ili kako se vec zove i posle nedelju dana dobio poruku da je prigovor opravdan itd... Inace takodje box 4 plavi lite na VDSL ,imam jos nekih 7-8 meseci ugovora.Na koji email si pisao? [email protected] ?
Zar nije [email protected]Na koji email si pisao? [email protected] ?
Ja sam bio do poslovnice prošle nedelje da se žalim na poskupljenje, ispratio sam na moj mts portalu da je zabeležena prijava i par sati kasnije rešena. Al me niko nije obavestio kako je rešena. Doduše, nisam pretio odlaskom zbog poskupljenja, već sam samo poslao prigovor.
Tako da ću im sad poslati i email gde ću zapretiti odlaskom ako mi poskupi paket. U pitanju je box plavi lite, koji bi trebalo da se migrira na box plavi (lite ukidaju). Imam onu akciju 24 meseca 50% cene.
Meni i sestri su prihvatili zahteve za raskid putem mejla u martu, doduse zahtev smo potpisali kvalifikovanim sertifikatom, Isto smo uradili i sada.Zato što zahteve za raskide ugovora ne prihvataju putem maila nego poslovnica ili slanje papirnog dopisa adresiranog na beše Takovska ulica.
Dešava se migracija na silu na paket iz aktuelnog cenovnika i taj novi & skuplji paket plaćaš po ceni bez ugovorne obaveze.Sta se desava sa starim paketima kada istekne ugovor i NEpotpisuje se novi 24m ugovor - da li se zadrzava stari paket koji vise ne postoji ili se automatski prebacuje na nove pakete iz trenutne ponude?
Isto su i meni ponudili, nakon kontakta preko maila.@cp9 na broju 0800 100 150 daju:
14 meseci po 1 din ili 24 meseca 50%
Uglavnom se dobija obaveštenje sa njihove strane da je net simetričan i to je to uglavnom od poboljšanja.
OptikaTrazio sam IDP i odbio ponudu 16 meseci mislim 50 posto, zabelezili da sam pitao za 24 meseci 50 posto. Zvali me za 2 dana i ponudili mi danas 50 posto na crveni ili plavi, razlika je 200 din. Uzeo sam plavi. Posalju vam poruku na koju odgovorite sa DA, a ugovor vam posalju na email. U tekstu poruke vam pise cena paketa ali u ugovoru nisam nasao da pise cena, nego samo 50 posto od pretlate paketa.
Zar neko nije dobio pre par meseci 20*50% i 24*50% za mt:s box bakar ( dve različite osobe )?Pa ako su rekli da ce imati zabelezenu ponudu znaci da je to krajnja ponuda i da nema preko toga
Uostalom za bakar i jeste max 18 meseci 50%![]()
Isto, s tim što sam im rekla da ću se javiti sa odlukom, ali nisam.. Ako se ne jave do 12.1. onda ću tražiti IDP, kako svi savetuju, pa se nadam tada 24 meseca 50%. Inače, imam onaj stari paket BOX3 MAX, i primećujem da internet nije brz kako treba da bude 600/300. U sobi gde je ruter, bude ok, 300-500Mbps, a malo dalje, u drugoj prostoriji ne bude 50..Žalila se, dolazili, kažu jedino rešenje da uzmemo neki extender.Slicna prica i kod mene, prvo mi ponudli 3 meseca 50%(lol) pa me danas zvali i ponudili 16 meseci 50%, rekao sam da prelazim kod drugog provajdera ukoliko ne dobijem 24m 50%. Sad cekam da me zovu opet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari