Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Istice mi uskoro BOX 3 srednji koji je bio po ceni od 3799, sta mogu da mi ponude za obnovu ugovora ? Drugi operateri sta nude?

Zavisi dal imas optiku ili si jos uvek na bakru.
Ako si na optici mozes dobiti najvise 24x50% kad ti istekne UO i trazis IDP broj a proceduru sta i kako imas na svakoj strani bukvalno, ako imas bakar opet kad ti istekne UO odes po MIK i dobices koliko sam ja ispratio najvise 20x50% mozda je jedan na bakru dobio 24x50% ali nisam siguran a i to je bas onako klimavo ja nisam video dokaz tome jer bas samo jednom u Srbiji da ponude to malo je cudno ali mnogi su dobijali po 20 meseci i to nije upitno.
Eto to mozes ocekivati od isteka tvoje UO od Mtsa.
A drugi sta nude, to vidi u temama o tim drugima, nit znamo gde zivis nit sta sve imas od operatera u tvojoj zgradi, kraju a brt nije ni tema ovde drugi operateri sta nude.
Pozdrav

Istice mi uskoro BOX 3 srednji koji je bio po ceni od 3799, sta mogu da mi ponude za obnovu ugovora ? Drugi operateri sta nude?
Pa, ako pogledas sta nudi MTS, pogotovo u vezi televizije, nista ti nece biti jasno. Npr. ispada da je potpuno ista ponuda kanala i za najjeftiniji i za najskuplji paket. Sto je glupost ali mozda po njima i nije glupost, mozda tako treba. U tom slucaju, ukoliko si kao ja na optici, Yetel je odlicna alternativa.

^ bas tako, ista je televizija za sve box 3, pomenuli smo u prethodnih bar 5 stranica :D s tim sto imas 1-3 besplatna dodatna paketa i na sve to ako hoces hbo placas dodatno itd mislim iskreno jasno je sve i na sajtu i ovde smo to pominjali i prolazili samo se treba gledati pazljivo i odluciti sta je najbolje za svakog pojedinca da li simetricni net u mts-u ili ponuda kanala kod nekog drugog

Najbolja kombinacija je SBB EON van mreže,podeliš ga na dvoje ili troje,tu dodaš free DVB-T2 preko antene,čisto da i druge sobe imaju TV,slika na nacionalnim FULL HD kanalima je opako dobra.Takodje može da se uzme i MTS Antenu plus,uz dodatni CAM modul,moguće je da se pretplata podeli na dvoje,jedan gleda preko boksa,drugi preko modula,ko hoće i Arene da ima.
Posle tražiš ko ima nabolji net,i to je to,sam napraviš svoj ekonomični BOX paket,ako su nekoga pogodila poskupljenja.

Poslednja izmena:
^ bas tako, ista je televizija za sve box 3, pomenuli smo u prethodnih bar 5 stranica :D s tim sto imas 1-3 besplatna dodatna paketa i na sve to ako hoces hbo placas dodatno itd mislim iskreno jasno je sve i na sajtu i ovde smo to pominjali i prolazili samo se treba gledati pazljivo i odluciti sta je najbolje za svakog pojedinca da li simetricni net u mts-u ili ponuda kanala kod nekog drugog
Gde pise da se u najskupljem BOX 3 paketu HBO dodatno placa, i koliko se placa? Gledam i ne mogu da pronadjem.

^ pa ne pise da je ukljucen u cenu kao u box 4 zlatnom npr tako da se dodatno placa 749 din sa max aplikacijom, cene ostalih paketa imas na sajtu pod “dodatni iris paketi”

Gde piše da box 4 zlatni ima uključen HBO,preko opcije video kluba?

Iskreno meni ovo vise postaje besmisleno jer kao sto Gileb nocas rece…
Opet se vrtimo u krug. Ista pitanja,isti odgovori. Ljude mrzi da citaju vise od par postova iznad. I da se opis stavi u naslov teme ljudi bi opet pitali ista pitanja. :(
Znaci apsolutno sve informacije sta koji box/super plan sadrzi imate na sajtu…

@HDMI ovde pise da su svi doplatni paketi ukljuceni u zlatni box sem elita paket.
@Manda94
Nije pvo bilo prvih dana na sajtu, a da se jedna ista pitanja vrte na svakoj strani stoji.
Po ovome hbo+ ima u zlatnom i belom box paketu.

Prilozi

• Screenshot_20241114_122052_Opera.jpg
    Screenshot_20241114_122052_Opera.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 65
  • Screenshot_20241114_122015_Opera.jpg
    Screenshot_20241114_122015_Opera.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 67
Jedino pise u video klubu,zlatni ima 4 uključena dodatna paketa,ali kada se pogleda spisak kanala za svaki od tih paketa,tu nema HBO Kanala.

Jedino pise u video klubu,zlatni ima 4 uključena dodatna paketa,ali kada se pogleda spisak kanala za svaki od tih paketa,tu nema HBO Kanala.
Mesas stranu sa 4 tv paketa i stranu sa besplatnim video klubovima.

Prilozi

• Screenshot_20241114_124117_Opera.jpg
    Screenshot_20241114_124117_Opera.jpg
    80 KB · Pregleda: 53
  • Screenshot_20241114_124100_Opera.jpg
    Screenshot_20241114_124100_Opera.jpg
    101.7 KB · Pregleda: 75
Kada pogledam ponudu za BOX 3, ja zaista nigde ne vidim da se HBO dodatno, i koliko, placa, a nigde ne pise da je ukljucen u max. ponudu kao do sada sto je bio. Stvarno bi suludo bilo da su ga izdvojili i uz ovu cenu paketa da ga posebno naplacuju. Pa u Yetelu za nizu cenu u najjacem paketu dobijam sve, pa i HBO, a ponuda je takodje godinu dana za dinar, i samo ko nije u vinklu, a ima mogucnost za Yetel, ce ostati u MTSu.

Kada pogledam ponudu za BOX 3, ja zaista nigde ne vidim da se HBO dodatno, i koliko, placa, a nigde ne pise da je ukljucen u max. ponudu kao do sada sto je bio. Stvarno bi suludo bilo da su ga izdvojili i uz ovu cenu paketa da ga posebno naplacuju. Pa u Yetelu za nizu cenu u najjacem paketu dobijam sve, pa i HBO, a ponuda je takodje godinu dana za dinar, i samo ko nije u vinklu, a ima mogucnost za Yetel, ce ostati u MTSu.
Box3 najskuplji paket ima Hbo+ a to ukljucuje Max .

Prilozi

• Screenshot_20241114_131937_Opera.jpg
    Screenshot_20241114_131937_Opera.jpg
    75.6 KB · Pregleda: 79
MAX standard, a ne premium paket

MAX.png

Standardni paket nema 4K UHD, Dolby Vision, HDR10, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus...

https://help.max.com/rs-sh/Answer/Detail/000002523

Poslednja izmena:
Mesas stranu sa 4 tv paketa i stranu sa besplatnim video klubovima.
Napisao sam-citat: preko opcije video kluba?
Kakve veze ima video klub,sa paketom HBO kanala,ako se na toj istoj MTS veb stranici,HBO kanali,nalaze u rubrici:dodatni Iris TV paketi?
Zašto prodaju nešto kao TV paket,a onda ti ga daju kao video klub,da li tu ima neke logike?

Napisao sam preko opcije video kluba?
Kakve veze ima video klub,sa paketom HBO kanala,ao se na toj istoj MTS veb stranici,HBO kanaki,nalaze u rubrici:dodatni Iris TV paketi?
Zašto prodaju nešto kao TV paket,a onda ti ga daju kao video klub,da li tu ima neke logike?
Pa nisu lepo sredili sajt valjda hoce u narednom periodu , ranije se bolje videlo. Ima Hbo u skupljim paketima a bitno nekim ljudima koji hoce box pakete. Sredice valjda da se jasnije vidi. 😀

Pozdrav, do pre nekoliko meseci sam koristio 4 U BOX 4, i to dobre 2.5-3 godine. Međutim, jedini broj sa kojim sam delio taj dodatak je napustio Omorika tarifu tako da mi se usluga deaktivirala. Sada, nekoliko meseci kasnije imam priliku da pridružim ponovo jedan broj i da aktiviram uslugu. Vidim da na aplikaciji u opisu piše "Uslov za korišćenje ove usluge je aktivirana usluga Net limit, kako za osnovni, tako i za pridružene brojeve". Koliko se sećam, ja sam čak i tražio od MTS da mi net limit ISKLJUČE jer nema poente plaćati 150 din mesečno ako već uzimam 100gb dodatak. Isključili su mi i ja sam nastavio sa korišćenjem 4 U BOX 4.
Da li je ta "obaveza" za net limit nešto novo što sam propustio za ovih par meseci ili... ?

Izgleda da je novo, da bi ućarili još dengi :)
To su ubacili početkom godine, kad su bile promene cena paketa, pa smo se žalili...
Kod mene osnovni i još 3 broja, dakle +600 din zaduženja. Lepo.
Do sad sam im plaćao oko 4500 za 4 broja i sve usluge, a biće oko 6200...

Poslednja izmena:
Ma neozbiljno. Izbacili nove pakete i cene još pre 10 dana, a nisu bili sredili šta ulazi u koji paket. E sad zamislite nekoga ko je sklapao ugovor 7.11. a da nije znao šta mu ulazi u paket.
Jako, jako neozbiljno. Mogli su barem sve da pripreme pre nego što su pustili

Napisao sam-citat: preko opcije video kluba?
Kakve veze ima video klub,sa paketom HBO kanala,ako se na toj istoj MTS veb stranici,HBO kanali,nalaze u rubrici:dodatni Iris TV paketi?
HBO+ im je ostao kao paket još iz vremena HBO GO aplikacije. Iskreno ne znam ni gde bi ga i pod šta bih ga stavio u ponudi.
Uključuje HBO tri tv kanala i dva Cinemax tv kanala.
Takođe i HBO video klub.
Dodatno i MAX aplikaciju.

Ako ti piše da je besplatan onda imaš to navedeno. Dosta toga kod njih u ponudi moraš stavku po stavku da potržiš. Da li ima opravdanja što je tako, ne znam. Ima još mnogo ljudi koji pod minimalnom ugovornom obavezom imaju tu stavku, pa ne možeš da je izbaciš tek tako sa sajta.

Meni i dalje nije aktiviran net limit i deli se. Pretpostavljam da se to pokreće sa ponovnom aktivacijom ili novim ugovorom. Pitanje je da li će se to isplatiti kada istekne obaveza.

Ja ne vidim opravdanje (sem inflacija) za poskupljene BOX4 Zlatni, da su makar stavili 1000/1000 pa kao ajde.
350din plus net limit kolko vec brojeva bude.

Poskupljenje je mnogo vece nego sto je inflacija,bilo zvanicna ili realna .

nekako bih i mogao da prihvatim poskupljenje od 10%, ali da crveni box poskupi nešto malo preko 20%...neprihvatljivo

Nazad
Vrh Dno