Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Sve je to super ali ne vidim benefit za Box4 Zlatni, skuplji a NET isti i malo prepakovani TV kanali.

Sve rade isto kao što su u februaru uradili samo što je sada mnogo veće poskupljenje što se tiče crvenog i plavog boksa a ta dva paketa ima najveći broj korisnika.

Ovo je bezobrazluk na kub. Onda nisam reagovao na poskupljenje od 300 dinara ali sada moram kada će biti veće za dodatnih 1100 dinara a na sve to manje kanala što se TV tiče. A haos su svojevremeno napravili i kampanje protiv najvećeg konkurenta kada su oni povisili cene, od histerije u medijima do postavljanja štandova u državnim institucijama. Tako treba.

HBO+ ide uz Box 4 beli i zlatni i Box 3 sa iris-om L a uz Box 4 zlatni idu sve usluge sem Elite...

^ nema veze da li je optika ili bakar, dobio je Box 3 po ceni fixnog jer nije imao nijednu mts/sn uslugu na adresi vise od 12 meseci

Sad opet natezanje preko prigovora na sajtu, pa vas zovu, pa vam kažu usmenim putem da nastavljate do kraja ugovora po starom (i opet će ispasti da vi njih molite), ali onda ipak na sledećem računu dobijete sumanuto povišenu cenu, pa onda prigovor na račun, pa storniraju, sledeći mesec dobijete opet po novoj ceni iako je ugovorena stara, opet storniraju, pa se izvinjavaju jer sistem nije prepoznavao stare pakete, ali su sad naštelovali

Okej, hvala. Znao sam za ponudu za mts bakar, nisam znao da može to i za optiku, trenutno sam na yettelu pa da iskoristim ponudu ako može

A sta da rade oni koji imaju Box 3 bez televizije, sa mobilnim? Ti paketi vise ne postoje.

A sta da rade oni koji imaju Box 3 bez televizije, sa mobilnim? Ti paketi vise ne postoje.
U toj situaciji je moj otac, potpisao je novu UO sa 50% popusta za BOX 3 sa mobilnom tarifom polovinom oktobra. Ja ću mu savetovati da kao i prošli put napiše imejl u kojem će tražiti da mu ostanu isti uslovi do kraja UO ili raskida ugovor. To je prošli put bez problema upalilo, dobio je SMS sa potvrdom da mu ostaju isti uslovi do kraja UO.

Da li neko zna na koji način će se birati dodatni TV paketi (pošto neće biti Start, Plus i Max) u okviru mesečne pretplate?

100 puta do sad potvrđeno: Ko se me buni - ima 50% popusta svih 24 meseca ali 50% na novu cenu.

Ako se buniš i tražiš raskid, ponudiće da ostanu stari uslovi.

100 puta do sad potvrđeno: Ko se me buni - ima 50% popusta svih 24 meseca ali 50% na novu cenu.
Podebljani deo je po meni veoma važan za slučaj koji sam gore opisao, tj. za korisnike koji imaju BOX 3 sa mobilnim paketom koji više ne postoji. Oni imaju opciju da pređu na najjeftiniji BOX 4, što je povećanje od 1000 RSD mesečno (otac trenutno plaća 2250 sa 50% popusta, a najjeftiniji BOX 4 je 3250 sa 50% popusta) ili da uzmu BOX 2 i odvojeno mobilnu tarifu, ali to je još nepovoljnije ako se uzme ekvivalentna mobilna tarifa.

Zbog toga, obavezno se buniti :)

Podebljani deo je po meni veoma važan za slučaj koji sam gore opisao, tj. za korisnike koji imaju BOX 3 sa mobilnim paketom koji više ne postoji. Oni imaju opciju da pređu na najjeftiniji BOX 4, što je povećanje od 1000 RSD mesečno (otac trenutno plaća 2250 sa 50% popusta, a najjeftiniji BOX 4 je 3250 sa 50% popusta) ili da uzmu BOX 2 i odvojeno mobilnu tarifu, ali to je još nepovoljnije ako se uzme ekvivalentna mobilna tarifa.

Zbog toga, obavezno se buniti :)
Najpovoljnije Yunet optika 200/100 1740 din i Globaltel 1000din.

Da li neko zna na koji način će se birati dodatni TV paketi (pošto neće biti Start, Plus i Max) u okviru mesečne pretplate?
Do 31.1.su otključani gotovo svi kanali zbog uobičajene promocije, kontam da posle toga kreću problemi sa paketima odnosno biranjem istih :D

Они баш хоће да се растанемо.

Да им жељу испуним никакав проблем, раскид, МИК па код Ориона или Беотела......
Nece ti dati, ostavice ti istu cenu do kraju UO.🤣
Koliko ono beše treba da se bude bez usluge da bi te posmatrali kao novog korisnika?
Imam box3 na vikendici i taman bi ovo poskujenje da iskoristim da raskinem ugovor, a ionako neću koristiti vikendicu do aprila
Neces moci, ostavice ti ovo cenu sto placas i onda nemas pravo na raskid UO bez penala jer nista se tebi ne menja a nisi pristao na njihove promene.
E aj da pise neko ko cita ovo prvi put, ti si ovo i u februaru doziveo i znas kako da resis i znas njihove odgovore.
HBO+ ide uz Box 4 beli i zlatni i Box 3 sa iris-om L a uz Box 4 zlatni idu sve usluge sem Elite...
Ne ide uz zlatni ni 4K kanali.

Poslednja izmena:
@ekoguard

Мислиш да ће ми поново оставити исту цену (већ су то урадили пре мартовског поскуљења кад сам им писао)?

Kod prethodnog poskupljenja u februaru su sestri nudili da sve ostane po staroj ceni, nije prihvatila, već im je odnela opremu u poslovnicu i isti dan potpisala zahtev za raskid, prošlo bez problema. Inače je imala 18m po dinar, a tako sam i ja uradio sa orionom, jer mi je stiglo obaveštenje uz račun da će se povećati cena, tako da je to za mene validno, a ne posle da mi nude istu cenu ako se bunim😆

Dakle, ako sam dobro razumeo ovo:

1. slučaj: do 31.12. imam opciju da tražim raskid ugovora (UO važi do 1.3.2025.). AKo tražim raskid ugovora mogao bih odmah i IDP broj radi ucene za dobijanje 50% popusta na novu pretplatu?

2. slučaj: kažu mi da ostajem na staroj pretplati do kraja UO po staroj ceni., U tom slučaju nemam prava na prevremeni raskid UO bez penala.

^ nema veze da li je optika ili bakar, dobio je Box 3 po ceni fixnog jer nije imao nijednu mts/sn uslugu na adresi vise od 12 meseci
Da li to vazi za mobilni ili se odnosi samo na fiksni,tv i net?

^ Kako misliš i na mobilni? Box 3 sa mobilnom linijom tj postpejdom više ne postoji u ponudi od 5. novembra - ako to pitaš.
A ne može solo postpejd da bude u mts-u pa da ti ponude free net i tv - ako ipak na ovo misliš :D
Samo ako imaš fixni bez drugih usluga duže od 12 meseci možeš da dobiješ net i tv po ceni tog fixnog tj 659 din.
Pored fixnog možeš da imaš postpejd broj, on ne utiče na dobijanje ove promocije.

Imam postepejd na mts-u. a 2 godine sam na yettelu.
Bitno je da adresi nema nista mts-ovo ili na mom imenu? Sestra npr nema nista mts-ovo. Da li moze ona da uzme box3 po 1 rsd.

Nece ti dati, ostavice ti istu cenu do kraju UO.🤣

Neces moci, ostavice ti ovo cenu sto placas i onda nemas pravo na raskid UO bez penala jer nista se tebi ne menja a nisi pristao na njihove promene.
E aj da pise neko ko cita ovo prvi put, ti si ovo i u februaru doziveo i znas kako da resis i znas njihove odgovore.

Ne ide uz zlatni ni 4K kanali.
Nije istina. Za sestru sam raskinuo ugovor kod jednog od prethodnih poskupljenja. Napisao dopis gde izjavljujem jednostrani raskid ugovora u skladu sa zakonom koji na snagu stupa 30 dana od dana kada sam ga predao. Nema prostora za njihov odgovor ili drugačije tumačenje. Zvali nekoliko puta, samo sestra rekla da nije zainteresovana i spustila slušalicu. Posle 30 dana odnela opremu i dopis, oni uzeli, potpisali šta je trebalo i rastali se lepo.

Koju pogodnost, i na koji nacin, moze da dobije neko od MTSa ko nema trenutno nikakvu uslugu? Potpuno nova zgrada, a postoje instalacije MTS i SBB.

Znači ljudi nemojte da vas prevare. Ako vam odgovara da raskinete ugovor možete da ga raskinete bez obzira na to što vam nude istu cenu. Dokazano na više slučajeva kod prošlog poskupljenja. Naravno, ako vam odgovara da ostanete na istoj ceni onda prihvatate.
Nego niko mi nije odgovorio koliko treba da prođe bez usluge da bi vas smatrali novim korisnikom?

Nazad
Vrh Dno