Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Zna li ko kakve su ovo gluposti sa "mts dijamantima" i apliikacijom "AdBaloo"?🤔
Imam ih preko 20k😁

Savetovao moje roditelje da uzmu idp, istekao ugovor 25.11. zahtev podneli 26.11., zvali ih 27.11. i ponudili 24x50%. Danas otišli u poslovnicu i potpisali novi ugovor. Rekao agent koji je zvao da mora u poslovnicu.
Bili su box4 crveni, prešli na box4 plavi, svakako su hteli plavi (ja im rekao zbog premotavanja i dva paketa). Ne znam da li bi dali za crveni jer je majka odmah rekla da hoće plavi.
Malo sam strahovao da li će se snaći starija žena, da je nešto ne obrlate ali sve je dobro ispalo

Savetovao moje roditelje da uzmu idp, istekao ugovor 25.11. zahtev podneli 26.11., zvali ih 27.11. i ponudili 24x50%. Danas otišli u poslovnicu i potpisali novi ugovor. Rekao agent koji je zvao da mora u poslovnicu.
Bili su box4 crveni, prešli na box4 plavi, svakako su hteli plavi (ja im rekao zbog premotavanja i dva paketa). Ne znam da li bi dali za crveni jer je majka odmah rekla da hoće plavi.
Malo sam strahovao da li će se snaći starija žena, da je nešto ne obrlate ali sve je dobro ispalo
Dali bi joj i na crvenom boxu, vazi za sve boje boxova 24x50 samo preduslovi kad su ispunjeni.
Tj. IDP i optika kraj dvogodisnje UO i to je to.

Ja imam još 20ak dana i razmišljam da uvedem YUNET optiku -net i tv i da prebacim broj u Yetel da će izaći dosta jeftinije i od 50 % 24 meseca

Aman bre ljudi, prestanite da gušite temu sa idp-om. Znamo da radi i dalje i dok se ne javi prvi koga nisu zvali nego mu dodelili broj znaćemo da je stanje nepromenjeno.

Ja imam još 20ak dana i razmišljam da uvedem YUNET optiku -net i tv i da prebacim broj u Yetel da će izaći dosta jeftinije i od 50 % 24 meseca
Kako će ti to biti jeftinije? Yunet je davao besplatnu TV do kraja ove godine, inače je 1500din. Najjeftiniji paket interneta + tv izađe preko 3000, plus na to treba dodati mobilni. Box 4 sa 50% popusta je jeftiniji od toga ipak.

Dali bi joj i na crvenom boxu, vazi za sve boje boxova 24x50 samo preduslovi kad su ispunjeni.
Tj. IDP i optika kraj dvogodisnje UO i to je to.
Javio kolega, mislim na prošloj strani, da su njemu nudili 18x50% za produžetak crvenog, a za plavi 24x50%. Zbog toga sam naglasio

Kako će ti to biti jeftinije? Yunet je davao besplatnu TV do kraja ove godine, inače je 1500din. Najjeftiniji paket interneta + tv izađe preko 3000, plus na to treba dodati mobilni. Box 4 sa 50% popusta je jeftiniji od toga ipak.
Pa ako hoću da gledam filmske kanale -HBO i Cinemax ili neki dokumentarni - za ovaj prvi moram doplatiti a za drugi žrtvovati neki drugi paket
Ako mob broj prenesem u npr Yetel - sve neo -razgovori i poruke i 50 gb izadje me sa 50 % popusta sada 1850, 00 din mesečno
Sada sam Box 4 Beli i sve kanale imam , a brzina 600/ 600 mi ne treba .
Sračunaj pa mi reci
To planiram od nove godine da uzmem , da par dana raskačim sve usluge na mts-u

Javio kolega, mislim na prošloj strani, da su njemu nudili 18x50% za produžetak crvenog, a za plavi 24x50%. Zbog toga sam naglasio
Ja ti kazem kad sam ja produzavao covek mi lepo rekao mozes da biras koji god hoces za sve vazi 24x50.
A da li je on bas uzeo IDP? I meni su nudili max 18x50 a trazio sam idp, posle se ispostavilo da ova nije ni uradila trazeno a rekla mi da je uradila i sutradan me zvali i rekli to max 18x50%, pa sam isao u poslovnicu i da ne smaram sad znas i sam kako je bilo, ispratio si to sve.

Ja ti kazem kad sam ja produzavao covek mi lepo rekao mozes da biras koji god hoces za sve vazi 24x50.
A da li je on bas uzeo IDP? I meni su nudili max 18x50 a trazio sam idp, posle se ispostavilo da ova nije ni uradila trazeno a rekla mi da je uradila i sutradan me zvali i rekli to max 18x50%, pa sam isao u poslovnicu i da ne smaram sad znas i sam kako je bilo, ispratio si to sve.
Naravmo da je tražio. Nisi pratio temu, bilo pre par dana.
Ovde je svako da kaže svoja iskustva, ti svoja, on svoja , aj ja sam samo preneo svoja.
Tvoje je takvo, njegovo očigledno drugačije i dobro je da se sve ovo ovde iznosi jer tako saznajemo ako se nešto promeni.
Ispratio sam tvoj slučaj, digao si ovde paniku, svi smo pomislili da su prestali sa nuđenjem 24x50% da bi se ispostavilo da ti, ustvari, nisi ni tražio idp, odnosno da si tražio ali te radnica zeznula, a ti bio neiskusan i nisi znao da treba da dobiješ papir. Da si kao ja to radio bar 5 puta (komšije, prijatelji) znao bi.
Sad si me naterao da tražim post:
Evo i ja da potvrdim, juče tražio IDP broj i danas me zvali i ponudili 24 meseca 50% ugovor, samo su me prebacili sa box 4 crveni na box 4 plavi.
Pitao sam da li mogu da ostanem na crvenom i dalje kažu može, ali tada je ugovor 18 meseci 50% i naravno prihvatim plavi jer je mala razlika u ceni, a ceo ugovor 50%.
Tako da traženje iDP pali još uvek.

Poslednja izmena:
Ko je zainteresovan da pređe na mts iz Yettela ili SBBa neka mi šibne DM.

На оптици сам добио 24 месеци по 50%.
А на бакру 13 месеци по 50%.
Изгледа да зависи само на кога налетиш, знаш, ко је како расположен...

Они баш хоће да се растанемо.

Да им жељу испуним никакав проблем, раскид, МИК па код Ориона или Беотела......

Koliko ono beše treba da se bude bez usluge da bi te posmatrali kao novog korisnika?
Imam box3 na vikendici i taman bi ovo poskujenje da iskoristim da raskinem ugovor, a ionako neću koristiti vikendicu do aprila

Ако се неко не слаже са повећањем те затражи превремени раскид уговора, тече вероватно 30 дана отказни рок. Да ли се тада јављају и нуде погодности за останак или је боље сачекати још пар месеци да истекне уговорна обавеза и тражити идп?

Ако се неко не слаже са повећањем те затражи превремени раскид уговора, тече вероватно 30 дана отказни рок. Да ли се тада јављају и нуде погодности за останак или је боље сачекати још пар месеци да истекне уговорна обавеза и тражити идп?
Ako se ne slazes sa cenom, ili ce ti oataviti staru cenu najverovatnije ili dati raskid UO.
A sta tebi treba da ostane stara cena?
Kako su poceli oni ce na svaka 2-3 meseca dizati cene, treba da se navikavamo na to.
Ovo poskupljenje jedino ne vazi ko dobio 24 meseca po dinar. 😄
Kakav je ovo mapet sou.

Poslednja izmena:
Je l ovo vazi i za one koji su pre pola godine potpisali ugovor 12x1 din i 12 puna cena?

Šta si uradio za bakar? IDP je samo za optiku?
Отишао директно у пословницу.
И уговор ми је истекао пре који месец, па можда је и то играло улогу.

Ako se ne slazes sa cenom, ili ce ti oataviti staru cenu najverovatnije ili dati raskid UO.
A sta tebi treba da ostane stara cena?
Kako su poceli oni ce na svaka 2-3 meseca dizati cene, treba da se navikavamo na to.
Ovo poskupljenje jedino ne vazi ko dobio 24 meseca po dinar. 😄
Kakav je ovo mapet sou.
Како шта ће ми стара цена? Хах... док могу плаћаћу мање, овде 4800 уместо 5700 дин. Питање је било шта боље урадити, покушати раскид због цене и идп па 24х50% или сачекати пар месеци да истекне, онда идп. Можда код раскида због дизања цене не нуде тако нешто и сл.

Pa dobro,plaćaću 200 din više,nije strašno.Nego je l na novom belom Boxu i dalje ima HBO paket gratis?

Vrh Dno