Da sve je lose odradjeno i na stetu kupaca a povecane cene.Ne razumem ovo bas najbolje, kanale iz kategorija "dokumentarni", "filmski", "deciji" smo do sada imali besplatno (mozda ne sve, ali vecinu). I to smo imali sve cetiri kategorije u okviru svih box paketa - to se podrazumevalo. Ne razumem na koji nacin su organizovani ovi novi paketi? Da umesto, kao sto je bilo do sada, sve cetiri kategorije budu dostupne besplatno, sada mora da biram samo jednu ili dve (u zavisnosti dal sam box crveni ili plavi npr). Nesto ovde nije objasnjeno kako treba?
Ovo i mene buni, nesto nije ovde objasnjeno kako treba.
Ja sam imao i pre ove UO max paket(najjaci) sa svim kanalima i sad u novoj isto imam max tv tako da i ne znam tacno sta je sve bilo u manjim paketima TV ali nije bilo ovako konfuzno da moras da biras bas jedan dva tri ili dobijes sva cetri paketa.
Verujem da ce sve to srediti kroz par dana i dati objasnjenja a nadam se da ovi u poslovnicama znaju sta je pisac hteo da kaze pa ako imate vremena i treba nekom sto pre info o tome(jer zaista je sve konfuzno) da moze da ode u poslovnicu i dobije tacne detalje a da ce sajt srediti da bude razumljiv u skorije vreme.
Mislim mene sledece 2 god bas i nije briga sa tim detaljima ali ljudi koji su pred istek UO njih to zanima jer moraju uskoro da donesu neku odluku.
Tako da, sve ljude te razumem i nadam se da ce uskoro sve biti jasno i transparentno na sajtu, a i duzni su da im je sve na sajtu jasno i transparentno al sad def. nije.