Huawei OptiXstar HG8145X6-6TeКоји је најновији модем (рутер) који додељује мтс на оптици?
Na telefonu možeš ako ti nije uključen WiFi a za TV ti treba VPN.Imam ja ako ti treba pa mi piši na PP.Da li korisnici box paketa mogu da gledaju eon na telefonu ili na tv aplikaciji ili mts ne dozvoljava na njihovoj mrezi (konkretno me zanimaju sk kanali) ?
Da li ste podneli zahtev za MIK u mt:s poslovnici?Dva meseca nakon što je istekao prethodni paket, dobio sam ponudu na 8 meseci 50% popusta, ali sam na kraju izboksovao da bude 10. Neverovatno je da za korisnike koji su tu više od 10 godina nemaju nikakve popuste, a pritom nemaju uslove za internet koji je brži od 10/1. Crveni box4 je u pitanju.
Ne, sve je išlo preko telefona, a ugovor preko mejla.Da li ste podneli zahtev za MIK u mt:s poslovnici?
Znaci potvrda da je Nemacka nenormalna jer su cene skalale i vise a isto cimaju korisnike i daju popust tek kada traze raskid/prenos^ da smo u normalnoj drzavi i da je operateru bitan korisnik tako bi i bilo, ovako… Ovako se ocekuje povecanje cene tv dodataka od 1. decembra u rasponu od 25 din (stingray) do 100 din (hbo plus)![]()
Cudno kako ne kopiramo nesto sto je dobro i obicnom narodu, eto samo platu ako moze ne treba nam ostalih 99,99% kopiranja 🤣Znaci potvrda da je Nemacka nenormalna jer su cene skalale i vise a isto cimaju korisnike i daju popust tek kada traze raskid/prenos
Mi samo kopiramo...
Jedna sitnica: za sada ne mogu da uradim trajni nalog za Supernovu.. ne bi uzeo VDSL naspram optike ali za optika vs optika - MTS.
Da li je moguće da sada raskine ugovor, jer nije prošlo 30 dana? I eventualno dobije te pogodnosti?Cudno kako ne kopiramo nesto sto je dobro i obicnom narodu, eto samo platu ako moze ne treba nam ostalih 99,99% kopiranja 🤣
@Kokiko
Trebao si malo da prelistas forum ove teme mogao si dobiti 18 meseci po 50%....
Ista je situacija sa mnom, meni dali 6 meseci 50% (nisam podnosio zahtev za MIK) jesi li bar dobio onaj kako ga zovu "hibridni" internet sa njim bi trebalo da imaš brzinu 20?Dva meseca nakon što je istekao prethodni paket, dobio sam ponudu na 8 meseci 50% popusta, ali sam na kraju izboksovao da bude 10. Neverovatno je da za korisnike koji su tu više od 10 godina nemaju nikakve popuste, a pritom nemaju uslove za internet koji je brži od 10/1. Crveni box4 je u pitanju.
Prosli put kada sam produzavao rekli su da nemaju tehničke kapacitete za 20 u mom mestu. Kontaktiracu podršku da proverim da li se u međuvremenu to promenilo.Ista je situacija sa mnom, meni dali 6 meseci 50% (nisam podnosio zahtev za MIK) jesi li bar dobio onaj kako ga zovu "hibridni" internet sa njim bi trebalo da imaš brzinu 20?
Prema ovom cenovniku ž, najjači paket Box 3 ima HBO+^ Slazem se. Prosto je neverovatno da je za tv u svakoj kombinaciji ista ponuda. Ukoliko jeste...mislim da jos uvek nisam poludeo da im samo za internet toliko placam. Istice mi UO krajem decembra, na BOX 3 sam najjacem, i ukoliko je ovako kao sto sada stoji, prelazim na 200 / 200, naravno sa 50%, a ukoliko ne daju, odoh u Yettel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari