Kad? Jel posle ovih novih paketa, mislim da su startovali od 5.11.?Sledećeg radnog dana.
Pitam jer niko posle toga nije prijavio u temi da je dobio 24x50%. Reko da nisu promenili i tu politiku, pošto su promenili pakete
Kad? Jel posle ovih novih paketa, mislim da su startovali od 5.11.?Sledećeg radnog dana.
Ne mogu oni toliko da poskupe,koliko mogu da im otkažem besplatnih paketaСутра креће масовно отказивање 4К пакета.![]()
Pa, ako pogledas sta nudi MTS, pogotovo u vezi televizije, nista ti nece biti jasno. Npr. ispada da je potpuno ista ponuda kanala i za najjeftiniji i za najskuplji paket. Sto je glupost ali mozda po njima i nije glupost, mozda tako treba. U tom slucaju, ukoliko si kao ja na optici, Yetel je odlicna alternativa.Istice mi uskoro BOX 3 srednji koji je bio po ceni od 3799, sta mogu da mi ponude za obnovu ugovora ? Drugi operateri sta nude?
Gde pise da se u najskupljem BOX 3 paketu HBO dodatno placa, i koliko se placa? Gledam i ne mogu da pronadjem.^ bas tako, ista je televizija za sve box 3, pomenuli smo u prethodnih bar 5 stranicas tim sto imas 1-3 besplatna dodatna paketa i na sve to ako hoces hbo placas dodatno itd mislim iskreno jasno je sve i na sajtu i ovde smo to pominjali i prolazili samo se treba gledati pazljivo i odluciti sta je najbolje za svakog pojedinca da li simetricni net u mts-u ili ponuda kanala kod nekog drugog
Znaci apsolutno sve informacije sta koji box/super plan sadrzi imate na sajtu…Opet se vrtimo u krug. Ista pitanja,isti odgovori. Ljude mrzi da citaju vise od par postova iznad. I da se opis stavi u naslov teme ljudi bi opet pitali ista pitanja.![]()
Mesas stranu sa 4 tv paketa i stranu sa besplatnim video klubovima.Jedino pise u video klubu,zlatni ima 4 uključena dodatna paketa,ali kada se pogleda spisak kanala za svaki od tih paketa,tu nema HBO Kanala.
Bilo je tamo pod listom kanala i pod filterima, samo nije stajalo pod “dodatne info” kod svakog box-a kao sadNije pvo bilo prvih dana na sajtu, a da se jedna ista pitanja vrte na svakoj strani stoji.
Po ovome hbo+ ima u zlatnom i belom box paketu.
Box3 najskuplji paket ima Hbo+ a to ukljucuje Max .Kada pogledam ponudu za BOX 3, ja zaista nigde ne vidim da se HBO dodatno, i koliko, placa, a nigde ne pise da je ukljucen u max. ponudu kao do sada sto je bio. Stvarno bi suludo bilo da su ga izdvojili i uz ovu cenu paketa da ga posebno naplacuju. Pa u Yetelu za nizu cenu u najjacem paketu dobijam sve, pa i HBO, a ponuda je takodje godinu dana za dinar, i samo ko nije u vinklu, a ima mogucnost za Yetel, ce ostati u MTSu.
Napisao sam-citat: preko opcije video kluba?Mesas stranu sa 4 tv paketa i stranu sa besplatnim video klubovima.
Pa nisu lepo sredili sajt valjda hoce u narednom periodu , ranije se bolje videlo. Ima Hbo u skupljim paketima a bitno nekim ljudima koji hoce box pakete. Sredice valjda da se jasnije vidi. 😀Napisao sam preko opcije video kluba?
Kakve veze ima video klub,sa paketom HBO kanala,ao se na toj istoj MTS veb stranici,HBO kanaki,nalaze u rubrici:dodatni Iris TV paketi?
Zašto prodaju nešto kao TV paket,a onda ti ga daju kao video klub,da li tu ima neke logike?
Ali to je video klub, ako dobro vidim. Tamo gde su TV kanali, nista ne pise. Al' dobro, videcemo kada mi istekne UO..Box3 najskuplji paket ima Hbo+ a to ukljucuje Max .
HBO+ im je ostao kao paket još iz vremena HBO GO aplikacije. Iskreno ne znam ni gde bi ga i pod šta bih ga stavio u ponudi.Napisao sam-citat: preko opcije video kluba?
Kakve veze ima video klub,sa paketom HBO kanala,ako se na toj istoj MTS veb stranici,HBO kanali,nalaze u rubrici:dodatni Iris TV paketi?
Zašto prodaju nešto kao TV paket,a onda ti ga daju kao video klub,da li tu ima neke logike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari